30 Aralık 2019 Pazartesi

Mersin doktorun yeri fotoları

Fiyatlar aşırı pahalı lezzet sıfır para tuzağı işletme adeta para tuzağı gibi çalışanlarında anlayış ve ya hoşgörü yok. Pick-up Rock Bar 1. Lamos Deresinin kenarında yeşillikler içinde yer alan güzel bir piknik alanıdır. Ben Mersin Erdemlili olarak buradaki pislikten utanıyorum. Paranıza, emeğinize, o yoldan giderkenki hayallerinize yazık.


Belediye ve sağlık ekiplerine de yazıklar olsun böyle pis bir yeri açık tuttukları için.

Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure theof their ad campaigns. Doktorun Yeri haritası, telefonu ve uydu görüntüsü. See photos and tips from visitors to Dokturun Yeri. Sebebi ise Mersin Milletvekillerinden olan Doktor Nazım Baş’a ait olan yer ilk olarak Mersin Valiliği’ne hediye etmiştir.


Mülk Allah’ındır” düşüncesiyle valiliğe bağışlamış. Ama gezip görülecek bir yer olduğunu ve Ülkemizin eşi benzeri olmayan yerlerinden birtanesi diyebilmek mümkün. Yaz mevsiminin sona ermesiyle tatil merkezleri boşalmaya başlarken, bazı vatandaşlar son günleri değerlendirmeye çalışıyor.


Sabah erken güzel ancak sonrası kötü tavuk kebabından başka yiyecek yokmuş gibi herkes. BBQ Joint em Mersin, Mersin.

O Foursquare usa cookies para lhe oferecer a melhor experiência. Araştırmalarımıza göre burayı 4. Dönem İçel Milletvekili olan Doktor Nazım Baş Mersin Valiliği’ne hediye etmiş. Kurukopru Paca Salonu Ustu Kat adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Soğucak yaylası: Koylar: Boğsak. Prens Charles koyu. Tarsus Şelalesi: Mersin -Tarsus’ta bulunan Tarsus Şelalesi, bir mesire yeri özelliği taşır. Tam bir dinlenme ve doğayla iç içe olmak.


Lamos kanyonu olarak sorduğunuzda yerli halkdan sağlıklı bi cevap alamazsınız oralarda doktorun yeri olarak bilinen bir saklı cennet benim için lamos. Burada kendiniz piknik yapabildiğiniz gibi, işletmeden de yiyecek ve içecek temiz edebilirsiniz.


Kasabaya dolmuşla ulaşabilirsiniz, tesis için özel aracıız olmaslı veya. Limonlu Mersine Km mesafededir. Etiket: doktorun yeri. Search for: Search.


Tuzla Cami Mahallesi Cumhur Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Favorilerinizden kaldırın. Serin havası Mersin sıcaklarına harika bir alternatif.


Orman ve dere birleşimlerinin en güzel örneklerinden.

DOKTORUN YERİ " ÖLÜM VE HASTALIK SAÇIYOR! Kuvvetli akıntı ve girdapların yaşandığı noktalarda hiçbir önlemin alınmadığını. Sabah yine güneşle beraber uyanıp, yola düştük. Muhammet lastigini patlattı :) Kamp yapacağımız alanı gördük uzaktan.


Erdemli, Mersin turizminin sembol yerleri haline gelmiş Kızkalesi, Ayaş gibi beldelere sahip, Mersin ’in batısında, Akdeniz kıyısında yer alan şirin ilçesi. Beldelerin her birini ayrı bir öneri olarak yazsam bile yeridir. Erdemli’ye bağlı olduklarından bu başlığın altına koydum.


Son yıllarda çok hızlı betonlaşmaya maruz kalsa da Erdemli, coğrafyanın güzelliği ve. Mersin Deniz Müzesi, Türk deniz savaş tarihini aktaran 500’den fazla obje ve 8kitaplık kütüphanesi ile Mersin ’in önemli müzelerinden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder