31 Ağustos 2021 Salı

Yurtİçİ kargo telefon

Pazar günleri hariç saat 08. Gönderilerin şubeye teslim edilmesi. Riza Küçükoğlupaşa Cd. Faks numarası : E-posta adresi : moc.


Kargonuzun durumunu kargo takip numaranız yapabileceğiniz gibi göndericinin veya alıcının telefon numarası bilgisi ile de sorgulama yapabilirsiniz. Türk kargo şirketi unvanına sahip olan bu firma, hafta içi olduğu gibi Cumartesi günleri de hizmet veriyor ve öğlene kadar çalışıyorlar.

Bu dönemde işlemleriniz yoğun olabilir gecikmeleri anlıyoruz ama bu telefonlara cevap ver. Standart gönderilerin yanı sıra acil gönderiler için sunduğu fiyat avantajlarını.


Bu işlemler için telefon numarası kullanabilir veya adresten direk. Kısaca günlük hayatta ihtiyaç duyduğumuz önemli devlet kurumlarının veya özel sektörde faaliyet gösteren kargo firmaları gibi ülke çapında ilimizde hizmet vermekte olan ( yurtiçi, aras, sürat ) bayii ağı noktalarının iletişim ve adres bilgilerini bulabileceğimiz genel kullanım amaçlı bir rehber sitesi yapısındadır. Ek olarak büyük çaplı banka şubeleri vb.


Arıkan öncülüğünde başla. Listenin sonunda kargo şubeleri dışında kargo kabul noktalarının adları, telefonları ve adresleri de mevcuttur. ADANA BİREYSEL ŞUBESİ Yeni Mah.

BENİM DÜNYAM 6views. YURTİÇİ KARGO TAKİP. Bir şubede ortalama personel çalıştığını da belirtmekte yarar var. Firma hakkında EN GÜNCEL bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz.


Yalnız bu bilgilerin zaman içerisinde değişebileceğini lütfen unutmayın. Adresi : Eski Büyükdere Cad. Mustafa Kemal Paşa Bul. Aradığınız kayıda tıklayın ve yol tarifini alın.


Türkiye kargo şubeleri arama motoru. Kargo şubeleri adres, telefonları ve çalışma saatlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Bütün bilgiler en son veriler ile güncellenmektedir. Kütahya Gediz Uluoymak Mahallesi 71.


Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Yukarı Dudullu Mahallesi Keyap Çarşi Sit adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Müşterilerinizi gönderileri hakkında.


Pasulyan Keskinkıl ıç. Yurdumuzun her bölgesinde yüzlerce bürosunun yanı sıra yurtdışındada.

Eryaman yurtiçi kargo telefon numarası. Bu site yurtiçi kargo tarafından mağdur edilmiş kişi ya da kuruluşlar için kurulmuş olup, şikayetlerin ve mağduriyetlerin tartışıldığı bir etkinlik sayfasıdır. Kargo şirketi benim paketimin de bulunduğu birçok kargonun kayıp olduğunu söyledi. Araştırma yapıyorlarmış.


Yurtici kargo magdurlari. Tazmin için yurtiçi kargoya başvurduk. Polise gittik, Polis şubeyle konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder