4 Haziran 2020 Perşembe

Romanya çalışma vizesi

Romanya Çalışma İzni Şartları ve Gerekli Evraklar. ROMANYA OTURUM VE ÇALIŞMA İZNİ. Bu işlem sizi oldukça zorlayabilir. Tabiyatı, insanları, gelenekleri ve efsaneleri tanıyın.


Okumaya devam edin. Pasaportunuzun geçerliliğinin yıl ve karşılıklı en az sayfasının boş olması gerekmektedir.

Hususi (yeşil), hizmet (gri) ve diplomatik (Siyah) pasaportu olanlar ay içinde ülkeye giriş yaptığı günden itibaren gün süreyle vizeden muaftır. Bunlardan ilki çoklu girişli bir Schengen vizesidir.


Polonya Çalışma Vizesi. Romanya’da bulunmak için başvuru yapmanız ve de vize almanız gerekiyor. D-AM ( ÇALIŞMA VİZESİ ) VIZA DE MUNCA 1. D Vize Başvuru Formu 2. Autorızatıa de munca ) 4. Sabıka kaydı ( Aslı ve yeni tarihli ) 6.

Başvuru formunu doldurma ve randevu alma aşamalarını yetkililerimizin çalışma alanına bırakabilirsiniz. Vize başvurusunda bulunmak için Almanya’da bulunan bir iş yerinden bir teklif almanız veya kendi imkânlarınızla bulduğunuz bir iş yeriyle anlaşmış olmanız gerekmektedir.


Romanya’daki firmadan maaşınızı ve adresinizi gösterir antetli, mühürlü ve imzalı yazı 5. Adet arka fonu beyaz fotoğraf 3. Turistik vizesi şahısların Romanya’ya turistik gezi amaçlı olarak gittiği taktirde Türkiye’den alması gereken bir vize türüdür. Almanya çalışma vizesi almak isteyenlerin, Almanya’ya giriş yapmadan önce işini ayarlaması gerekiyor.


Almanya’daki şirketlere iş başvurusu yapmak veya çalışma şartları konusunda Federal İstihdam Dairesinin ve özel iş bulma kuruluşlarının web adreslerinden iş başvurusu yapabilirsiniz. Vizesi türleri ve başvuru prosedürü hakkında detaylı bilgi için TIKLAYIN! Vizesi başvuru sahibi önceden belirlenmiş olan ve kendisini İngiltere’ye getirmek isteyen işyeri haricinde herhangi bir şekilde çalışamaz.


Ancak işyeri devredilirse aynı işyerinde çalşmaya devam edilebilir. Seyahat Planlarınızı Lütfen Randevuları Göz Önünde Bulundurarak Hazırlayınız.


Konsolosluk randevu sistemiyle çalışmaktadır. Yaz döneminde ve tatillerde pasaport çıkış süresi uzayabiliyor bu süre içerisinde doğacak gecikmelerden şirketimiz sorumlu değildir. Romen vatandaşları ile yeni bir çalışma sistemi uygulamasına başlamıştır, bu uygulama Romen.


Dışişleri Bakanlığı’nda sonuçlanmakta olan İspanya çalışma vizesi işlem süresi iş günü içerisinde neticelenecektir. Please choose the country where you have an appointment.


Registration and payment in another country will not be recognized.

The Added Value Service fees are not refundable in case of withdrawal, visa refusal, or payment in the wrong application centre location. Amerika O-Vizesi : Amerika O vizesi sahibinin eş veya çocuklarına tahsis edilmektedir.


Amerika Çalışma Vizesi İşlemleri dahilinde Amerika P Vizesi başvurusunda bulunacak kişilerin müzik, tiyatro, sanatsal veya sportif performans için tanıtım veya koçluk yapma amacı ile seyahat edecek olması gerekmektedir. Vize işlemlerinizde bizi tercih etmeniz halinde profesyonel ekibimiz evraklarınızın eksiksiz bir şekilde tamamlanmasını, başvurunuzun sorunsuz ilerlemesini ve uzun süreli vizenizi seyahatinizden önce almanızı sağlayacaktır.


Vize başvurusu için gerekli evrak listesi, seyahat amacınız ve mesleki durumunuza göre değişiklik göstermektedir. Seyahatinize uygun vize alabilmeniz için gerekli evrak listesini ve evrakların nasıl hazırlanacağını bizi arayarak öğrenebilirsiniz.


Kişiler buraya turistik, ticari, çalışma, öğrenim amaçlı gitmektedir. Bu konuda ayrıntılı bilgileri ilgili sayfalarımızı ziyaret ederek edinebilirsiniz.


E-vize sistemiyle, ikamet adresinizin yetki alanındaki konsolosluğa başvuru yaparak randevu alınabileceği gibi, vize alma işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla vize danışmalığı şirketlerinden de yararlanmak. Sinema ve televizyon alanında ünlü isimler de bu vize kapsamına giriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder