26 Ağustos 2020 Çarşamba

Vize için banka hesap dökümü örneği

Yukarıda da belirttiğimiz üzere vize için hesap Dökümü sadece banka şubeleri üzerinden alınmaktadır. Bireysel olarak son aya ait hesap dökümünü çıkarıp vize başvuru dosyasına eklemeniz durumunda belgenizin kabul edilmediğini belirten bir tepki ile karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle hesap dökümünü banka şubesinde bireysel müşteri temsilciniz ile beraber.


Ekonomik durumunuzu gösteren banka hesap dökümü. Son aylık, en az 5.

Kimler Vize Sponsoru Olabilir? Vize sponsoru olacak kişiler konusu, kurallar dahilinde belirlenmiştir. Sadece yasal veliniz ve 1. Birinci dereceden akrabalar. Sayın yetkili, eşimle birlikte İspanya’ya seyahat etmek istiyoruz.


Kişinin seyahat ettiği son ülke için geçerli bir vize (gerekirse). Seyahat ettiğiniz son ülkeye bilet.

TL bakiyeli, son ayı d. Görevliler daha çok banka hesabınızda bulunan birikim miktarı ile ilgilenir. Başvuru yaparken son aya ait hesap dökümünü banka şubeleri üzerinden almanız gerekir. Ev hanımları için Kanada vize evrakları. Masrafları karşılayacak sponsora ait evraklar.


Kalacağım süre ay. Banka hesabımda bin TL var, hesap dökümü için uygun mı? Ama şuan çalışmıyorum. SGK dökümü olandan vize alabiliyor muyum?


Geçimimi Ailemden olan birini (Baba, abla, abi) gösterebiliyor muyum? Onların SGK hizmet dökümünü kullanabilir miyim?


Vize İşlem Merkezi, İngiltere vize başvuru işlemlerinizi en kısa sürede, en doğru şekilde sonuçlandırmaktadır. Hızlı, sonuç odaklı ve kesintisiz çözümler üreten firmamız, tüm vize işlemlerinizde güvenilir danışmanlık hizmeti sunmaktadır.


Hesap Dökümü ( Banka Kaşe ve İmzalı)(firma ismi mutlaka geçecek) Şahsi hesabınızı gösteren banka hesap dökümü veya hesap cüzdanı( banka kaşe imzalı)(BAKİYELİ)3. Uçak bileti ve otel rezervasyonu.

BANKA HESAP HAREKETLERİ: Sürekli çalıştığınız güncel hesap hareketleri olan bankanızdan son 3(üç) ya ait hesap dökümü. Varsa ek olarak diğer banka hesap hareketlerini ekleyebilirler. Kişinin banka hesabında vize için talep edilen miktar bulunmuyorsa ya da son aya ait hesap hareketi yoksa.


Sponsorsuz vize almak ise biraz zor bir ihtimaldir. Ev Hanımları için Ek İngiltere Vize Başvuru Evrakları.


Görevi, işe başlama tarihi, maaş tutarı, izin süresi ve işverenin çalışanın Türkiye’de görevine devam edeceğine dair taahhüdünü içeren antetli kağıda imzalı ve. Merhabalar perşembe günü macaristan vizesi için vize görüşmesine gidicem.


Babamın bankasında hesap haraketleri düzgün ve yüksek meblalar var fakat dolar üzerinden parasını bankada tutuyor. Malta turistik vizesi için gereken evraklardan banka hesap dökümü bankanın orijinal kaşesi, yetkilinin imzası ve bankanın imza sirküleri ile. Avusturya Staj Vize. Emekli olarak vize başvurusu yapacak olan kişinin emekli maaşının yattığı hesap cüzdanı ya da imzalı ve kaşeli banka hesap dökümü hazırlanmalı.


Bankanın orijinal kaşesi, imzası ve bankanın imza sirküleri ile birlikte sunulmalıdır. Emekli maaşı dışında şahsi olarak başka bankalarda bulunan 4. Varsa toplam gelir ile ilgili Vergi Beyannamesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder