15 Kasım 2019 Cuma

Pasaporta telefon işletme süresi sorgulama

Aksi takdirde cihazınızı kaydedemiyorsunuz. Gsm operatörlerine ait olan kurumlarda ya da işletmelerde bu işlemi kısa sürede yapabiliyorsunuz ya da dilerseniz e-devlet adresi üzerinden online olarak da bu süreci başlatabilir ve işlemlerinizi bir kısmını online olarak da yapabilirsiniz. Yurt dışı telefon harç bedelini vergi.


TL vergi dairesine ödeme yapmanız gerekiyor. Garanti, Denizbank, İş Bankası, Halk Bankası, ING, Ziraat ve Vakıfbank’tan bu harcı yatırabilirsiniz. Fakat benim tavsiyem gelir idaresi başkanlığının sitesine girip oradan bir formu doldurarak.


Cep Telefonu ve Aksesuarları. Bu hizmeti kullanarak yeniden kayıt yaptırabilmek için kalan süreyi görebilirsiniz. Kaç telefon kayıt Yaptırılır ? E-devlet sisteminden sorgulama yapamazsınız.


Son aşamaya geldiniz, artık telefonunuzu rahatça kullanmaya bir adım kaldı. Devlet hesabı üzerinden imei numarasını sisteme kayıt yapmalısınız. Dış ticaret, girişimcilik, pazarlama, e-ticaret, yerel ticaret ve genel ticaret üzerine kurulumuş web platform.


Pasaporta telefon işletme süresi sorgulama

Eğer üzerine telefon kaydı yapacağınız pasaportun süresi 1günü geçmişse ya yeniden yurtdışında gidiş dönüş yapmanız yada yurtdışından dönüşü 1günü geçmemiş ve üzerine son yıldır telefon kaydedilmemiş birini bulmanız gerekiyor. Bu durum herkes için geçerli. Telefon IMEI sorgulama için arama kısmına geçip. Buna göre yurtdışından Türkiye’ye ancak üç yılda bir telefon getirerek, pasaporta işletme ve Türkiye’de kullanmak mümkün olabilecek.


Birçok kişinin bilmediği. Eğer yurtdışından gelen telefon kaydı süresi için tanımlanan ve hakkınız olan 1gün geçtiyse, kayıt edemezsiniz ve yeniden yurt dışına gidip, ülkeye giriş yapmanız gerekir. Kayıt yaptırdığınız andan sonraki birkaç gün içerisinde cihazınız resmi olarak Türkiye’de kullanılabilir hale gelir. Abone kayıt merkezlerinde.


Pasaporta telefon işletme süresi sorgulama

Yeşil pasaport süresi en fazla yıllık olacaktır. Yurtdışı telefon vergisini ödedikten sonra e-devlet üzerinden kayıt yaptırabiliyorsunuz. Kapanan telefon kayıt yapılınca tekrar kullanılabilir. Yurtdışından dönünce en geç ay içerisinde kayıt yapılmazsa telefon kapanıyor.


IMEI kayıt süresi ay, yani 1gün. Bu konu hakkında daha detaylı araştırma yapmak isterseniz pasaport.


Artık pasaport süresi uzatma işlemleri elinizde bulunan pasaportlar için uygulanmamaktadır. Sizler de pasaport sürenizi uzatmak. Bu süre Türkiye girdikten sonra 1gündür.


Pasaporta telefon işletme süresi sorgulama

Yine bir pasaporta yıl içinde bir telefon kayıt ettirilir. Bildiğiniz gibi yurtdışından satın alınan telefonlar tek pasaporta kayıt ettiriliyor ve bu kişi yıl boyunca aynı pasaporta başka bir telefon işletemiyordu. Pasaporta kayıt süresi vardır.


Telefonun nerden, ne zaman veya kimin getirdiği önemli. Hükümet daha önce aldığı bir kararla yurtdışından getirilerek pasaportlara işletilen telefonlar için ödenen. GIDA İŞLETMELERİNİN ONAY ALMAK AMACIYLA YAPACAKLARI BAŞVURU İŞLEMLERİ. Başvurular İl Müdürlüğüne yapılır!


Telf sirketindeki arkadas iyi niyeti ile hemen kaydi yeniledi. Bunun için basit birkaç soruyu cevaplandırıp üye olmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder