18 Eylül 2020 Cuma

Vfs global randevu avusturya

Lütfen Konsoloslukla iletişime geçmeden önce burayı tıklayarak açılan belgeyi inceleyiniz. Başvurunuzu VIP Odası’nda size özel hizmetler aracılığıyla yapmak isterseniz buraya tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Randevusuz başvurular kabul edilmeyecektir. Partnering with governments across the worl we support visa applicants through the entire application process.


If you’re ready to arrange your visa application appointment, see below to begin the next part of the process. To book your appointment or if you have any enquiries, contact one of our representatives on the details. Başvuru sahipleri, başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında gün öncesinden başvurusunu sağlayabilir.


Vfs global randevu avusturya

Tüm dünyadaki hükümetlerle işbirliği yaparak vize başvuru sahiplerini tüm başvuru süreci boyunca destekliyoruz. Polonya İstanbul Başkonsolosluğunun yetki bölgesi kırmızı alanları kapsamaktadır.


Harbiye, Altunizade, İzmir, Gaziantep ve Trabzon şubelerimizden yaptığınız başvurular başkonsolosluk tarafından inceleneceği için sadece kırmızı bölgelerde ikamet eden veya okuyan kişilerin başvuruları kabul edilecektir. Bilgi edinin ve başvurunuzu yapın. Please click here to access appointment system.


All Rights Reserved. VFS Global, Fransa Büyükelçiliği resmi partneridir. The cost of the VFS service fees is euros per visa applicant. This amount is payable in local currency at the conversion rate set by the french authorities and which therefore varies to take account of exchange rate fluctuations.


Vfs global randevu avusturya

The service fees must be paid at the VFS center when submitting the visa application. Hangi ülkeye geçiş yapılacağı ve kalış süresi de bildirilmelidir. Bu yöntem ile randevu alındıktan sonra evrak teslimine gidilmelidir. Book an appointment.


Fransa, İsviçre ve Hollanda gibi ülkelere vize almanızı sağlayan Vfs Global Türkiye’nin İstanbul Harbiye ve Altunizade ilçelerinde, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da, Edirne’de, Antalya’da, Gaziantep’te ve Bodrum’da ofisler. Schedule your appointment with us.


Schengen ülkeleri ve Dubai,Kanada,Avustralya gibi ülkeler almış olduğu kararlar ile bu ülkeler ve birçok ülkenin vize başvurularını ülkelerinin konsolosluğu yerine Vfs Global adlı fahri konsolosluktan kabul edilmesine ve işlemlerin buradan yürümesine karar vermiştir. Bu süreci sizin adınıza vize merkezi sorunsuz bir şekilde tamamlamaktadır. We are not in agreement with a consulate or honorary consulate.


Our company is a brokerage house specializing in visa processing, advising on transactions such as commercial, tourist, session, family union. Kindly visit Vfs Global site to get complete URL. Firma sadece sizden evrakları alıp konsolosluğa iletmektedir.


Bu nedenle başvurular geri dönebilmektedir. Başvurularınız sırasında eksik ya da hatalı evrak nedeniyle vize başvurunuzun reddedilmemesi için başvurularınızı VSF Vize aracılığı ile yapabilirsiniz. Avusturya vizesi almak için iData firması yetkilendirilmiştir. E-posta, web-sohbet, SMS veya diğer güvensiz elektronik ortamlarda randevu sisteminin gerekli kıldıkları dışında herhangi bir kişisel bilginizi paylaşmayınız.


Vfs global randevu avusturya

Bu amaçla, başvuru sahibinin onay formunu doldurması gerekecektir. Yalnız başvuru merkezi olan Vfs Global ’den randevu almadan önce gidiş amacınıza ve statünüze göre gerekli evrakları hazırlamanız sonrasında randevu oluşturmanız gerekmektedir. AVUSTURYA VİZE BAŞVURU FORMU. Avrupa ülkesi için vize başvurularını kabul etmektedir.


Mevcut sistemde ilk olarak Vfs Global için randevu almak ve evrak teslimi yapmak zorunludur. Firmamız bu aşamada evraklarınızın tamamlanması ve randevu sistemine kaydınız gibi başvurunuzun kilit noktalarında devreye girerek olumlu başvurular yapmanızı sağlamaktadır. Yapılması gereken ilk şey işlemlerinizin başlaması için bizi aramak ve ilgili müşteri yetkilisinden.


Hızlı Bağlantılar to information on visa categories and Long Term Kısa Dönem helpful information including Visa Fee, VFS Service Charge and İşlem Süresi can be found on the Visa Wizard page on this website. Telefon ederek randevu almayan kişilerle ne yazık ki kurum yetkilileri ilgilenemez ve gereken hizmet sağlamaz. Yetkililerin yoğunluğunun fazla olduğu ya da tatil dönemi içerisinde olduğu zaman dilimlerinde yeni randevu kaydı açılmamaktadır.


Vize başvurunuz için müşteri temsilcilerimizden başvuru ve gerekli evraklar konusunda bilgi alabilirsiniz. Vize sürecinizin başlaması için birinci adım, randevu almaktır. Alanında uzman ekibimiz tarafından bu işlem sağlanacaktır.


Vize başvuruları istisnai durumlar harici kesinlikle başvuru merkezi tarafından yapılmaktadır. Find information and begin your application.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder