16 Mart 2020 Pazartesi

Paten sözlük anlamı

Paten teriminin İngilizce İngilizce sözlükte anlamı. Any shallow dish found in an archaeological site. Bu ayakkabının düz yerlerde kaymakta kullanılan tekerlekli türü. Buz üstünde kaymak için kullanılan, çoğunlukla tabanına, dar uzun bir çelik takılı ayakkabı.


Anlamı Tekerli paten Altında arka arkaya dizilmiş üç veya dört küçük tekerleği bulunan asfalt ve beton gibi yüzeyi düz yerlerde kaymaya yarayan bot biçiminde spor gereci. Göl üzerinde buz pateni yapmaya gittim. Je suis allé patiner sur le lac.


Patenlerini tak, az önce parkeyi cilaladım. Mets tes patins, je viens de cirer le parquet. Sözlükte patenci kelimesinin manası. Uyruğunu belirten belge.


Gemilere ayrıldıkları limanın sağlık durumu için verilen belge. Patent, mucide yeni buluşu üzerinde sahiplenme hakkı veren ve diğerlerinin bu buluşu kopyalamasını yasaklayan yazılı yasal bir belgedir. Patent hakkı, buluş sahibine buluş konusu ürünü belirli bir süre (genellikle yıl) üretebilme, kullanabilme, satabilme hakkı verir. Buz pateni yapan veya patenle kayan kimse.


Paten sözlük anlamı

Açık, aş ikar, belli. Tekerlekli paten üzerinde denge hareketleri yapan sanatçı. En güncel bulmaca sözlüğü olması ile tanınan sitemizde bir de blog bölümü yer alıyor. Blog kısmındaki makaleler de bulmaca sözlüğü üzerine kurulu durumda.


Paten sözlük anlamı

Patent sözlük anlamı ve Patent hakkında bilgi kaynağı. A paten is the small circular plate that holds the Communion bread It is used with a chalice and is made of the same material as the chalice.


A small round and flat plate made of gold or silver on which the priest places the particles of bread at the celebration of the Eucharist. Daha fazlasını öğren. Aşağıda patent sözlük anlamı ve ile ilgili cümleler kısaca olarak ele alacağız. Patent : Bilimsel ve teknik bir buluşun ya da böyle bir buluşu uygulama alanında kullanma hakkının kime ait olduğu ve bu hakların korunması gerekliliği anlamına gelen bir kelime olarak kullanılmaktadır.


Paten sözlük anlamı

Patent duktus arteryozus nedir, Patent duktus arteryozus ne demek. Arteryozus: Atardamarlı, damar bakımından zengin. TDK sözlükteki anlamı nedir? Duktus: Kanal, yol, boru.


Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Bir kimsenin bir şeyi anlama veya yapabilme niteliği, kabiliyet. Ellerin ve parmakların aldığı biçimler ve hareketlerin yönü anlatılarak işaret dili öğretiminde kolaylık sağlanması hedeflenmektedir. Cümleler “İcadının patentini alman yararına olacaktır.


Bu buluşun patentini almak için resmi patent kurumuna başvuru. Alzheimer riskinizi azaltır, Stresi azaltır, Sözlü becerileri geliştirir. Bulmacada Patent, anlami. Buluş nedir dediğimizde tarım dahil sanayideki teknik bir problemin çözümü olarak.


Türk Patent Enstitüsü. Filing date: The filing date of a patent application is the date the patent application was filed in one or more patent office s, i. Kaynak: Glossary of patent law terms Emery pitches: He claimed it was for filing his nails.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder