31 Mart 2021 Çarşamba

Yunanistan vizesi ücreti

VİZE ÜCRETLERİ HAKKINDA. Ek hizmet para birimi ( fotokopi, SMS, kargo, fotoğraf) TL olmaya devam edecektir. Türk vatandaşlarının Euro konsolosluk harcına ek olarak, Euro başvuru merkezi ücreti ödemeleri gerekmekte.


Yunanistan vizesi ücreti vize türüne göre değişiklik göstermektedir. Schengen vizesi kısıtlı bir zaman için ve aylık periyotta maksimum günlük süre ile kısıtlıdır.


TL’nin ödenmesi gerekiyor.

VFS ile başvuru ücreti Euro’dur. Eurolar ödeme esnasinda kabul edilmemektedir. Vize Ücretleri Euro. Buna ek olarak aracı firmalar ile de başvuru.


Schengen ülkelerinde toplam konaklama süresi altı aylık bir süre içinde ilk giriş tarihinden başlayarak günü. Destekleyici belgeler. Gereken destekleyici belgelerin listesi.


Müracaat sahipleri, acil tıbbi bakım, hastaneye yatırılma ve ülkesine geri dönme (ölüm durumunda) masraflarını karşılayan bir seyahat sigortas�.

Tüm Sorularınızın Cevaplarını Araştırdık Haberimizde. Tüm bu ödeme kalemleri dönemsel olarak değişmektedir. Ayrıca Euro olarak belirlenen bu ücretler dönemsel olarak Türk Lirası karşılığı neyse, o miktarda ödenir.


DATA tarafından kabul edilecek ve Başkonsolosluğa 03. Konsolosluk vize harç ücreti : €. Evraklarınız ile acenteye başvuru sırasında ödemenizi yapıyorsunuz. Sakız Adası €5 Midilli Adası €5 Samos adası €5 kos €6 Rodos €ve Meis €arasında değişirken hizmet bedeli ile vize ücreti €– €100’lara kadar çıkabiliyor. Yani toplamda 3TL başvuru ücreti ödenmesi gerekiyor.


Bu bahsettiğim ücret turistik vize başvurusu yapanlar için. Aracı kurum hizmet bedeli adı altında ücret talep etme hakkına sahiptir.


Bu duruma göre vize ve hizmet bedeli için ortalama 5TL civarındadır. Sms bilgilendirmeleri yapılır. Ancak kurumun yapılan her kur artışı ile fiyatı değiştireceğini bilmenizde fayda var.


Midilli kapı vizesi seyahat acenteleri ve feribot firmaları aracılığıyla alınabilmektedir. Sakız Adası 55€, Midilli Adası 55€, Samos 55€, Kos 60€, Rodos 65€, Meis 65€ vize ücreti alınıyor.


Oradan tüm detaylı süreci. Randevu günü elden nakit olarak ödenir.

Keşfet1vize danışmanl. Bulgaristan’da bulunan yetkili acenta sayesinde B. Bu ücret başvurunuzun kabul olmaması durumunda maalesef ki iade edilmiyor. Bu yüzden euro’yu bi başvuru ücreti gibi düşünmelisiniz ! Bu ücret değişikliklerinin temel sebebi vize çıkartmak için başvuracağınız aracı firmalardan kaynaklanır. Ortalama 1ile 2Euro arasında bir ücret ödeyerek vize.


Teslim etmeniz gereken belgeler arasında bulunan vukuatlı nüfus kayıt örneğinde açık adresinizin görünmesi özellikle talep edilir. Yine, vize reddedildiği takdirde hiçbir para iadesi yapılmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder