8 Ocak 2020 Çarşamba

Türk patent marka sorgulama

Marka Tipi Marka Adı. Bu uygulamada yapılan. Tpe online marka sorgulama işlemi yapmak için vekil firmamızın veri tabanını kullanabilir ayrıca yetkili uzmanlarımızdan bu konuda destek alabilirsiniz. Uzman kontrolünde daha güvenli bir marka başvurusu yapabilirsiniz.


Türk marka tescil ekibi sizin için araştırsın, patent sorgulama ve marka tescili işlemlerinizi tamamlayalım. Online İşlemler sayfasından elde edilen araştırma sonuçları bilgi amaçlı olup bu sonuçlara göre yapılacak başvurular tescil edilir ya da edilemez kesin yargısına varılmamalıdır.

Coğrafi İşaret Araştırma. Patent hakkına ilişkin tarih bakımından öncelik hakkı anlamına gelmektedir. Bu araştırma, tescil başvurusunda bulunulması düşünülen markanın, ilgili marka sınıfında tescile müsait olup olmadığını belirlemelidir. Siz değerli müşterilerimize fikri hakların yönetimi konusunda ulusal ve uluslararası platformda marka tescili, patent tescili, faydalı model tescili konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.


Uzman marka ekibi kadromuz ile tescilli bir marka sahibi olma zamanı. Bu durum göz önünde bulundurularak mutlaka tek sınıflı marka fark etmeden ret durumu gerçekleşmesine rağmen eğer bu ön araştırma deneyimli ve uzman kişiler tarafından gerçekleşir ise marka sorgulama olumlu sonuçlanır.


Türk Patent Enstitüsü tarafından yapılmaktadır. Beğendiğimiz her hangi bir ismi patent firmasından sorgularız.

TPE MARKA SORGULAMA. Patent firmasının sorgusundan sonra eğer bu isim çalışma grubumuzda yok ise bu isme başvuruda bulunuruz. Kurumuna yapacağınız marka başvurusu ile tescil ettirerek sağlayabilirsiniz. Patent sorgulama ve patent nasıl alınır sorularına en doğru yanıtları verdik.


Online marka sorgulama ve marka takibi bilgilerine ulaşabilirsiniz. Diğer marka sorgulama işlemleri aşağıda belirtilmektedir. Karar Patent olarak uzman kadromuz ile sizlere ücretsiz olarak marka tescil sorgulaması yapmaya hazırız.


Türk patent işlemlerinizin sürdürülmesi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu sebeple, tescili düşünülen markanın başvuru öncesinde marka hukuku açısından tescile uygun olup olmadığının online marka sorgulama yaparak ve yorumlanması gerekmektedir.


PATENT, patent maliyeti, patent nasıl alınır kısaca,faydalı model sorgulama, türk patent enstitüsü coğrafi işaretler,endüstriyel tasarım tescili,telif hakkı nasıl alınır, türk patent enstitüsü,isim patenti nasıl alınır,tasarım tescili. Tescili tamamlanmış bir patente ait tüm haklar bundan sonraki süreçte kişi yada kuruma ait olur. Artık bu mal veya ürün patent sahibinin izni olmadan üretilemez veya satılamaz.


Evrak Numarası, Tescil Numarası ile sorgulama yapabilirsiniz. Detaylı Arama ekranından Buluş. Sorgulama sonrasında eğer marka tescili bakımından bir olumsuzluk veya engel yoksa, başvuru yaparsınız.


Endüstri Patent olarak sizlere marka tescili ve patent konularında yardımcı oluyoruz. Bültenlere ait pdf.

Bu bağlantıdan yapacağınız marka sorgulama işlemi, başvuru öncesinde markanın aynısının olup olmadığı konusunda araştırma yapmanıza imkan sağlar. Sistem Patent şirketimiz danışmanlığından yürütülen tescil işlemlerini sizlere vereceğiniz numaralar ile web sitemizde yer alan sorgulama kısmında yapabilirsiniz.


Uluslararası marka derecelendirme kuruluşu Branda Finance’ın çalışması sonucu belirlenen listenin zirvesinde, geçtiğimiz yılın 1’incisi olan Türk Hava Yolları bu yılda listenin zirvesinde yer almakta. Genellikle ve başvuru oranlarına bakıldığında çoğu zaman patent alma, marka patent sorgulama ya da patent başvurusu yapma olarak halk dilinde adlandırılan işlemlerin aslında marka tescil işlemine ait değişkenler olduğu görülür.


Bu karar için başvuru yaptığınızda bir sürprizle karşılaşmak istemiyorsanız, başvurunuz öncesinde konunun uzmanlarından destek almanız sizin için en doğru adım olacaktır. Ticari işletmeniz için türetilmiş isimler, sloganlar, şekiller, sayılar ve kişi ismleri sizleri diğer işletmelerden ayıran markanızdır. Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi Hipodrum Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Herhangi bir isim, internette domainler ve firma isimleri, orijinal olmalı ve başkası tarafından daha önceden tescil edilmemiş olmalıdır. Bu bağ ne kadar güçlü olursa satışlar da o derece artar ve hedeflenen ciroya ulaşılır.


Dilerseniz iletişim formlarımız aracılığı ile dilerseniz de telefon aracılığı ile marka tescil ve sorgulama işlemlerinizi online olarak tamamlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder