18 Mart 2020 Çarşamba

Operatör ismi degistirme bimcell

Telefon ekranında var olan operatör ismini değiştirme, operatör adını değiştirme, operatör ismi nasıl değişir? Telefonumuzda saatin sağ tarafıda var olan ve orta ekranda bulunan operatör ismini kendinize uyumlu bir halde gözükmesi için.


Bugün, telefonda operatör ismini değiştirme işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağız. Operatölerin içinde, sadece Türk telekom kullanıcıları için bu hizmeti sunmaktadır. Türk telekom hat sahipleri, operatör adını değiştirmek için Selfy üyesi olması gerekiyor.


Gençler akıllı telefonlarında bu özelliği kullanarak Türk Telekom yazan kısma bu servis sayesinde. Bu konu hakkında hala kafanıza takılan soru veya sorun varsa bizlere aşağıda bulunan yorum kısmından bildirirseniz çözümleyebilirsiniz. Bu arada biz bu operatör ismi bölümüne bedava internet al yazdık, bilin istedik. BİMcell kalitesiyle şimdi en uygun fiyata konuşacak ve sadece konuştuğunuz kadar ödeyeceksiniz.


Bu servisten sadece 7-yas arasi Selfy uyeleri yararlanmaktadir. OS ‘un kısıtlı özelleştirme seçeneklerinden sıkıldı iseniz bu haberimiz tam sizlik.


Telefonunuz jailbreakli ise tek yapmanız gereken Cydia dan Zeppelin tweakini kurmak. Türk Telekom operatör ismi değiştirme hizmeti sunarak kullanıcılarının hatlarını özelleştirmeye imkan tanıyor.


Turkcell operatör ismini değiştirmek için yöntem var. Lifecell yazıyor ama biz ikinci yöntemi yaparak İstediğimiz yazıyı yazacağız.


Operatör ismi degistirme bimcell

Kendi operatör sürümünüzü bir kenara not ettikten sonra cihazımızı USB kablosu üzerindne bilgisayara bağlayıp, iTunes’u açıp Custom Carrier Logo isimli programı çalıştırabiliriz. Programı çalıştıktan sonra karşımıza çıkan pencereden “Let’s Get Started” diyoruz.


Sizler de bir operatör tercihinde bulunmak ve geçiş yapmak isterseniz eğer bu ismi tercih edebilirsiniz. Başkalarının operatörünüzü görmesini istemiyorsanız videoyu izleyerek nasıl değiştireceğinizi öğrenebilirsiniz. Operatörlerin yeni hatta fiyatları dudak uçuklatıyor en ideali bimcell gibi görünüyor. Casper Nirvana S500.


Bu hizmet Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu işbirliği ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır. Bu işlem için yaklaşık dakikanızı ayırmalısınız. UpCall uygulaması içinde profile giriş yapıyoruz.


Alt kısımda bulunan operatör ismi. Yazacağınız isim maksimum karakter olmalıdır. Mesajı gönderdikten kısa bir süre sonra size bir onay mesajı gönderilecektir.


Bu mesajı onayladığınız takdirde artık operatör ismi yerine sizin belirlediğiniz isim. Klavye ve Mouse paylaşımı nasıl yapılır. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir - Masaüstü. BİMCELL in konuşma biçimi gibi ben başka bir tarife hiçbir operatörde göremedim arkadaşlarım sen bimcell isin dakikan vardıe demeye başladılar sırf ismi yüzünden geçmiyorlar ay kalın sarmazsa değiştirin. Farklılıklar ve değişiklikler iyidir. Gözükmesini istediğiniz operatör adını yazın.


Böylece telefonunuzun üst kısmında operatör ismi yerine dilediğini isim gözükecektir. Bellede bir kaç tane denedim işe yaramadı. Değiştirdiğiniz ismin gözükmesi birkaç dakika. Cihaz Xiaomi Mi ALite 4. G uyumlu, ancak operatör ismi buna rağmen değişmiyor ne yapabilirim?


Operatör ismi degistirme bimcell

Ben bimcell kullanıyorum. Yani söylediklerim her iki opeoperatörde geçerli. Kendi tarifesini yarattı. Bimcell de Türk Telekom altyapısını kullanıyor.


BimCell adı verilen yeni sistem Avea bünyesi altında çıkarılan bir tarife olarak Sadece BİM Mağazalarından alınabilecek ilk Ön Ödemeli tarife ile hayata. Mobil Rehber sayesinde Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi hatların bedava internet kampanyalarından faydalanın.


En İyi Erkek Görüşleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder