28 Mayıs 2020 Perşembe

T c ile rapor sorgulama

SGK işlemleri üzerinden. Online işlemler için e- devlet sisteminde resmi verilerin incelenebilir olması amacıyla özel olarak rapor parası sorgulama sayfasına giriş yapılması gerekiyor.


An itibariyle e- devlet sistemine T. Bunun için sahip olduğunuz e devlet şifresi ile e-devlet uygulamasına girip rapor parası sorgulaması yapabilirsiniz. Ptt rapor parası sorgulama tc ile.

Sosyal Güvenlik Merkezine uğrayarak ödeme durumunuz hakkında detayları alabilirsiniz. E-devlet üzerinden T. Doğum rapor parasını sadece çalışan ve doğum yapan kadınlar alabilmektedir.


Ayrıca SSK kurumu üzerinden sigortalı olmaları gereklidir. Ev hanımı olan ve eşi SSK üzerinden. Prosedüre uygun olarak hareket edilmesinin sonrasında paraların yatıp.


PTT ve bankaları kullanabilirsiniz.

SMS yolu ile evde bakım maaşı sorgusu yapılır. Eğer yurtdışında bir yerdeyseniz Türkiye.


Engelli maaşının alınabilmesi için bireyin yüzde veya daha yüksek oranda engelli sağlık kurulu raporunun bulunması gerekmektedir. Ayrıca müşteri hizmetlerinden ya da şubeye giderek sorgulama da yapılabilir.


Ancak bu zahmetli yolu kullanma zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Daha sonra SGK’nın e-Hizmetleri arasında yer alan “4A İşgöremezlik Ödemesi Görme” bağlantısına tıklayarak sorgulama sayfasına geçiş. TC ile rapor parası sorgulama yapmanın en kolay yollarından biri e-Devlet’i kullanmaktır.


PTT şubesine giderek hızlıca alabilirsiniz. TL karşılığında alacağınız e-Devlet şifrenizi. E-Devlet şifrenizi girerek sisteme giriş yapın.


Bu işlemlerden sonra 4A, 4B ve 4C ilaç kullanım süresi sorgulama işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilme imkanınız olacak. Böylece ilaç rapor süresi sorgulama işleminizi tamamlamış olacaksınız. Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan web servislerinin listesini görmek ve kullanmak için aşağıdaki adresi kullanınız.


Bakan Selçuk: “Kurban Bayramı Öncesinde Emeklilerimize Milyar Lira Bayram İkramiyesi Ödedik” Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, genel sağlık sigortası ile emekli vatandaşların kaliteli ve sürdürülebilir sağlık hizmetine erişmesini sağladıklarını bildirdi. Raporu Yenileme Nasıl Yapılır?


Tc ile engelli raporu sorgulama.

Hali ile bu durum karşısında bilgi sahibi olmak isteyen engelli vatandaşlara, devletin yayın organları yardımcı olmaktadır. Kimlik No Vergi Numara.


Sorgulanacak Numara: T. E- Devlet şifresi ve T. Açılan sayfada son beş yıla ait olan ilaç listemizi görebileceğimiz. C kimlik numarası ile giriş yaparak ilgili alan için sorgulama yapabiliriz.


Burada ilaçlarımızın üretim ve tüketim tarihlerinden ne kadar, hangi dozda ilaç kullanılması gerektiğine kadar ilaçlarımız ile ilgili ayrıntılı pek çok bilgiye ulaşabiliriz. Yakın zamanımızda yaralanma ile yahut ölümle sonuçlanan iş kazalarında işçilerin hakları, kanun ile koruma altına alınmıştır.


Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere T. Bu imza ile resmiyet kazanan başvurular belirtilen evraklarında tamamlanması ile heyet ve muayene kısmına geçmekte ve muayene yapan doktorların onayları ile düzenlenen rapor başhekimin imzasına sunulmaktadır. Engelli rapor sorgulama işlemi farklı şekilde yapılmaktadır.


Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ile rapor parası sorgulama yapılabilmektedir. Geçici iş göremezlik raporunu almak için belli şartları yerine getirmiş olmak gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder