8 Haziran 2020 Pazartesi

Rusya turistik vize

Turist vizesi maksimum günlüktür ve uzatılamaz. Fuar katılımcıları bu vize türünü kullanabilirler yine de ticari vize almaları tavsiye edilir. Vize için başvurmak isteyen bireylerin dikkatle sitemizi incelemesi tavsiye olunur.


Sitemizde bulunan bilgilendirmeler sizlere belgelerinizi doğru bir şekilde hazırlamaya yardımcı olacaktır. Rusya Turistik Vizesi.


Petersburg vizesi, ekspres vize işlemlerine dair ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Her bir vize türü için farklı bir prosedürün yerine getirilmesi gerekiyor. Marina Turizm farkı devreye giriyor. Turistik vize ticari görüşmelere, fuarlara katılmaya, açık arttırmalara, tedavilere ve sınavlara izin verebilir fakat bu gibi durumlarda gidişinizin sebebini belirtmeniz gerekmektedir.


Ekspres vize ücretleri, Büyükelçilik tarafından normal harç ücretlerinin iki katı olarak talep edilmektedir. Tabi ki kargo süresini de düşününce buna gün daha eklenmelidir.


Konsolosluğun ay pasaportunuzu tutma yetkisi vardır. Tecrübelerimize istinaden vize çıkış süreleri size. Bu kurum üzerinden randevu alınarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir.


Az evrakla başvurunuzu gerçekleştirebileceğimiz vize fiyatı her şey dahil 140$’dan başlamaktadır.

Yüzyıl Turizm ile yapacağınız vize başvurularında normal işlemler günde ve ekspres işlemler günde hazırlanmaktadır. Bu süre resmi tatiller ve yoğunluk nedeniyle uzayabilmektedir.


Ziyaret, Ticari ve Teknik vize fiyatları da aşağıdaki gibidir. Günde vizenizi gelmenize gerek kalmadan alıyoruz. Güvenilir, Hızlı, Kolay.


Diğer ülkeler ve diğer ülkelerin vatandaşlarına kısa süreli turistik vize için turistik (değerinde yerleri ziyaret ziyaret etmek kültürel etkinlikler, gezi, katılım) ziyaret etmek hakkını verir. Turistik ve Ticari Çin Vizesi, formalite ve evraklarla uğraşmayın! Arap Emirlikleri Vizesi. Ancak sadece yeşil pasaportlara kalktı.


Oteliniz yoksa da size vize alabiliriz. Hava alanı polisi gümrükte size kalacağınız oteli sorup, daha sonra oteli arayarak orada kalıp kalmayacağınızı teyit edebilir.


Sıkıntılı dönemlerde bunu çok defa yaptı ve rezervasyon kaydı olmayan kişileri geri gönderdi. Satın alınan otellerden gelen konfirmasyon mailleri Voucher yerine geçmez. Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne yapılacak seyahatlerde elektronik vizeler uygulanacaktır. Turistik bir vize için tarafınıza düzenlenen voucher belgesi ile alacağınız.


Maskimum günlük olabilir. Acil durumlar için ekspres başvuru ile günde alınabilir. Bordo pasaport sahiplerinin vize alması gerekmektedir. Gün bitmeden çıkmak zorundasınız.

Konularından bahsediyorum. Arayın hemen vizenizi alalım. RUSYA KONSOLOSLUĞU TURİSTİK VİZE EVRAKLARI. Bu ülke için kısa süreli turistik ve kültürel seyahatler adına vize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder