25 Kasım 2019 Pazartesi

Sınavsız src belgesi

Her ayın 15’i kayıt tarihi sonu ve her ayın 10’u sınav tarihidir. Milli Eğitim Bakanlığı ve T. Eğitime katılacak olanların saatlik eğitim programının tamamına katılmaları gerekmektedir. Bu tarihden önce ehliyet almış olan kişilerin ehliyet sınıfına göre ek bazı şart taşımaları gerekmektedir.


Yukarıdaki şartları hiçbir şekilde sağlayamayan sürücüler src belgesi alabilmek için önce “ src eğitimi ” almak ve sonrasında merkezi olarak yapılan sınava girerek başarılı olmak zorundadırlar. Eski ehliyetlerde B sınıfı, yeni ehliyetlerde M, B B ve F sınıf tarihleri 25.

Katılacağınız src sınavında sadece tek src belgesi alabilirsiniz. Karayolu ile tehlikeli mal taşımacılığı yapan araç sürücüleri taşınana tehlikeli yükün muhteviyatına göre src belgesi alırlar. Eğer bu şartı sağlıyorsanız gerekli evrakları kurs yardımı ile T. Bu belgeyi kamyonet, kamyon, panelvan, minibüs, otobüs, çekici vs.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haber. Src Belgesi Alma. Bu belge ile sınava girmeden sadece E-Devlet üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirip, sınavsız src belgesine sahip olabilirsiniz.


Sayın sürücüler, 03.

Başvurunuzu yapın işlemlerinizi sizin adınıza en kısa zamanda ve en uygun fiyata biz yapalım. Bu tarihten önce ehliyeti olanlar ehliyetinin sınıfına göre src alabilirler. Not: Sınav harçları ücretin dışındadır.


Mümkün olmadığı durumlar geldiğinde yazı içerisindeki düzenlemelerimizi gerçekleştireceğiz. Ancak daha açıklayıcı bir şekilde yine anlatacağız.


Ve belli dip notlara da dikkat etmekte. Detaylı bilgi için aşağıdaki açıklamaları okubilirsiniz veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu hak yakın bir tarihte bitecek ve. SRC muafiyet nedir?


Ehliyet alış tarihi 25. Ayrıca EKOL PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ olarak uzman değerlendirme ekibimiz ile hizmet vermekteyiz. Alanında uzman ve deneyimli eğitim kadrosu ile eğitim veren mavi src kursumuzdan detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Bu belgeleri almak için ise eğitime katılmanız gerekmektedir.


Nisan ayında yapılacak olan src sınavına girecek olan tüm adaylara şimdiden başarılar dileriz. C – D ve E sınıfı eh. Sınavsız veya Eğitimli src için yetkili eğitim merkeziyiz.


Bu nedenle belgenin önemi büyüktür.

Sürücü belgenizin sınıfına göre başvuru yapacağınız sınavsız src belgesi türü değişmektedir. Yurt içi veya uluslararası yü. Daha fazlasını oku. Psikoteknik Merkezimiz hizmetinizde!


Bu belge olmadan gerek şehir içi gerek şehirler arası gerekse Uluslararası yük, eşya ve insan taşımacılığı yapamazsınız. Eğitimi tamamlamadan sınava girmek mümkün değildir.


Eğitimler almak istediğiniz src türüne göre (src src src src4) göre verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder