27 Ocak 2020 Pazartesi

Vfs global referans numarası takip

Bu servis sadece başvurunuzun nerede olduğunu göstermekle birlikte başvurunun incelenmesinin hangi aşamada olduğunu belirtmez. Ancak, bu hizmet ek bir ücret karşılığında sunulmaktadır. Kanada Vize Bürosu başvurunuzu değerlendirdikten sonra, vize kararını verecek ve pasaportunuza bir vize etiketi yapıştıracaktır veya vizenizin reddedilme gerekçelerini açıklayan bir yazı düzenleyecektir.


Gişede, dosyanızın referans numarasını belirten bir fiş verilir. Bu numara ve soyadınız ile online takip hizmetimize erişebilirsiniz.


Lütfen vizenizi almadan önce iptal edilemez seyahat anlaşmaları yapmayınız. Bavurunuzun sonuçlanma süresi başvuru yaptığınız döneme Polonya Elçiliğin veya Konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir. Quick links to information on visa categories and other helpful information including Visa Fee, VFS Service Charge and Processing Time can be found on the Visa Wizard page on this website.


Step Applicants should fill the Download Forms corresponding to the visa subclass under which they wish to lodge their application. Vize başvurunuzun durumunu internetten de takip edebilirsiniz. Pasaportum elime ulaşmadı. Referans numaramla da takip işlemini gerçekleştiremedim.


Vfs global referans numarası takip

Mail ya da mesaj olarak da hiçbir bilgilendirme yok. Eğer bu numarayı bilmiyorsanız, yalnızca e-posta adresinizi ve pasaport numaranızı giriniz. E-posta, web-sohbet, SMS veya diğer güvensiz elektronik ortamlarda randevu sisteminin gerekli kıldıkları dışında herhangi bir kişisel bilginizi paylaşmayınız. Başvuru referans numaranızı ilgili alana giriniz.


Vfs global referans numarası takip

Ne belirli bir tarih var. VFS GLOBAL RANDEVU İŞLEMLERİ. Online Randevu İçin Tıklayınız.


Schengen ülkeleri ve Dubai,Kanada,Avustralya gibi ülkeler almış olduğu kararlar ile bu ülkeler ve birçok ülkenin vize başvurularını ülkelerinin konsolosluğu yerine Vfs Global adlı fahri konsolosluktan kabul edilmesine ve işlemlerin buradan yürümesine karar vermiştir. Yalnızca fotoğrafl.


Vfs Global İrlanda iletişim kısmından adres, başvuru süreci ve ücretleri hakkında genel bilgileri alabilirsiniz. Başvurularınızın durumunu sitemizden online sorgulama yöntemi ile takip edebilirsiniz.


Ana Sayfa Hakkımızda Biz Sizi Arayalım. Vize takip fişi üzerindeki başvuru numarası ve sistem üzerinden istenen bilgiler ile vize başvurunuzun hangi aşamada olduğunu görebilirsiniz.


Vize takip fişi aracılığı ile yaptığınız sorgulamada vize başvurunuz Konsolosluğa iletilmiştir ifadesi varsa, değerlendirme süreciniz henüz tamamlanmamıştır. Fransa, İsviçre ve Hollanda gibi ülkelere vize almanızı sağlayan Vfs Global Türkiye’nin İstanbul Harbiye ve Altunizade ilçelerinde, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da, Edirne’de, Antalya’da, Gaziantep’te ve Bodrum’da ofisler yer almaktadır.


Başvurunun türü ve ilgili uygulama referans numarası (numaraları) Şikâyetinizi paylaşmak için lütfen buraya tıklayın. Deneyimlerimiz bu kişilerin genellikle yanlış bilgi ve belge sunduğunu göstermiştir. E-Devlet Üzerinden Vize Sorgulama Yapılır Mı?


VFS global pasaport takibi yapamıyorum Koronavirüs Özel. Aynı numarayı ekranlardan takip edin, numarayı kaçırmayın. Mümkünse vize başvurusu İspanya ziyaretinden ay önce yapılmalıdır.


BLS International internet sitesinde referans numarası ve doğum tarihi bilgileri girilerek vize başvurusunun durumu sorgulanmaktadır. Yol tarifine aşağıdan bakabilirsiniz. Almanya Vize Başvurusu için gerekli olan tüm bilgiler yukarıda sizler için açıklayıcı bir şekilde,paylaşılmıştır.


Aynı zamanda gerekli evrak listesi ve randevu konularında da açıklamalarda bulunarak bilmeniz gereken püf noktalardan bahsettik. Sadece oradan randevu alabildim çünkü.


Gerekli belgeler sitelerinde zaten yazıyor ama buraya da yazayım : Okunaklı ve dikkatlice doldurulmuş, tarih yazılmış ve imzalanmış PL formu. Kriterlere uygun pasaport.


Yukarıdaki iletişim numarası ile randevu oluşturabilirsiniz, gerekli evrak listesini öğrenebilir ve tüm bilgileri alabilirsiniz. DATA İstanbul Asya (Altunizade) İDATA İstanbul Asya (Altunizade) ofislerinde işlem yapabilmek için ve vize başvurusunda bulunabilmek için randevu almanız gerekmektedir.


Vfs global referans numarası takip

Randevusuz vize başvurusunda bulunamazsınız ve herhangi bir işlem yapamazsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder