28 Ocak 2020 Salı

Nisan ayı beyanname süresi uzatildi mi

Yasal Ödeme Tarihi. KDV beyanname verme ve ödeme süresi uzatıldı 21. Son Güncelleme: 21.


Hazine ve Maliye Bakanlığı, yıllık gelir vergisi beyanname verme ve ödeme sürelerinin uzatıldığını duyurdu. Mart itibarıyla başlamıştı. Yapılan açıklamaya gmre, GMSİ beyanname verme süresi uzatıldı. Peki, GMSİ beyan verme.


Vergi Usul Kanunu Sirküleri ve 5Sıra No. Bakan Albayrak, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan yeni kararları Twitter hesabından açıkladı. Sarayönü’nde faaliyet gösteren derneklerin yılda bir kere vermek zorunda oldukları beyannameler için süre bir ay uzatıldı.


Nisan ayı beyanname süresi uzatildi mi

Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları Üsküdar’da başlıyor. Vergide beyanname verme süreleri uzatıldı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, mükelleflerden gelen yoğun talepler doğrultusunda, vatandaşın mağdur olmaması için KDV ve gelir vergisi.


Geçici Vergi Dönemine ait gelir ve kruum geçici vergi beyanname verilme ve ödeme sürelerinin uzatıldığını duyurdu. Maliye Bakanı Naci Ağbal, muhtasar, KDV ve gelir vergisi beyanname verme sürelerinin uzatıldığını açıkladı Giriş Tarihi: 22.


Nisan ayı beyanname süresi uzatildi mi

Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesinde yapılan duyuruya göre, Kurumlar Vergisi beyannamelerinin verilme süresi uzatıldı. Mayıs ayı sigorta primleri. Aşağıda yazılı olan unsurlar verilecek olan beyannamede gider olarak düşülüp, kalan tutar üzerinden vergi verebilirsiniz.


Kira beyanname verme süresi uzatıldı mı? Bugün sona ermesi gereken Kira vergisi beyanname verme süresi uzatıldı. Nisan ayı sigorta primleri, 30. Kurumlar vergisi beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri Haziran gün sonuna kadar uzatıldı.


Nisan ayı beyanname süresi uzatildi mi

BEYANNAME SÜRESİ UZATILDI. KİRA GELİRİ OLANLARA İYİ HABER! Beyan son günü, 04. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Gelir vergisi b. Kira gelir vergisi beyanname süresi uzatıldı mı?


Vergi için öncelikle beyanname verilmesi gerekiyor. Ticarî kazançlar, 2. Ziraî kazançlar, 3. Serbest meslek kazançları, 5. Gayrimenkul sermaye. Tweetle Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı ekonomide alınan önlemlere ilişkin açıklama yaptı. Karabük Valiliği’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:“Bilindiği üzere, Gelir Vergisi Mükelleflerimiz.


Biz özellikle yıllık kira beyannamesi verecek olan mükelleflerimiz için sistemlerimizde. Tüm meslek mensubu vatandaşlarımıza Pratik Vergi Ailesi olarak işlerinde başarılar ve kolaylıklar dileriz. Sizlerinde soru veya görüşleriniz olduğu takdirde bizlerle iletişime geçebileceğinizi hatırlatırız.


Böylece belediyelere, Kovid-mücadelesinde kaynak sağlanacak. Belediyelerden milyar liraya denk gelen aylık kesinti yapılmayacak.


SONDAKİKA Gelir vergisi beyanname verme ve ödeme süresi uzatıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder