27 Ocak 2020 Pazartesi

Mega yapılar 1 bölüm

Browse more videos. Dev Yapılar - Türkçe - Duration: 43:28. Bölüm (Büyük Piramit) - Belgesel. Abraham Cowley Çok aktif. Pi Makina 836views. Didim Plus 218views. FSMVÜ Yapı ve İnşaat. Mega Yapılar Boxset 2. Kaan Ünsal Alphan 84views. THE LAST OF US Full Story Recap PlayStation 4. Tek Parça Belgesel izle. Nehri Kulesi tamamlandığında, yeni nesil akıllı binaların ilklerinden olacak. Yorumlar ( ) Yorum alanı sadece üyelere özeldir.


Mega yapılar 1 bölüm

Geleneksel gökdelenlerin kullandığı enerjinin yarısından azına ihtiyaç. Türkçe ve yabancı belgeselleri bir araya getiren belgesel. Sizlere sunmuş olduğumuz ücretsiz bu boxset setinde planlanan projelerin detaylarını, dikkat edilmesi gereken incelikleri ve proje planlamasının püf noktalarını en ince detay ayrıntısına kadar.


Benzer Belgeseller. Bubba Wallace to run "Black Lives Matter" car. Dünyanın En Büyük Kelebeği.


Yolunun Hikayesi 1. Bu yeni ve bilgi dolu belgeselleri izlemek isterseniz başlığa veya resme tıklayabilirsiniz. Detaylar ve video için yazımızda.om ongepaste content te melden. Rachel ve Andrew Erwin, satılık tabelasının nadir olduğu semtinde bir ev istiyor. Gainesler, aileye evlerini bulmaya kararlıdır.


Hayalimdeki Ev – 1. Evdeki gizli tehlikeler. Engelliler için engelleri kaldırın. Evlerin enerji masraflarına yarı yarıya azaltma formülü. Televizyon koltuğu alırken.


Mega yapılar 1 bölüm

Hem eğlenin hem öğretin. Evinizi zamanda yolculuğa ç�. Discovery Channel tarafından yapılmış imzalı ve bir mühendislik belgeseli serisi olan dünyadaki en süper, en büyük inşaatları görüntüleyin. The Last of Us Part II.


Mega yapılar 1 bölüm

Ayrıca evleri geceliği 2veya 3dolara kiraya verenler de vardır. Programda modern çağın mucizevi yapılarına odaklanıyoruz. Nazilerin kurmuş olduğu, kiminin gözlerine bile inanamayacağı yapılar, bazı mühendislik harikaları ve keşfedilmeyi bekley.


Aşırı Yaratıcı Japon Reklamı Alkışlarla Yaşıyorum 2izlenme. Yemek Yarışmasında Gözü Bantla Kapatmak 7izlenme. SketchUp Temel Eğitim Dersleri 8.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder