27 Haziran 2017 Salı

Boş davetiye

Online ve ücretsiz! Pek çok ücretsiz davetiye şablonundan birini seçip indirmeniz, ardından bu davetiye şablonunu Microsoft Word’de açmanız yeterlidir.


En sevdiğiniz kağıt veya kartın üzerine davetiyelerinizi kolayca yazdırın, zarflara. Tümüyle sizi yansıtan davetiyenizi oluşturun, zarfınızı seçin, istediğiniz sayıda bastırın ve birkaç gün içinde adresinize gelsin.


Düğün nişan, mezuniyet ve kutlama davetiyeleri, her çeşit tebrik ve bayram kartları ve tüm kurumsal davetiyelerinizi hazırlayıp sipariş verebilirsiniz. Alışveriş sepetiniz boş !

Lacivert Fonda Bordo Çiçekler. TL 16– TL 8418. Listeme Ekle Hızlı Bakış. Külhan, İsmet Paşa Cad.


Klasik kağıt davetiyelerden yeni trend ahşap, metal ve kumaş davetiyelere, tarzınıza ve bütçenize en uygun davetiye modellerine kolayca ulaşabilirsiniz. Davetiye Markaları.


Doğum günü davetiyenizi yazdırın veya eğlenceli bir e- davetiye oluşturun. Nişan, düğün, sünnet törenleriniz için hazır.

Geleneksel bir etki uyandırmak istiyorsanız doğum günü davetiyenizi bastırın ve postayla gönderin! Düğün davetiyelerinizin seçimlerini kolaylaştırmak için sizlere sunmakta olduğumuz davetiye örnekleri sayesinde evliliğinizin en önemli detayını daha pratik bir şekilde çözebilirsiniz.


Modern ve şık ve sıradışı olmak isteyen gelin adayları davetiye modelleri arasından modern davetiye kataloğuna göz atmasında faydalı olacaktır. Günümüz dünyasında özel günleri en güzel şekilde belgeleyen unsurlardan biri de davetiye örnekleri dir. Boğaziçi davetiye markası altında yeni davetiye modellerini bulabilirsiniz. Farklı ve sıra dışı olmak isteyenler.


Arama sepetiniz boş Çok seçilen davetiyeler. Katlama ve birleştirme işlemleri müşteri tarafından yapılır. Baskı ücreti dahil değildir. Kağıt ve aksesuarl.


En yeni, ekonomik davetiyeler için takipte kalın. TL € TL $ ürün - 00TL. Boş etiketler, Çerçeveler hakkında daha fazla fikir görün. Kalın karta basılmaktadır.


Bildiğimiz kartpostal kağıdında. Sipariş miktarı minimum 1adet olmalıdır.


Binlerce çeşit davetiye modellerine ulaşabileceğiniz ve sipariş verip satın alabileceğiniz davetiye bölümünün yanı sıra matbaa konusunda ihtiyacınız olan kartvizit, broşür, katalog, afiş, bloknot, tabela, bayrak, fotoğrafçılık, kupa baskısı, tshirt baskısı, okul yıllığı, dış çekim, mezuniyet çekimi, eokul çekimi, cam kaplama, folyo kaplama, ışıklı ve. Kapınıza kadar Aras Kargo avantajıyla kargolarınız teslim edilir ve kapıda ödersiniz.

Bu davetiye modelini beğendiyseniz sipariş verebilirsiniz. Kart almak, iletişimin tamamen teknoloji üzerinden yapıldığı bu ortamda bile kendinizi iyi hissettirir. Tebrik kartı ihtiyaçlarınız için başvurabileceğiniz bir kaynağa sahip olmak da bir o kadar iyi hissettirir: Microsoft kart şablonları.


Noel tebrik kartlarına yönelik fotoğraf kartı. Tasarim Alanı × Fotoğraf seçimi.


Eklemiş Olduğunuz Resmin Kalite Sorumluluğu Size Aittir Lütfen Kaliteli ve Aydınlık Fotolar Ekleyiniz İnstagram resimleri. Firmamız toptan davetiye ve zarf satışı yapmaktadır. Mezuniyet töreni hazırlıkları için program yapılır, davetiyeler basılır ve öğrencilere dağıtılır.


Okullar mezuniyet davetiyesi yaptırırken zaman zaman öğrencilerin de görüşlerini alırlar. Eğer okulunuzdan böyle bir talep geldiyse davetiye örneklerini inceleyerek fikir sunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder