9 Nisan 2021 Cuma

Yeşil pasaport oturma izni almanya

Ayrıca çalışma izinleri ve aile birleşimi durumları da aile ve meslek gruplarına göre değişiklikler göstermektedir. Zaten bu yüzden vize almıyorsunuz. Aşağıdaki niteliklere. Yani yeşil pasaportun size oturma izni.


Görkem bey ben Bülent taş Ben de Eşimden dolayı yeşil pasaport aldım ve bu yeşil pasaportla şu anda almanya da çalışıyorum ay çalışıp Türkiye’ye izine geleceğim yani ben izine geldiğimde Türkiye’de ay kalmam mı gerekiyor Yoksa gidip gün kalıp tekrar çalışmaya gelebilir miyim bir sorun olur mu beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim şu.

Bunu kesin olarak bilen biri var mı? Bu durumda Erasmus yalan olur. TC kimlik numarası ve başvuru sahibinin kimlik bilgileri girilerek alınacak olan pasaport randevusu ile şahsen yapılır.


Konsololuk randevu sayfasından randevu alırken her pasaport için ayrı ayrı randevu alınır. Randevusuz gelenlerin başvuruları kabul edilmiyor. Bordo renkteki hususi pasaport sahibi Türk vatandaşlarının vize alması gerekirken yeşil pasaporta sahipseniz çoğu ülkeyi daha kolay ziyaret edebilirsiniz. Pasaport için başvurularınızı internetten.


SEYAHAT İZNİ ALMAK GEREKLİ HALE GELDİ.

Yeşil pasaport almak içinse kamuda çalışma ya da. Niederlassungerlaubnis. Bir sığınmacı olarak, sığınma, mülteci statüsü veya geçici koruma hakkınız tanınabilir.


Oturma izni yeşil pasaport Arkadaşlar merhaba, size bir konu hakkında danışmak istiyorum ama durum biraz karışık, yardımcı olursanız çok sevinirim. Evet arkadaşlar Romanyada Erasmus yapmaktayım ve ikinci döneme uzatma kararı aldım.


Randevu: Başvuruda bulunacağınız pasaport türüne göre sizin için geçerli aşağıda sıralanan belgeleri tamamladıktan sonra lütfen bir randevu oluşturunuz. Seyahat belgesi, ülkenizden veya kaçıp geldiğiniz ülkeden sahip olduğunuz pasaportun yerine geçer. Taşındığınız yerdeki yabancılar dairesine gidip, vize süresi dolmadan çalışma vizesini oturum kartına çevirmeniz bekleniyor.


Danimarka’da vize ve oturma izni alabilecekler hakkında bilgi ve vize ve oturma iznini almak için koşulları burada bulabilirsiniz. Türk diplomatik pasaport, hizmet (gri) ve hususi ( yeşil ) pasaport sahibi Türk vatandaşları üç aya kadar Danimarka’yı ve İzlanda’yı vizesiz ziyaret edebilir. Euro olması yeterli oluyor. Sanatçı, sporcu, manken gibi meslek gruplarında çalışanlar kısa bir süre için çalışmaya geldikleri için özel şartlara tabi olmaktadır.


CEZAYİR: Resmi pasaport hamilleri gün süreyle vizeden muaftır. Cezayir vatandaşları Schengen veya AB Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamili olmak ve. Ancak Hususi pasaport ( yeşil pasaport ), Hizmet pasaportu (gri pasaport ) ve Diplomatik pasaport (siyah pasaport ) sahipleri 1gün içinde günü aşmamak şartı ile vizeye tabi değillerdir.


Avrupa ülkelerine vizesiz seyahat edilebilen yeşil (hususi) ve gri (hizmet) pasaportlara muafiyet sınırlaması getirildi. Kayıt işlemi sırasında vatandaşların, giriş izni alabilmek için euro harç bedeli ödemeleri de gerekiyor.

Merhaba, kızım viyana da öğrenci ve oturma izni var, yeşil pasaportunu yılbaşına gelişinde yenileyecektik ama başvuruda belgesinin onaylı olması gerektiğini söylediler. Dönüşünde beş buçuk ayı var pasaport bitimine. Sorun olur mu, orda yeniletse pasaportu girişte problem yaşar mı sizce, bordo pasaport alabilsek oturma izni olna vize gerekmez herhalde, acil.


Daha önce yazı almıştım emniyet müdürlüğüne götürmek. AB ülkelerinde çalışabilmeniz için, yaşayacağınız AB ülkesinde oturum izninizin olması gerekir. Oturma izni, aynı zamanda çalışma iznidir.


Almanya Schengen vizesine üye bir ülkedir. Bu kural ülke için mi geçerli yoksa Avrupa birliği olarak mı geçerli. Bazı meslek istisnaları hariç istediğiniz her işi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder