10 Haziran 2020 Çarşamba

Src belgesi e devletalınır

Src belgesi artık e devlette. Devlet Kapısı’nın kurulması ve yönetilmesi görevi T. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi Türksat A. Bunun yanında başvuru için ödenen ücret de liradan 20.


Yük ve yolcu taşımacılığı yapmak isteyen araç sürücüleri e devlet üzerinden src belgesi almak için başvuru yapmak zorundadır. Uluslararası yolcu taşımacılığı yapan şoförlere verilen belgedir.


Src belgesi e devletalınır

Kayıt süreçlerinde kişiye ait bir adet kimlik fotokopisi, adet sürücü belgesinin fotokopisi ve adet diploma fotokopisi istenir. Her kentte farklı eğitim kurumlarında bir fiyatlandırma yer alır. Bu işlem için yaklaşık dakikanızı ayırmalısınız. Bu konuda bu işlemi ve düzenleme işlemini öğreneceğiz.


Avrupa Birliği’ne (AB) uyum kapsamında getirilen düzenlemelerle birlikte zorunlu olan Mesleki Yeterlilik Belgesi kapsamına artık sürücülerde dahil oluyor. SRC Belgesi Evrakları. E devlet şifreniz yoksa herhangi bir PTT şubesine giderek TL ücret karşılığında e devlet şifresi alabilirsiniz.


Adres: Mareşal Çakmak Mah. Son Dakika Haberin. Eğer src belgesi olmadan trafikte yakalanırsanız ehliyetiniz ve aracınız tehlikeye girer. Yılı İçin Src Belgesi Fiyatları Belirlenmiştir.


Src Sınav Soruları Ana Sayfa Src Belgesi. Ayrıntıları görmek için. Yeni müfredata göre hazırlanmış en güncel src sınav soruları. Src son çıkan sınav soruları sayfanın devamındadır.


Sayfada src src src srcsınavlarına ait src çıkmış soruları online çözebilirsiniz. Bu belge sınav üzerinden alınırken, sınav puanınız en az 1üzerinden olması. Src Belgesi E Devletten Dakikada Alinabilecek mpgratuit telechargez sur MpMonde.


Bu sürücülerin yaşını aşmaması gerekir. Src belgesini alan sürücüler Src Belgesini de almış sayılır. Src Belgesi alan sürücüler uluslararası yük, eşya ve kargo taşımacılığı yaparlar ve Yurtiçi yük, eşya ve kargo taşımacılığı yapan Src belgesini de kapsar. Src belgesini alan sürücüler Src Belgesini de almış sayılır.


Her ayın 15’i kayıt tarihi sonu ve her ayın 10’u sınav tarihidir. Yapılacak işlemleri tek tek aşağıda anlattık. Adımları takip ederek siz de sınavsız src belgenizi alabileceksiniz.


Src belgesi e devletalınır

Src türü mesleki yeterlilik belgesi almak için gerekli. Ticari araç sürücülerinin almak zorunda olduğu bir mesleki yeterlilik belgesi olan SRC, artık e-Devlet üzerinden dakikada. Src sınav yerinizi ilgili sınav tarihini seçerek bu bölümden öğrenebilir, sınav giriş belgenizi de bu bölümden çıktı alarak kullanabilirsiniz. Linki tıklayarak öğrenebilirsiniz.


Src belgesi e devletalınır

Ancak yılda bir yenileme olma ihtimali vardır. Src belgesi alan sürücüler yurtiçi yolcu taşımacılığı yaparlar. Src mesleki yeterlilik belgesi almak için B-C- E -D ehliyetlerden birine sahip olmak yeterlidir.


Hafta sonu eğitimlerimiz devam etmektedir. Emaddesi gereği 7TL para cezası uygulanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder