29 Ocak 2020 Çarşamba

Mersin lübnan feribot kaç saat

TAŞUCU-TRİPOLİ ( LÜBNAN ) SEFERLERİ. MERSİN -GAZİMAĞUSA FERİBOT SEFERLERİ. KIBRIS TÜRK DENİZCİLİK İŞLETMESİ (Acenta:Kuzeymanlar A.Ş.) Adresi: İstiklal Cad.


Lübnan ’den rotadan yaklaşık limana giden seferleri karşılaştırmak için kullanın. Adaya ulaşım sağlamak için Kıbrıs feribot seferleri ulaşım. Pasaport şart tabi ki. Bu feribotu çok iyi düşünmüşler.


Yolculuk süresi ise saat tam. Güvencesinde Kredi Kartıyla Online Satın Al. Beyrut, Lübnan için şu anda saat kaç, saat dilimi, saat farkı, güneşin doğuş ve batış saati. Türkiye ile Lübnan arasinda, feribot şirketi – Akgunler Denizcilik tarafindan isletilen sadece feribot güzergâhi bulunmaktadir.


Seyahat süresi ortalama ila saat arasında değişmektedir. Filo Denizcilik tarafından haftanın belirli günlerinde Taşucu Girne ve Girne Taşucu rotalı feribot seferlerinin kalkış saati her iki rota için de aynı, 23. Başlayan seferlerle Lübnan ’a gitmek isteyen vatandaşlar Taşucu Limanına gelmeye başladı.


Mersin lübnan feribot kaç saat

Mersin Taşucu arası mesafe : 1kilometre. Biz feribot seyahat uzmanlaşmış firmamız Yunanistan ve Yunan adalarında faaliyet gösteren tüm küçük ve büyük güvenilir şirketler ve gemiler ile işbirliği yapmaktadır. Tatilin tadını çıkarın çünkü Seyahat Konfor ve Kâr birlıkte gidiyor!


Kış aylarında Kıbrıs feribot seferleri seyrek olsa da tüm yıl boyunca Taşucu Girne feribot seferleri devam etmektedir. Eceabat feribot seferleri, Gelibolu-Lapseki, Çanakkale-Kilitbahir ve diğer birçok feribot seferlerinin saat ve ücretlendirme bilgileri yer alır. Hızlı, Kolay, Güvenli.


Bilet sırası beklemeyin. Haftada kere sefer vardır. Sakız adası turu, Midilli adası turu, Samos adası turu, Kos adası turu, Rodos adası turu, taverna ve Sakız adası.


Mersin lübnan feribot kaç saat

Ankara(esenboğa)-kıbrıs(ercan)havalimanı arası dk. Tripoli – Beyrut arası 80kmdir. Abi lubnana gitmek istiyorum tasucundan lubnana feribot varmi mesajı beğendiniz mi? Balıkesir feribot ve vapur seferleri rehberinden Marmara – Ekinlik Adası feribot seferleri hakkında bilgiler kategorisinden Ekinlik Marmara Adası arası feribot ile kaç saat sürer?


Bununla ilgili bilgileri aşağıdan alabilirsiniz. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz 12:olacaktır.


Mersin lübnan feribot kaç saat

Yazarımız Aytaç Kurtuba, lübnan izlenimlerini kendine has üslubu ile öykü tadında aktarıyor. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüst.


Feribot Fiyatları Cevap Yaz G GokhanAtas Konu. Kullanıcıların sefer saatlerini ve fiyatlarını karşılaştırarak kendisine en uygun seferi bulmasını ve sadece üç adımda biletini güvenle satın almasını sağlar. Taşucu - Girne Kıbrıs arası mesafe süre olarak yaklaşık saat dakika sürecektir.


Mağusa şehirleri arasında düzenlenmektedir. Sakız, Çeşme Chios, Ayvalık Midilli, Bodrum Kos, Kuşadası Samos, Kaş Meis, Marmaris Rodos gibi tüm adalara ait feribot bileti ayrıca Türkiye Atina, Yunanistan iç hat bileti, Türkiye İtalya feribot biletlerini online olarak güvenle satın alabilirsiniz. BUYUKECELI GULNAR MERSIN civarında, saat 12:sularında, 1. Kandilli Rasathanesi açıklamıştır.


Alınan bilgilere göre Siddet (Md-Ml-Ms) :. Yaz aylarına kadar Mayıs ayı boyunca haftanın bir kaç günü düzenlenen feribot seferleri ilerleyen dönemlerde her gün yapılması planlanmaktadır. Aşağıdaki tabloda Mayıs ayına ait sefer tablosunu bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder