19 Aralık 2019 Perşembe

Vakko çikolata bayilik

Chocoworld Çikolata Şelalesi ve Chocolate Cafe alanında bayilikler vererek büyümesine devam ediyor. Chocoworl Chocolate cafe ve Çikolata şelalesi sektöründe lider bir markadır.


Bubble waffle,Belçika waffle,taiyaki,krep,pancake, çikolata cup,roma gibi 40’ın üzerinde farklı menüler üreterek geniş bir ürün yelpezesine sahip. Lüks zevklere hitap eden SUPERFINE KLASİK ÇİKOLATA ürününü incelemek için hemen tıklayın! Konseptin içeriği: Menüde pasta ve dondurmanın yanı sıra kahve ve çikolata da eklendi.


Salatadan pizzaya, kırmızı-beyaz et spesiyallerinden kreplere kadar geniş bir menü sunmaya başladı. PRALINE KARIŞIK ÇİKOLATA 1GR ÜRÜN DETAYLARI. Ortalama 25- bin TL ile ideal bir çikolata shop açabilirsiniz. Sermayesi olmayanlar için KOSGEB desteklerinden yararlanılabilir.


Butterfly Chocolate çikolatasını diğer çikolatalardan ayıran temel özelliklerinden biri kullanıldığı çikolatanın kalitesi, bir diğeri de el yapımı üretilmesidir. Markaya dair her şeyi bulmanız için yola çıktık. Neler mi hazırladık sizler için?


Markaların tarihi, markaların hikayesi, en iyi markalar, ödül alan markalar, marka sahipleriyle röportajlar, marka tescil, marka tescil işlemleri ve onlarca marka kelimesine eşlik eden diğer birlikteliklerin tamamı Marka Konsept’te sizleri bekliyor. Trüf ve trolin ürünleri 2TL’den satılıyor.


Klasik madlenlerin kutu fiyatı ise 1TL iken şimdi 1TL… GEREKÇE ÇOK FAZLA. Bayilik almak isteyen girişimciler ve bayilik veren firmalar için özel olarak oluşturulan “ bayilik veren firmalar” kategorisinde bayilik türü, bayilik veren firmaların faaliyet gösterdikleri sektör, bayilik verilen lokasyonlar ve yatırım maliyetleri gibi değişkenleri süzerek bütçenize en uygun alternatifler arasında seçim yapabilirsiniz.


Bayilik Yatırım bedelleri veya belli bir ürüne ait toptan alımlarla ilgili. Teneke sık kutunuza kendim seçtiğim çeşitleri koydurmak istedim.


Vakko çikolata bayilik

Hazır kutular var dediler boş kutuları yokmuş. Hem kg i yaklaşık 3TL olan çikolata alacağım hem de istediğim çeşitleri alamayacağım. VAKKO lezzetleri önce belirli bir yakın lokasyona ardından tüm hizmet alanlarına ulaştırılacak.


Vakko çikolata bayilik

Yiyecek siparişleri Yemeksepeti üzerinden, özel şefler tarafından üretilen çikolata ve pastalar ise VAKKO ekipleri tarafından ulaştırılacak. Anneler Günü ve özel zamanlar için pasta, çikolata siparişi de vermek mümkün olacak. Ben bu kadar kalem işle uğraşamam diyenlerden olabilirsiniz. O halde sizlere bayilik veren firmalar ile çalışmanızı tavsiye edebiliriz.


Bayilik veren çikolata firmaları ile anlaşıp, anahtar teslim dükkanınızı alabilir ve direk satış kıvamına gelebilirsiniz. Dükkanı Kurmak İsteyenlere Tavsiye. Beyoğlu Çikolata -Kahve Bayilik Hakkında İstanbul un tarihi meşhur semti Beyoğlu na ve çikolatalarına olan özlemimizi kendimize özgü butik bir konseptle harmanladık.


Beyoğlu nda kırma olarak satılmaya başlanan ve baş döndüren lezzetiyle yediden yetmişe herkesi etkisi altına alan Beyoğlu çikolatamızı daha sonra mis kokulu kahvelerimizle birleştirdik. En iyi marka sloganları, Marka sloganları, cafe sloganları, pastane sloganları vs vs vs. Hepsini sizler için biraraya getirdik.


Lezzet dolu bir yaz Divan Pastanesi Bodrum ile tatilinizi tatlandırmak, en mutlu anlarınıza şahit olmak, ferah lezzetileri ile sizleri serinletmek için hazır. Vakko alışverişinden kalma bir. Enteresan oldu bu benim için. Yani genelde hep Belçika Çikolatası olarak tanımlamalar duyarım o yüzden sanırım.


Vakko çikolata bayilik

Handmade önemli biliyorsunuz ve çok çaba gerektiriyor. Kutu içerisinde, Alkollü ve Alkolsüz pralin çeşitleri mevcuttur.


Likörlü, kahveli, fındıklı, hindistancevizli, romlu, lokumlu, badem krokanlı, portakallı ve mısır gevrekli pralin çeşitlerinden oluşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder