6 Eylül 2021 Pazartesi

Yurtiçi kargo

Arıkan liderliğinde ve Arıkanlı Holding çatısı altında, Türkiye’deki ilk Türk kargo markası olarak kurulmuştur. Resmi Gazete’de yayınlanan. Yurtiçi Kargo ambalaj ürünleri ile ekspres (VIP). Kargo ve Posta Dağıtım operasyonlarında süreklilikle bilgi.


Arıkanlı under the roof of Arıkanlı Holding as the first Turkish cargo brand in Turkey.

Our corporate customers can. Enter tracking number to track Yurtici Kargo shipments and get delivery status online. Contact Yurtici Kargo and get REST API docs. Please enable it to continue.


Yukarıdaki sorgulama alanından kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Yöntem ve Yöntem olan seçenekleri kullanarak kargonuzu takip edebilirsiniz. Türkiye genelindeki 900’den fazla birimimizden size en yakın olanına teslim edebilirsiniz.


Gönderilerinizi hafta içi 18.

Self-Servis hizmetimizle ilgili daha detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için Bölge Müdürlüklerimiz ile irtibata geçebilirsiniz. The application allows you to use special discounts and offers only for registered users.


About Yurtici Kargo :-Read information below to find about Yurtici Kargo, Freight Tips and Cargo News. The most prosperous freight sales representatives work for businesses that give a broad assortment of shipping solutions and services to producers. Firma bayi ağını genişletmek amacıyla. PROFILE Once your profile is create the application stores your personal information and transactions to ease your operations.


CAMPAIGNS View our. Based in Istanbul, Yurtici Kargo is the most prominent provider of express delivery services in Turkey. Yurtici Kargo delivers parcels throughout Turkey andabroa using its more than regional offices, transfer centers, 8branches, 4. YURTİÇİ KARGO TAKİP.


Günümüzde, Bölge Müdürlüğü, Aktarma Merkezi, 900’den fazla şube. Günümüzde adet Aktarma Merkezi, Bölge Müdürlüğü, her ilde bulunan yaklaşık 900. Create New Account.


Page Transparency See More. Beni Hatırla Giriş. Bir hesabınız yok mu?


Doğaya saygılı olmak ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için gerçekleştirdiğimiz yenilikçi çalışmalara bir yenisini daha ekledik!

Standart gönderilerin yanı sıra acil gönderiler için sunduğu fiyat avantajlarını. Kuryelerin kullanımına sunulmuş olan uygulama yalnızca çalışanlar (kurye) tarafından kullanılmasına yönelik hazırlanmıştır.


Müşteri uygulaması değildir. Mobil Kurye Uygulaması Kargo Alım, Kargo Teslimat, Kargo Tahsilat ve Kargo Devir İşlemleri yapmaktadır. Böyle sıkıntıların yaşanmaması ve kimsenin mağdur ed. Projeye katılanlar, çalışacakları günleri ve saatleri kendileri belirleyebilecek, taşıdıkları kargo adetine göre gelir elde edecek.


Taşıyıcılar, asgari ücretin katına kadar kazanabilecek. CMC Turkey adlı şirketten kaynaklandığını açıkladı. Hafta sonu olan Cumartesi günü saat 09.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder