14 Ocak 2020 Salı

Masaüstü konumunu değiştirme

Merhaba arkadaşlar! Bu makalemizde sizlere, masaüstü dosyalarının konumunu değiştirme (C diskinde yer açma) işlemi hakında bilgi vereceğiz.


Düşük boyutlu bir SSD kullanabilirsiniz yada İşletim sisteminin kurulu olduğu disk kapasiteniz düşüktür. Buda indireceğiniz büyük çaplı dosyaların yeterli disk alanı bulunmadığı zaman hata vermelerine neden olacaktır.


Masaüstü konumunu değiştirme

Belgeler’e girin Ardından. Bir kişisel klasör başka bir kişisel klasöre eşledikten sonra oluşan bir sorun açıklanır. Ekran Görüntüsü Konumunu Kayıt Defterinden Düzeltmek İçin: Diyelim ki Ekran Görüntüleri konumunu yanlışlıkla veya bilerek klasörsüz olarak masaüstü ’ne ayarladınız bu yüzden de artık geri yükleme yapamıyorsunuz. Bu durumda Kayıt Defterini (Registry) açıyor ve aşağıda.


Masaüstü konumunu değiştirme

Bu nedenle makale iki yöntemi bir araya getiriyor ve mobil uygulama için neden ayrı bir kılavuz var. Nasıl yapacağımıza gelecek olursak, Görev Çubuğu‘nun üzerine sağ tıklayıp Özellikler diyoruz. Görev çubuğunuzu varsayılan konumuna döndürmek için bilgisayarınızı Güvenli modda yeniden başlatın. Desktop klasörünün yerini değiştirme.


Bileniniz var mı ben çok ar. Raf da denilen uygulama satırının konumunu değiştirebilirsiniz: Rafı sağ tıklayın. Rafın taşınmasını istediğiniz yeri seçin: Ekranın altı (varsayılan) ya da sağ veya sol taraf. WINDOWS MASAÜSTÜ KISAYOL SİMGELERİ YADA İKONLARI (SİMGE RESİMLERİ).


Bir Dosyanın Uzantısını Değiştirme, Görme ve Gizleme - Duration: 1:55. Bilişim TR 63views.


Varsayılan Yükleme Konumunu Değiştirme Nasıl Yapılır ? Burada ProgramFilesDir in üzerine iki kere tıklayarak C. Windows ve 1 Geri Dönüşüm Kutusu. Pencere rengi ve sonra üzerine tıklayın Gelişmiş görünüm ayarlarını değiştirin. Bu, işletim sisteminizin İndirilenler klasörü, masaüstü ya da başka bir yerde olabilir. Dropbox klasörünün konumu sürükle ve bırak yöntemiyle el ile taş�.


Her tarayıcı, bu ayarı değiştirerek tüm indirilen dosyalarınızın tam hedefini belirlemenizi sağlar. Aşağıda, birkaç popüler tarayıcıdaki indirme konumunu değiştirmek için atılacak adımlar yer almaktadır. Hata adındaki sayısal ko arızalı olan bileşen veya uygulamanın üreticisi tarafından deşifre edilebilen verileri içerir.


Masaüstü konumunu değiştirme

Resim arka planınızı ayarlamanın üç yolu vardır: fayanslarda, ortada ve gergin. Winve Win8’de Ekran Görüntüleri Konumunu Değiştirme. Ekran görüntüsü çok kullanışlı bir özelliktir ve neredeyse hepimiz ekran görüntüleri alırız.


Arkadaşlar iyi forumlar. Benim içinde windows yüklü, 1GB Samsung 8Evo SSD mevcut. Ama yeni bir dosya yüklerken, ya da bazı dosyalar direk C diske yükleniyor. Yani 1GB SSD olduğu bölüme.


Ben mevcut yükleme yerini. Steam dil değiştirme sorunu. Anasayfa » Masaüstü. Bu dersimizde Masaüstü resmini nasıl değiştireceğimizi öğrenelim.


Gnome Masaüstü » Gnome 3. Bu tür eklentiler ile lokasyonunu el ile belirleyebilirsin. Aşağıda belirlediğimiz adımları takip ederek Özel Ağ’ı Ev Ağı’na değiştirebilir, yaşadığınız sıkıntıyı ortadan kaldırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder