11 Kasım 2019 Pazartesi

İsimle kargo sorgulama ptt

Uyarı: Bu sayfada görüntülenecek sonuçlar bilgi amaçlıdır. PTT’den isim ile kargo sorgulaması yapılabilir mi? Barkod numarası kullanmadan gönderi sorgulaması nasıl yapılır?


İsimle kargo sorgulama ptt

Gönderi Numarası (Barkod) Olmadan Kargo Sorgulama Yapılabilir Mi? Bu hizmeti kullanarak, kayıtlı yurtiçi ve yurtdışı gönderilerin durumunu takip edebilirsiniz. Telefondan müşteri hizmetleriyle görüşerek, doğrudan kargonun isimle verilmesini sağlayacak şekilde süreci değerlendirebilir, özel olarak belirlenen hizmet sürecine uygun sorgulamayı güvenli platformda.


PTT Kargo İsimle Sorgulama Nasıl Yapılır ? Bir çok özel kargo şirketi ile rekabet halinde olan PTT, Kargo hizmetiyle uzun zamandır vatandaşlara taşımacılık alanında hizmet vermektedir. Hem uygun fiyatlı oluşu hem de hemen hemen yurdun her yerine gidebilmesi nedeniyle de oldukça talep görmektedir. PTT kargo izleme işlemi isimle yapılabilir. Herhangi bir nedenden ötürü barkod numarası ile takip yapılamıyor ise isimle takip işlemi yapılır.


Aras, Mng, Yurtiçi, PTT, UPS, Sürat, DHL, TNT ve Metro Kargo gönderi sorgulama yapmak ve kargo takip bunun yanı sıra kargom nerede gibi aramlar geliyor. Bu firmalar ve diğer firmalar olmak üzere tüm firmalardan yapabilirsiniz.


İsimle kargo sorgulama ptt

Artık teknolojinin gelişmesi ile teknolojiler takiplenebilir bir hale geldi. Güncel olarak kargo durumunu sorgulayabilir ve detaylı bilgiyi alabilirsiniz.


PTT isimle sorgulama yaparak kargo takibi nasıl yapılır ve nereden öğrenilir sorusu son dönemde internette hakkında en çok araştırma yapılan konular arasında yer alıyor. Birçok vatandaş için hem uygun. Zaten karşımıza direkt olarak sorgulama ekranı gelecek ve bu alana barkod numarasını haneli olacak şekilde yazacağız.


Gönderi takip kodları, aynı isimle aynı şehirde yaşayan pek çok kişi olabileceğinden dolayı meydana gelmesi muhtemel karışıklıkları önlemek adına oluşturulmuş bir sistemdir. Gönderinizin takibini online olarak yapabilmeniz için barkod numarasını bilmeniz gerekmektedir.


İsimle kargo sorgulama ptt

Sizi bu sayfaya yönlendirecek link bölüm sonunda verilmiştir. Açılan ekrandaki boşluklara barkod numarasını ve güvenlik kodunu girerek gönderi bilgilerine ulaşabilirsiniz. Dökümanlardan mauel olarak isminize bakıp, şubede. PTT şubeleri de isimden kargo takibi konusunda her zaman yardımcı olamıyor.


Müşteri hizmetlerine bağlandıktan sonra telefondaki kişiye adınızı ve soyadınızı aktarın. Müşteri temsilcisi belirttiğiniz zaman aralığında size gönderilen. Yani herhangi bir site üzerinden böyle bir hizmet alamazsınız. Sadece Çağrı merkezi üzerinden ve şubelere giderek isim ile sorgulama yapabilirsiniz.


Ancak bu durumda kargonuzun nerede olduğunu öğrenmeniz mümkün değil. Sadece merkeze ulaşıp, ulaşmadığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca bulunduğunuz. PTT isimle kargo takibi yani gönderi numarası ve barkod bilgileri almadan kargo takibi yapmak, özellikle kargo numarasını kaybeden kişiler tarafından en fazla araştırılan konuların başında geliyor.


Ptt kargo takip telefon numaraları ve tüm detayları sizler için derledik. Ancak gönderileriniz PTT üzerinden kayıtlı ise yani Barkod’u buluyorsa ve direkt olarak sizin adresinize kargolanmış. Bağlantı işlemi gerçekleşince isim söylenerek kargonun durumu hakkında bilgi almak mümkündür. Bu hat üzerinden PTT tebligat sorgulama işlemine dair bilgi.


Bunun için müşteri hizmetlerine bağlanmanız gerekiyor. Elbette bu durumda kargo firmaları kimlik göstermenizi de talep edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder