25 Kasım 2020 Çarşamba

Windows 10 hesap adı değiştirme yok

Yardımcı olmamızı istediğiniz başka bir konu var ise her zaman burada olduğumuzu unutmayınız. Görünen adı değiştirme Hesabınızda her oturum açtığınızda görünen adınızı kullanırsınız.


Hesap oluştururken parola seçme ve güvenliğini sağlama adımları çok önemlidir. Parolanızı bilmediğimizden, unutmanız veya kaybetmeniz halinde parolanızı kurtaramayız. Video içerisinde ayrıca bu bilgiye de yer verildi. Yeni hesap ismini yazın ve Ad Değiştir butonuna tıklatın.


Yerel hesaplar, birden fazla cihazda dosyaları, ayarları, tarayıcı geçmişini vb. Bilgisayar adı ise her bilgisayar için tektir.


Burada hesap üzerine tıklayarak aşağıdaki pencereye geçin. Kurulum ekranında belirlediğiniz bu kullanıcı ismi bir zaman sonra can sıkıcı olabiliyor veya güncelleme gerektirebiliyor.


Kullanıcı Hesapları simgesini tıkla. Merhaba arkadaşlar. Microsoft hesabımdan kullanıcı adımı değiştirip bilgisayarıma reset attım ancak bu klasörün. WINDOWS ’DA BİLGİSAYAR ADI NASIL DEĞİŞTİRİLİR ? Ardından “kaydet” sekmesine tıklayarak yeni bilgisayarınızın adını görüntüleyebilirsiniz.


Windows 10 hesap adı değiştirme yok

Bir yapılandırmak istiyor musunuz. Selamlar arkadaşlar. Nasıl değiştireceğim kullanıcı adını? Bunun için alternatif bir giriş hesabı oluşturmanız gerekiyor.


Bu yazımızda ise bir kullanıcıya ‘Yönetici (Administrator)’ yetkisi vermek için yapılması gereken işlem adımlarını paylaşıyor olacağız. Bu, birkaç adımda gerçekleştirdiğimiz ve bazı durumlarda yararlı olduğumuz çok basit bir görevdir. Tüm bu nedenlerle, görünen adı hızlı ve kolay bir şekilde nasıl değiştireceğinizi göstereceğiz. Windows oturum açma işleminde görünen adı değiştirme.


Yapacaklarınızın hepsi bu kadar. Ama endişelenmeyin, yardım etmek için buradayız. Bazı durumlarda bu isim çok uzun veya anlamsız olabilir. Böyle bir sorunla karşılaşırsanız, kablosuz ağın kullanılamamasıdır.


Yeni almış olduğunuz bir bilgisayarda veya temiz bir kurulum gerçekleştirmiş olduğunuz bir bilgisayarda kurulum ekranlarını hızlı bir şekilde geçerken veya daha sonra oluştururum diyerek atladığınız bilgisayar adı bölümünü, bilgisayarınız kullanıma hazır hale geldikten sonra veya bir süre kullandıktan sonra Yeni bir. Ancak ya bir anca önce masaüstünü görmek için bu adımları hızlıca geçtiyseniz?


Yerel Hesapta kullanıcı resmi değiştirme : Başlat menüsünden varsayılan hesap resmine sağ tıklayıp, hesap ayarlarını değiştire tıklayın. Sol tarafta bilgileriniz sütununda iken, sağ sutunda varsayılan avatarı göreceksiniz. Sistem ‘e tıklayın.


Açılan çalıştır penceresine netplwiz yazın ve enter tuşuna basın. Sağ sütunu kaydırın. Açılan kullanıcı hesapları penceresinde değiştirmek istediğiniz kullanıcı hesabını seçin ve Özelliklere tıklayın.


Tamam butonuna tıklayarak bu pencereyi kapatın. Varsayılan olarak gelen bu gri tonlu avatarı değiştirmek için tam zamanı geldi, sizde bundan sıkıldıysanız ve farklı bir görsellik istiyorsanız aşağıda adımları takip ederek yapalım.


Windows 10 hesap adı değiştirme yok

Makalemizi inceleyerek tüm bunları çok kısa bir süre içerisinde yapabilirsiniz. Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir. User" olarak değil de farklı bir hesap adı.


Windows 10 hesap adı değiştirme yok

Hiç sormayın çok büyük sıkıntılar çıkarıyor yok. Adım: Masaüstündeki boş bir alanı sağ tıklayın ve Ayarlar uygulamasının Kişiselleştirme kategorisine göre Kişiselleştiri tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder