14 Kasım 2019 Perşembe

İspanya konsolosluğu mail adresi

Ankara Büyükelçiliğine bağlı olarak görev yapan dış temsilcilik, vize başvurusu kabul edip değerlendirebilir, İspanyol vatandaşlarına konsolosluk hizmeti verebilir. Konsolosluğu İletişim Bilgileri.


Eylül ayından bu yana Yunanistan, İtalya, Almanya. E- mail adresi ile yedi yirmi dört konsolosluğa ulaşmak mümkün. Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir.


Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz.

Görüşmede, Türkiye- İspanya ikili ilişkileri ile Libya ve Doğu. Aralık tarihi itibariyle, BLS International şirketiyle yapılan vize başvurusu alma sözleşmesi yürürlüğe girecektir.


Bu bölgelerde yaşayan İspanyol vatandaşları: vatandaşlık kayıt işlemleri (pasaport, evrak tasdik işlemleri), noter işlemleri (vekaletler, vasiyetler), nüfus işlemleri (evlilik, ölüm, doğum ) kayıtları gibi resmi evrak işlemlerini. Harita konumu konsolosluğun tam yerini göstermiyor olabilir.


Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (TCKK) Başvurusu (Doğum veya Değiştirme nedeniyle) Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir. Bu sayfada İspanya konsolosluğu ve İspanya büyükelçiliği adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır. Biyometrik bilgi beyanı içinde yer alan parmak izi alımı da İspanya vize randevu tarihi ve saatinde yapılmaktadır.


Tüm turistik, ticari, transit ve aile ziyaret vize başvuruları ile ilgili gerekli evraklar, detaylı bilgiler, oturum izni ve vatandaşlık işlemleri.

Ekmek Fabrikası Sok. Başkonsolosluk Turnacıbaşı Sok. Adres:MNG Binası Uğur Mumcu Cad. The travel advice of the FDFA provides information on the security situation in a country.


Levent İstanbul Türkiye. It focuses on security and safety-related issues in the areas of politics and crime, gives an assessment of potential risks and recommends certain precautions. Tersaneler Caddesi 50. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin.


Vize ve konsolosluk hizmetlerimiz ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz! ADRES BİLGİLERİ Menzinger Str. No:1 Sunucu İş Merkezi, B Blok, K. MARCINELLE FELAKETİNİN 64.


YILDÖNÜMÜ ANISINA BAKAN DI MAIO’NUN MESAJI Değerli Vatandaşlar, Belçika’daki Marcinelle trajedisinin 64. Vizesine Başvuracak Müşterilerimiz Seyahatlerini Ticari Maksat ile gerçekleştirecekler ise aşağıdaki evrakları ek olarak hazırlamaları gerekmektedir. Davet eden firmanın adı, eksiksiz adresi, mail adresi ve numarası mutlaka olmalıdır. Formun doldurulması sırasında, tüm soruların açık ve net yanıtlanması ve beyan edilen resmi evraklarla birbirini.


No:Beyoğlu adresi, nerede, konumu, çalışma. Pasaport ve başvuru formunun yanında hazırlanmanız gereken en.


Güncel olmayan belgeler yüzünden oluşacak olumsuzluklardan Macellan Travel sorumlu değildir.

Brezilya Büyükelçiliği Ankara E mail : Brezilya Büyükelçiliği Ankara, Resmi Web Sitesi: brasemb. Fransız konsolosluğunun fax numarası ve e- mail bilgileri bulunuyor. Dışişleri Bakanı Titus Corlatean,Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi Başkanı ile görüştü. Evraklarınız bize ulaştırın, Vizenizi hemen alalım.


E- Mail : Çalışma Saatleri: Trablus Tercüme Bürosu Merkez Ofis İletişim Bilgileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder