24 Ekim 2019 Perşembe

Schengen başvuru formu İngilizce

Konsolosluğu tarafından hazırlanmış olan sayfalık resmi bir belgedir. Avustralya vizesi dilekçe) Çok yakın zamanda Avustralya vizesi alan bir arkadaşım yukarıda görmüş olduğunuz İngilizce vize dilekçesini kullanarak başarıyla vizesini alabildi.


Başkonsolosluğu gün üzeri baş. Bu formda verilen bilgiler teslim etmek için hazırladığınız belgeler ile desteklenmelidir. Finlandiya vizesi için nasıl bir form doldurulur?

Formun çıktısını alarak 4. Tüm vize başvuru işlemleri öncesinde form doldurma işlemi halledilmeli ve randevu ondan sonra alınmalıdır. Vize başvuru formu sadece İngilizce dilinde doldurulmalıdır. Tamamı büyük harflerden oluşmalıdır.


Doldurma işlemi bittikten sonra form çıktısı. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3.

WYŁCZNIE DO UŻYTKU SŁUŻBOWEGO. Kızlık soyadı (önceki soyadı) (x) Data złożenia wniosku: 3. Adı (Adları) (x) Numer wniosku: 4. Doğum tarihi (gün-ay-yıl) 5. Ulaşım ve konaklamaya dair destekleyici belgelerini de başvuru dosyasına.


Belçika vize başvuru formu İngilizce doldurulması gerekirken eksiksiz ve vize başvuru evraklarında beyan edilen bilgilerinizi destekler şekilde olmalıdır. Gerçeğe uygun olmayan bilgi ve belgeler vize başvuru evraklarınız.


Okunaksız bir yazı ile doldurulan formlarla ilgili vize başvuru sahibine herhangi bir geri dönüş yapılmaz. Bu nedenle formun alı olmasına ve diğer başvuru evraklarıyla tutarlılık arzetmesine dikkat edilmelidir.


Biometrik Fotoğraf: adet biometrik fotoğraf x ölçülerinde ve yüzün net görülebileceği şekilde çekilmelidir. Tüm schengen ülkeleri evraklarınızı kabul ederken vize başvuru formunun doldurulmasını zorunlu tutmuştur.


Sizinle birlikte veya şirketimiz evraklarınızı kabul ettikten sonra ofisimizde ülke uzmanlarımız sizin adınıza formunuzu doldurmaktadır. Size düşen bilgilerinizi kontrol. Cumhuriyeti vize başvuru formu toplam sayfadan oluşur bu formu eksiksiz, doğru ve uyumlu bir şekilde tükenmez kalem ile doldurmak gerekir. Almış olduğunuz randevu saatinde başvuru için hazırlamış olduğunuz eksiksiz evraklar ile birlikte başvuru merkezimizde olmanız gerekmektedir.


Bu vize türleri: İsveç turistik vize, İsveç ticari vize, İsveç aile ve arkadaş ziyareti vizesidir.

Ayrıca kültürel etkinlik, konferans katılımı, fuar katılımı, kısa süreli eğitim ve kurs amaçlı seyahatler, spor etkinliği, sağlık sebebiyle. Gerekli yerler pasaport sahibi tarafından şahsen imzalanmalıdır. Türkçe olarak doldurulabilmektedir.


Başvuru formunun eksiksiz ve. Hata yaparsanız yeni form çıktısı alıp tekrar doldurabilirsiniz. Hollanda vize başvuru formu Türkçe veya İngilizce doldurulabilir.


Hollanda Schengen vize başvuru formunun gerçeğe uygun bilgiler içermesi ve seyahat amacına uygun gerekli evraklar ve destekleyici belgeleri tamamlayıcı nitelikte olmalıdır. Avusturya vize başvuru formu, Avusturya konsoloslukları, Schengen ve AB makamları tarafından tasarlanmış Schengen üye ülkesiyle genel anlamda aynı soruları içeren bir formdur. Tüm sorular gerçeği birebir yansıtacak şekilde ve eksiksiz olarak cevaplanmalıdır.


Türkçe dilini kullanarak hazırlanmış olan formlar kesinlikle kabul görmemektedir. Bu nedenle İngilizce olarak hazırlanmalıdır veyahut da bir tercümana hazırlatılmalıdır.


Tercüman tarafından yapılan çevirilerin resmi nitelik kazanabilmesi için de çeviriyi yapan kişinin. Fransa vizesi başvuru formunun dili Fransızca, Türkçe, İngilizce olabilmektedir. Fransa vize başvuru formunun gerçeğe uygun bilgiler içermesi ve seyahat amacına uygun gerekli.


Türkçe ya da İsveççe olarak doldurulabilmektedir. Ayrıca bu form içerisinde bildirilmesi gereken önemli bir husus da vize süresi dolduğu zaman ülkeye döneceğinin garantisini vermiş olmasıdır.


Ayrıca vize başvuru formunun başvuru sahibinden imzalanması, İsviçre’ye varıldığında ülkeye girişin sınır görevlilerinin elinde olduğunu ve vize bitiş süresinde ülkenin terkedileceğini garanti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder