11 Kasım 2019 Pazartesi

İsim denklik belgesi şikayet

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri şikayetlerini okuyor. Bursa Nilüfer nüfus müdürlüğüne) sonuç ekrana düşmemiş. Bulgaristan vatandaşlığı için T. Aynı öğrenim belgesine birden fazla denklik belgesi düzenlenemez. Kaybolması durumunda denklik belgesi aldığınız kuruma başvurarak “Aslı Gibidir” onaylı bir nüshası alınabilinmektedir.


Bu sistemde yer alan denklik belgesi başvuru sorgulama işlemi sayesinde vatandaşlar yapmış oldukları isim denklik belgelerine ilişkin başvurunun hangi aşamada olduğunu öğrenebilirler.

Kamu kurumları ve görevlileri ile ilgili istek, öneri, şikayet ve ihbarlarınızı Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) hizmetini kullanarak veya 1numaralı çağrı merkezini arayarak iletebilir, başvurunuzun durumunu takip edebilirsiniz. Kimlik Kartı, Aile Cüzdanı, Doğum, Ölüm, Vatandaşlık gibi işlemlerinize ilişkin bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


Bu hizmeti kullanarak, isim denklik belgesi başvuru durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Talepte bulunanın Türk vatandaşlığını kazanmadan. Sürücü Belgesi, Adres Kayıt, Seyahat İzin Belgesi.


Yükseköğretim Genel Kurulunun 26. Belgeniz hazır olduğunda nüfus müdürlüğüne gidip alabiliyorsunuz.


YÖK denklik belgesi nedir, nereden nasıl alınır, sorusu yurtdışında bir üniversiteden mezun olan kişiler tarafından araştırılmaktadır. Nüfus Müdürlüğüne şahsen yapabileceği gibi vekalet verilen kişiler tarafından da yapılabilir.

BAŞVURANIN İDDİA VE TALEPLERİ 1. Merhaba, Aslında durum başlıkta yazdığımdan daha karışık. Bu belge ile birlikte kişiler önceki ismini yeni bir Türkçe isim ile değiştirdiğini kanıtlayabilmektedir.


Devam Ediyor Belgesi ” talep ediyorum. Aşağıda belirttiğim belge asıllarını geçici surette teslim almak istiyorum. Bazen nüfus müdürlükleri tarafından, kişinin daha önceki ismine dair bir bilgi kişilerin göç dosyalarında bulunamadığından, bu belge düzenlenemeyecektir. Başvurumu geri çekiyorum.


Randevu aşaması da en az ön başvuru aşaması kadar önemlidir. Lise eğitiminden sonra alınan (Subbakalavır) belgelerin değerlendirmesi sağlık komisyonumuz tarafından yapılamamaktadır.


Turkiyada o`qishga davom etmoqchimisiz? Bu duruma hasıl olan birçok kişi isim denklik belgesi almak için müracaat etmektedirler. Devlet üzerinden kolaylıkla sorgulanabilmektedir.


Denklik Belgesi, Türkiyede’ki Nüfus Müdürlüklerinden temin edilebilmektedir. Belgenin durumunu sorgulamak için öncelikle e-Devlet uygulamasına giriş yapmak gerekmektedir. Orijinalden alıntı: İLBERORTAYLI.


Yaninda da bi dilekce yazdik, su su kisinin isim denklik belgesini istiyoruz diye. En buyuk olay bu isim denklik belgesi aslinda, geri kalan belgeleri hep kaymakamliktan aliyosunuz Bu ileti mobil s. Cevap: Bu durum genelde anne veya babasının pasaportunda kayıt edilerek Türkiye’ye göç eden ve pasaportun anne ya da baba tarafından iade alınmış olan kişilerde rastlanmaktadır.

Elimde eski ismini gösteren belge yok, ne yapmalıyım? Elinizde bilgi veya belge yoksa, Muhacir Kağıdı, Tabiiyet Beyannamesi gibi belgeler ile beraber gelen belgelerin arasından doğum belgesi, pasaport veya benzer belgeleri sunarak dilekçe vermeniz gerekmektedir. Maddesi hükümlerine göre işlem görmektedir.


Türk Vatandaşlığı Kanunun Uygulanmasına uygun olarak 75. Eğer ki isim denklik belgesi başvurusu yapmak istiyorsanız yerleşim yerinizde yer alan yerlerin ilçe. Gruba ulaşmak için.


Madde C Flkrasma Göre)Apostil Anlasmasma Üye Olmayan Ülke Vatandaslarl Türkiye'deki Büyükelçiliklerinden Diplomaya Tasdik Onayl Yapfiracakfir. Bakanllžl Denklik Yönetmenliži 6. Adınıza diploma denklik belgesi düzenlenecek olup imzaya sunulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder