26 Kasım 2019 Salı

İtalya güvenli mi

Göstergeler olumlu olursa bu tarihten sonra "ikinci aşama" olarak adlandırılan. Guatemala Gezi Notları -1-İki aylık gezim sonrası Guatemala hakk�.


Sen İtalya ’ya ilk olarak turist vizesi ile gittin değil mi ? Evet… İnternetten yollanan iş başvuruları ya da Skype görüşmelerinin bir yere varmadığını. Söz konusu protokole göre, bir oyuncuda Kovid-19’a rastlanılması durumunda, güvenli ortamda karantinada kalacak.

Avrupa’da Kovid-salgınından ilk ve en ciddi şekilde etkilenen ülke olan İtalya ’da salgın nedeniyle Serie A maçları, Mart’ta başbakanlık kararnamesiyle durdurulmuştu. Genova, Venedik, Trieste, Toranto Napoli ve La Spezia’dır. Roma, Milano, Napoli ve Torino’dur.


TALYA ’DA İKLİM: İtalya ’da iklim, genel olarak bakıldığında Akdeniz iklimi hâkimdir. Mevzu İtalya turu olunca insanların aklına ilk gelen şeylerden biri de “ İtalya ’ya tur şirketlerinin düzenlediği turlara katılarak mı yok yoksa bireysel rezervasyon yaparak gitmenin mi daha güzel olduğu sorusu şimdiye kadar İtalya dahil birçok kez yurt dışı tecrübesi yaşamış biri olarak bu kararsızlığı ister istemez son gezimizde biz de yaşadık.


Seyahat ipuçları, sağlık, fiyatları ve güvenlik kılavuzu Sağlık ☀ Hava durumu Rating Suç ve güvenlik En son Coronavirus haberleri Seyahat tavsiyeleri ve Coronavirus önlemleri Fiyatları ☘ Kirliliği ve temizlik Pratik seyahat bilgi turistler, ziyaretçiler ve genel ilgi için. Denize girilecek mi ? Avrupa olarak daha önce birçok kez tickets.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen aşağıdaki formu doldurarak bize bildirin! Böylece biz de sürekli güncellediğimiz sitemizde yayınlayabilelim. Seyahat İpuçları italya seyahati İtalya ’da pizza lezzetli mi İtayla Seyahat Önerileri online seyahat firması Siesta saatleri Gokhan ERDOGAN Çok Gezen Çok Tozan, Az Biraz Deli, Biraz da Yazan Çizen, Ucundan Web Tasarımcısı, Çılgın bi Proje Canavarı, Aa Unutmadan Az Buçuk da Fotoğrafçı.


Fas seyahati sonrası en çok aldığımız soru da Fas güvenli mi oldu. Aslında ne yalan söyleyelim bizim de gitmeden önce tek aklımızı kurcalayan soru bu Fas’ın güvenli olup olmadığıydı. Sonuç itibariyle Afrika kıtasına ayak basacağız. Afrika deyince herkesin güvenlikle ilgili tedirginliği oluyor.


Ama Fas’ın güzeller güzeli şehirleri Marakeş, Fes ve Şafşavan da. Turizm sezonu İtalya ’da tüm yıla yayılan hızlı bir artış göstermektedir. Tur yapmak ve golf, yüzme, vb.


Nisan – Ekim (veya Kasım’ın başları) ayları arasıdır. Kış sporları için ise Aralık – Mart arası. Gezilecek Yerler, Gezi Rehberi, Gezi Planı ve Gece Hayatı Rehberi hakkında hazırladığımız bu sayfada ülke hakkında bilgiler bulabilirsiniz. Her yerinden tarih akan bu şehre kesin gelmenizi tavsiye ederim.


Atmosferi olsun tarihi yapıları olsun sizi içine çekecektir. Tarihini bir yana bırakırsak Katolikler için de önemli bir şehirdir Roma.

Moskova Gezi Notları: Biraz Sharapova Biraz Putin! Konsolosluğu’na, planladıkları İtalya seyahati ile ilgili olarak seyahatin amacını, seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını ve vize başvurusunda bulunan kişinin Türkiye’ye geri dönme yönündeki motivasyonunu gösterir evraklar ibraz etmelidir.


Sorusunu sormanız gayet normal çünkü online seyahat acentaları arasında yeni yer edinen ve getirdiği birkaç yenilikle adından söz ettiren bir sitedir turna. Ayrıca bu site hakkındaki birkaç gözlemime de yer vereceğim. Zira mis kokulu makarnaların, parmaklarınızı yemenize sebep olacak pizzaların, keçi sütünden üretilen lezzetli dondurmaların olduğu bir ülkeden bahsediyoruz.


Eğer bir İtalyan’ın evine misafirliğe gidecekseniz pizza ve tatlı tabağından oluşan ikram menüsüyle karşılaşmanız. Ekonomik yolculuklar için koltuk paylaşım sistemi sunan BlaBlaCar nedir, güvenli midir, test ettim.


Napoli turistik açıdan ülkenin en önemli şehirlerinden biri olarak bilinir. Avrupa’nın içinde bulunduğu göçmen krizinden ayrı tutmak mümkün değil.


Futbol Federasyonu liglerin başlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Korona Virüsün en fazla etkilediği ülkeler arasında yer alan İtalya ’da, ligler askıya alınmıştı. Ligi, Antalya’da devam edebilir.


Birçok ucuz uçuş arama motorunda göreceğiniz üzere Tripsta. UÇAKLARIMIZDA HAVALANDIRMA SİSTEMİ GÜVENLİ Mİ ? Koronavirüs salgını tüm dünyayı ve tabii ki ülkemizi çok kötü etkiledi ve etkilemeye devam edecek gibi görünüyor.


Hepimiz risk içinde yaşantımızı sürdürüyorken buna bir de iş hayatımızın allak-bullak. Polis merkezinin (Questura) Yabancılar Şubesine başvurabilirsiniz. Hızlı Kargo hizmeti yapan firmamız Türkiye’deki herhangi bir noktadan İtalya ’ya ya da İtalya ’da ki herhangi bir noktadan Türkiye’ye ulaşması gereken kargolarınız en güvenli taşıma yolu olan hava yolu ile gerçekleşir.


Kargo uçaktan indirildiğinde servis araçlarımız ile müşterimizin istediği noktaya ulaşımı en kısa süre zarfında gerçekleştirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder