27 Kasım 2019 Çarşamba

İsveç aile birleşimi bekleme süresi 2020

Başvuru formunu dolduran ve tüm evrakları tamamlayan vatandaşlar, en fazla iş günü içerisinde vizelerini kullanabilirler. Ev kiraları, beslenme ve yaşam maliyetleri.


İsveç aile birleşimi bekleme süresi 2020

AÇA aile izni veya EUSS aile izni başvurusunda bulunuyorsanız, vize başvuru merkezindeki randevunuza katıldıktan sonra mümkün olan en kısa sürede bir karar alırsınız. Bu konuda üstteki maddeyi aynı şekilde kapsamaktadır.


Birinci dereceden aile üyesi olmak veya evlilik yapmak gerekir. Fakat bu süreç oldukça zordur. Annesini, kardeşini, özellikle de evlendiği kişiyi getirmek isteyenler yıllarca beklemek zorunda kalabiliyor. Burada memurlar “ülke dışına çıkması gerekir” “tekrar vize başvurusu yapması gerekir” gibi ifadeler.


Bu süre sizin durumunuza göre uzayıp kısalabilmektedir. Vergi Müdürlüğü (Skatteverket) tarafından tutulan İsveç Nüfus Siciline kayıt olmak zorundadır. Bu teknik özelliklere sahip olmadığınızda derlserimize aktif katılımınız mümkün olmamaktadır.


Deforme olan pasaport ile başvuru yapmamaya özen göstermeniz sizin yararınıza olacaktır. Genel olarak belirtilen süre aydır ancak bu durum bazı durumlarda daha uzun ya da daha kısa olabilir. Yaklaşık ay sonrasında başvuru ile ilgili net bir sonuç elde edebilirsiniz. Almanya yabancılar dairesinde iş.


Sözgelimi, uzun vadeli izinler yani ulusal vizeler direkt olarak Konsolosluğa yapılır olmasına karşın daha uzun süreli ve daha kapsamlı bir değerlendirme gerektirmektedirler. Bu süre İsviçre Konsolosluklarının çalışma günleri ve saatleri ile de ilgilidir, tatil, bayram, olağanüstü durumlar gibi etkenler bu süreyi doğrudan etkileyebilir. Nasıl sambo, evlilik vizesi alınır ve gerekli şartlar nelerdir?


İsveç aile birleşimi bekleme süresi 2020

Cevabı ülkede mi bekliyoruz? Temyize gitmek için ne kadar süremiz var ? Oturum bekleme süresi ? Bu sistemi dışında kendine danışman denen.


Aktarmalı seyahat sırasında aktarma yapılan ülkenin tarafından istenen kısa süreli vize türüdür. Transit vize ülkeye giriş hakkını tanımaz, sadece havaalanında bekleme amaçlı verilen vizedir ve bekleme süresi içinde bagaj alınamaz.


Transit vize sadece havalimanı içerisinde transit bekleme alanında uçak bekleme izni verir. Başvuru sahibi gerekli koşulları sağladığı müddetçe d vize prosedürlerini tamamlayarak ilgili ülkeden oturum izni alma hakkı kazanır. Bulgaristan uzun süreli d vize başvuruları Bulgar diplomatik temsilciliklerine şahsen yapılmaktadır. Prosedür gereği aile birleşimi yapacak olan vatandaşlar için sertifika geçerlilik süresi altı ”ayla – buçuk yıl” arasındadır.


İsveç aile birleşimi bekleme süresi 2020

III) numaralı bentlerinde gösterilen zorlayıcı sebepler dolayısıyla çalışamayan veya çalıştırılmayan işçiye bu bekleme süresi içinde bir haftaya kadar her gün için yarım ücret ödenir” hükümleri yer almaktadır. Bu işlemin nakdi ücret desteğiyle bir. Türkiyede bekleme süreci en fazla ay olarak duyurulduğu halde İngilteredeki bekleme süreci maalesef aya kadar yasal kabul ediliyor.


Home Office’in göçmenlik departmanındaki yoğunluğuna göre memur sayısının oranı daha düşük olmasıdır. Norveç aile birleşimi vizesi yapmak için D-vizesi başvurusu yapılır ve aynı zamanda normal ziyaret başvurusunun yapılması da gereklidir.


Değerlendirmenin sonucunun yetersiz olması halinde tekrar ay dil ve uyum eğitiminden geçeceklerdir. Ayrıca başvurudan sonra Norveç’e giriş. Bekleme süresi azalmalıdır!


Adem ve Havva’dan bu yana, Ademler ve Havvalar birlikte yaşamaktadır! Sizinle birlikte başvuracak olan aile feritleri icin de aynısı geçerlidir. DATA randevu alma sistemi (on-line) Basvuru için gerekli evrakların listesini de burada bulabilirsiniz (randevu almaksızın).


Bu bilgiler on yıllık tecrube’nin sonunda oluşturulmuştur. Aile birleşimi bir haktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder