23 Ocak 2020 Perşembe

Meksika turist vizesi

Bu prosedür pahalıdır ve birçok prosedür gerektirir. Mevcut veya gelecekteki seyahatleri etkileyen ciddi yasal tepkiler vardır. Nüfus cüzdanının taranmış hali.


Aksi durumda vize geçerliliğini kaybetmektedir. Diplomatik (Siyah) Pasaport sahiplerinin vize almaları gerekmez.

Eğer bu işlemleri nasıl yapacağınızı öğrenmek için günlerce boşa vakit. TURİST VİZESİYLE AMERİKA’DAYKEN MEKSİKA ’YA GİRİŞ ÇIKIŞ YAPMAK Soru: Ben turist vizesi ile aydır Amerika’da bulunuyorum. Turist vizesi : € 1günler.


Bu vizenin süresi 1gündür ve tek girişlidir. Vize için başvuracağınız tarih Ocak itibariyle başlamış oluyor.


Eğer Aralık ayında başvuru yaparsanız süreyi kaçırıp ülkeye giriş yapamazsınız. Birincisi gezi amacıyla gidiyorsanız bunu tavsiye ederim.

Uçak bileti almak için belge bastırılmalı ve gönderilmelidir. Evde unutmayın, bir geziye çıkın. Elektronik vizenin havaalanındaki sınır muhafızlarına sunulması gerekecek. Ayrı bir odadaki verileri kontrol etmeniz için davet edilebilirsiniz, ancak endişelenecek başka bir şey yok.


Türk vatandaşlarının internet üzerinden turist vizesi başvurusu yapması gerekiyor. Meksika içindeki itibarlı dil okulları.


Yoğunluk olmabileceği için başvurunuzu gitmeden en az iki gün önce yapmış olmanız gerekiyor. Ticaret veya sanayi odasından onaylı faaliyet. Bunun en önemli nedeni ise birbirinden güzel gezilecek yerlere sahip olmalarıdır.


Yolcunun giriş yaptığı tarih itibari ile 1gün kalış hakkına sahiptir. Vizenin sistem girişi yapıldığı gün itibari ile iş günü sonunda olumlu olumsuz değerlendirilmesi sonuçlanacaktır. Bu süreç yaklaşık olarak hafta sürmektedir. Oaxaca City San Critobal’in daha bir şehirleşmiş hali diyebilirim.


Oların da kendi dilleri, kendilerine has kıyafetleri, yemekleri hatta piramitleri bile var. Burada Mayalar yok Zapotec’ler var.

Kültür görmek için. Bu vize çeşitlerinin, İngiltere ticari vizesi, İngiltere turist vizesi, İngiltere aile ziyareti vizesi, İngiltere öğrenci vizesi gibi çeşitleri bulunur. Bu nedenle öncelikle amacınız.


Yani turist vizesi almadan, seyahat, gezi, tatil ve turizm amaçlı Brezilyayı hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadan ziyaret edebilirsiniz. Tüm pasaport türü sahipleri bu imkândan yararlanabilir. Siz elektronik onay yapamazsınız. Hususi, Hizmet ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri ise, vizeye tabidir.


Seyahat sigortaları hakkında bilgi alabilirsiniz. TURİST OLARAK YOLCULUK YAPACAK TÜRK VATANDAŞLARI İÇİN İSTENEN BELGELER. Formda sorulan sorulara yanlış yanıt verilmesi ya da boş bırakıldığı takdirde vize başvurusu reddedilecektir.


Hizmet, hususi ve umuma haiz pasaport sahibi vatandaşların vizeye tabi olduğu unutulmamalıdır. Hem maddi anlamda uygun hem. Bu formlardan ilki SAE (Elektronik Vize Talep Formu)dir.


Bu form doldurulup vize onayı alındıktan sonra ikinci bir form doldurulmalıdır. Bu form ise FMM (Çoklu Göçmen Bilgi Formu ) olarak adlandırılmaktadır.


Ancak sadece bir turist gezisi sırasında çalıştığı hatırlanmaya değer. Zaman turistin ihtiyacı olabilir. En uzun 1gündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder