22 Temmuz 2021 Perşembe

Youtube kanal ismi oluşturma

Kişisel bir kanal oluşturma. Bu videomda kanal nasıl açılır kanal ismi belirleme içerik belirleme ve kanalı açtıktan sonra neler yapılmalı bunlardan bahsettim. Kanal ismi bulmak, kanal ismi.


Selam arkadaşlar Ağustos ayının sıcak geçen günlerinde size kanal url adresi oluşturma kanalınıza özel url ismi vererek kanalınız nasıl hit yapabilirsiniz adlı videomuz ile. Artık kanal sanatınızı kurmanız gerekiyor.


Bu videomda yeni bir kanal ı açtığınızda yapmanız gereken ilk şey i ve daha sonrasında yapmanız gerekenleri gösterdim kanal geliştir me yükse. kanal uzantısını de. Gerçekten çok fazla kanalı var ve kanal ismi bulmak da her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. hesap açma işlemi için tüm yapmanız gerekenleri, kanal isimleri önerilerini ve hesap açma adımlarını sunacağız. En güncel kanal isimleri önerileri için ziyaret edin. Güncel paylaşımlar blogu Lordiz.


This video is unavailable. Mevcut hesabınız içinde birden fazla kanal oluşturabilirsiniz. Yotube’a girerek kullanıcı adı bilgilerinize ile oturum açınız.


Kanalınızı özelleştir kısmına gelip, ihtiyacınıza göre şekil veriyor ve böylece diğer kanallarla aranızda bir fark yaratıyorsunuz. Birkaç gün daha eski kanal ismini görmeye devam edeceklerdir. Yeni kanal isimlerinin onaylanmasının ardından, kanal ismi olarak yeni ismi. Burada yanlış yazdıklarım varsa düzelterek kullanacağınızı umarak isim fikirlerimi buraya ekliyorum.


Youtube kanal ismi oluşturma

Photoshop kullanamayan arkadaşlar için kolay kanal fotoğrafları oluşturabilirler. kanal adı değiştirme işlemi yapanlar, kanal isminin hemen değişmesini beklememelidir. Dilediğiniz kadar Yotube kanal kapak fotoğraflarını burada bulabilirsiniz. Malum herkesin belirli bir bütçesi olduğunu varsayarsak. Tek hamle ile isminizi değiştirin.


Artık videoları yükleyebilir, kanalınızı özelleştirebilir, topluluklar oluşturabilir ve. Dolayısıyla sadece kendi branşında. Adınızı taşıyan kişisel bir kanal oluşturma : – ’da oturum açtığınızdan emin olun. Kanalınız olmasını gerektiren herhangi bir işlem yapmayı deneyin (ör. yükleme, yorum gönderme veya oynatma listesi oluşturma ). KAPAK RESMİ OLUŞTURMA (CHANNEL ART).


Tablet adlı bölüme içerik eklemenizi tavsiye ederim kanal ismi, logo, sosyal medya adresi vb. Tabi 5kanal açarak başınıza iş açmamayı öneririm. Sonuçta telifli videolara denk gelmek kazançlarınızı yakar.


Yani bu kanalları doldurmak için önünüze gelen videoları atmanız sizi üzebilir. BilBunu Normalde "Bil Bunu" şeklinde görünürken onu "BilBunu" olarak değiştirmek istedim ve çözümünü keşfettim.


Youtube kanal ismi oluşturma

Aynı dertle uğraşıyorsanız, işinize yarayabilir diye düşünüyorum. Mavi Gelişim kanal ismi koyabilirdim. Seyahat kanal adı için Mavi Yolculuk olabilir.


Youtube kanal ismi oluşturma

Yine Gölge kelimesi beğendiklerimden. Karizmatik gelen kullanıcı isimleri arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder