16 Ağustos 2017 Çarşamba

Kadİfe plaket fiyatları

Benzersiz kalitede üretim yapan firmamız, kadife kutulu plaket fiyatları için en cazip teklifleri sunmaktadır. TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava. Fiyatlandırmada birinci derecede etki eden faktör, ürünün özel üretim mi olacağı yoksa mevcut kalıplardan biri mi olacağıdır. Her çeşit plaket için özel kutular üretiyoruz.


Süet, kadife, ahşap vs. Plaket Kutusu İmalatı. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Zengin plaket modellerimiz ve kaliteli ürünlerimizle hizmetinizdeyiz.


Kalite ve uygun fiyat için bizi seçiniz. Kumaş kaplı plaket kutusu, kenarları altın rengi sırmalıdır ve içindeki metal plaka üzerine renkli fotoğraf basılabilir ve renkli yazı logo uygulanabilir.


Kadİfe plaket fiyatları

Baskı sonrasında cam yüzeyde herhangi bir çizik oluşmaz ve hatasız bir şekilde teslim edilir. Kutulu albüm plaket, kristal plaket, pirinç plaket, ahşap plaket, gümüş tabak, çeşitleri ile ülke çapında kargo imkanımızla hizmetinizdeyiz.


Kristal plaketler için kadife kutu. Bayi Girişi yapınız. Metal üzeri baskı yapıldıktan sonra kadife üzeri veya ahşap üzeri montajlanır.


Beğeni ve zevkinize göre dış modelini seçtikten sonra plaket içerisine yazdırmak istediğiniz metni gerekirse logonuzu, koymak istediğiniz resminizi belirterek bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ahşaplı kadife kutulu, ajanda plaket ile kişiye özel ve kurumsal plaket çözümleri üreterek plaket imalatı yapmaktayız. Türkiye’nin en uygun plaket fiyatlarını sizlere sunarak kaliteli bir işçilik ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede.


Ekstra clear kaliteli kristal plaket malzemesi ile üretilir. Farklı ebat ve renk seçenekleri tercih edebileceğiniz. En ucuz hediyelik kadife kutu seçenekleri, kredi kartı ile kapınıza kadar gelsin. Güzel bir hatıra ürünü.


Aradığınız tüm kumaş çeşitleri, modelleri, fiyatları Kumaşzade. Tıkla, en ucuz plaket seçenekleri uygun fiyatlarla ayağına gelsin. Yakın çevrenize plaket hediye seçimlerinde genellikle ahşap plaket kutusu tercih edilmektedir.


Kırmızı kadife kutu ile sunumu sayesinde çok şık plaket modelleri içine girer. Her matbaanın kendine göre bir fiyatlandırması. KADİFE PLAKET (standart),LÜKS KADİFE PLAKET - 12xCm.


Kadİfe plaket fiyatları

Aynı şekilde diğer plaket çeşitleri de adetli olduğu zaman çok uygun fiyata yapılmaktadır. Cam plaket fiyatları, plaket yaptırma, toptan plaket fiyatları, plaket imalatı, ucuz plaket, plaket fiyatları Ankara, kristal plaket plaket fiyatları kadıköy. Kadife çiçeği Tohumu fiyat avantajını yakala! Sublimasyon ve lazer baskıya uygun albüm plaket 12Xcm.


Kadİfe plaket fiyatları

Kırmızı ve lacivert renkte kadife çeşitleri mevcuttur. Teslim Şekli Ve Ürün Özelliği : Ürün jelatinli özel kadife kutu içerisinde teslim edilmektedir. Kadıköy plaket imalat firmamız yıldan bu güne Kadıköy’de plaket ve malzemeleri üretimi konusunda hizmet vermektedir. Toptan ve perakende yüksek kaliteli kendi imalatımız olan yüzde yüz yerli malı yüzlerce çeşit plaketimiz mevcuttur.


Ahşap plaket çeşitlerimize ayaklı ahşap kullanarak daha kullanışlı ve kaliteli olmasını sağlamaktayız. Kurumsal ve kişiye özel plaket çözümleri üretmekteyiz. Ahşap kadife kutulu plaket çeşitlerimiz ile uygun fiyat ve kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız.


Turuncum Reklam plaket ürünleri ile sizlere geniş ürün yelpazesi sunmaktadır. Sizde sevdiklerinize kişiye özel hediye vermekten hoşlanıyorsanız seçeneğinizi kadife plaket modellerinden kullanabilirsiniz.


Ayrıca yarışma, üstün hizmet, ve başarılı bir durumda da rahatlıkla plaket verilebilir. Masa isimliklerinde ücretsiz kargo fırsatı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder