18 Eylül 2020 Cuma

Vatandaşlık veren ülkeler

Karayiplerde bulunan küçük bir ada ülkesi olan Antigua ve Barbuda da vatandaşlık veren ülkeler arasında yer alıyor. Ulusal Kalkınma Fonu’na 250.


Vatandaşlık veren ülkeler kendi kayıtlarına geçmeniz konusunda gerekli adımları atmanıza yardımcı olmaktadır. Kuzey Amerika ülkeleri arasında yer alan Antigua ve Barbuda, Bahamalar, Amerika Birleşik Devletleri, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Jamaika en çok talep gören ülkeler olarak bilinmektedir.


Bir ülkeye göçmen olarak gitmek ve onun kendi vatandaşını almak sanıldığı kadar kolay bir iş değil. Birçok ülke zorlu şartlar sunarak ve yüklü miktarda paralar isteyerek vatandaşlık vermektedir.

Herhangi bir nedenle vatandaşlık almak istediğiniz ülkeyi iyice araştırıp daha sonra prosedürlerini öğrenmeniz size büyük oranda fayda sağlayacaktır. Vatandaşlık Veren Ülkeler listesini ve neden vatandaşlık almalıyız sorusunuz burdan bulabilirsiniz.


Hürriyet’in, CS Global Partners ve America EB-Visa’dan derlediği bilgilere göre yatırım yaparak vatandaşlık sahibi olabileceğiniz ülkeler ve şartları şu şekilde: ABD Şu anki zorunlu yatırım miktarı 5bin dolar. Parasız vatandaşlık veren ülkeler ile para verip vatandaşlık aldığınız ülkeler de çalışma izni hakkını sağlamaktadır.


Doğum vatandaşlığı veren ülkeler listesini ve nasıl başlayacağınızı öğrenmeden önce bilmeniz gereken şey bulunmaktadır. Jus Soli sayesinde doğduğunuz ülkenin vatandaşı olabilir veya orada doğmasanız bile aileniz sayesinde vatandaşlık elde edebilirsiniz.


Doğum turizmi son yıllarda sıkça duymaya başladığımız bir konu haline geldi. Ancak sanılmasın ki, bu.

Kendisi, Afrika’da vatandaşlık veren ülkeler arasında en tatlısı. Tek yapmanız gereken burada yıl ikamet etmek. Eğer vatandaş olan biriyle evlenirseniz, vatandaşlık için anında başvurabilirsiniz. Malta’da parayı veren düdüğü çalıyor.


Euro’yu veriyorsunuz, tak, size hemen vatandaşlık veriyorlar. Vatandaşlığa İzin Veren Ülkeler Çifte vatandaşlık veya çoklu vatandaşlık olarak da bilinen çifte vatandaşlık, bu ulusların Yasaları uyarınca aynı anda birden fazla ulusun vatandaşı olmasını sağlayan bir bireyin vatandaşlık statüsüdür.


Farklı bir ülkede ömür boyu yaşayabilmenin tek yolu vatandaşlık sahibi olmaktır. Bu yazımız içerisinde en kolay vatandaşlık veren ülkeler hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Yatırım karşılığında vatandaşlık veren Karayip ülkeleri, Koronavirüsün turizme olumsuz yansıması sebebiyle minimum yatırım miktarı koşullarında indirime gitti.


Mavi ve yeşil tonlarının eşsiz uyum sağlayan tropikal görüntüsüyle dikkat çeken bu ülkeler yaptıkları indirimle daha fazla kişiye vatandaşlık satmayı umuyor. Mayıs ayında tahvil.


Eğer yaşamak için ülke tercihiniz yoksa kendinize en uygun şartlardaki ülkeye vatandaşlık başvurusu yapabilirsiniz. Gayrimenkul alana vatandaşlık veren ülkeler.


Kolay vatandaşlık veren ülkeler Bir ülkenin vatandaşı olmak, eğer orada doğmadıysanız hiç kolay değil. Ama bazı ülkeler var ki para verip vatandaşlığını alabiliyorsunuz. Ev alana oturum izni veren ülkeler ve şartları nedir?


Evlilik yoluyla vatandaş olmak için yıl evli kalmanız gerekirken, sene boyunca İngiltere’de çalışırsanız da vatandaşlık başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Hem kolay hem de ücreti düşük program bulmak neredeyse imkansız.

Evlilik yolu ile ya da çalışma yolu ile vatandaşlık alımı önceki dönemlerde yapılmış olsa da artık ülkeler bu yöntemleri kabul etmeyerek kişilere belirli şartlar sunarak vatandaşlık verir. Yurtdışında çalışmak ve yaşamak için vatandaşlık almak isteyen kişilerin koşulları sağlaması gerekir.


Online vatandaşlık veren ülkeler başka ülkeden vatandaşlık almak isteyenlerin ilgisini çeken konular arasında yer alıyor. Skip navigation Sign in. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da en çok yerleşmek istediği ülkeler arasında yer alıyor.


Son Güncelleme: 14.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder