16 Eylül 2019 Pazartesi

Portekiz hakkında ilginç bilgiler

Bize destek olmak için kanala abone olmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayın. Portekiz ismini ülkenin en büyük 2. Lizbon başkentidir. Dünyanın en güvenli 17. Tüm yazılarını görüntüle.


Avrupa’nın güneybatısında İber Yarıma.

Etrafında Atlas Okyanusu ve İspanya bulunur. Kataliktir, geri kalan kısmı ise Musevi, Müslüman ve Protestan’dır. Mehmet Tavşan - OKUNMA.


Birçok tarihi bölgesi UNESCO tarafından dünya mirası listesine alınmıştır. John ile Lancaster Dükü’nün kızı Philippa’nın evlenmesi ile bu ilişki daha da pekişmiş. Afrika ülkesi Angola hakkında bilgiler.


Finlandiya hakkında ilginç bilgiler denilince ülkenin Lapland bölgesinin Noel Baba’nın yaşadığı yer olarak kabul edilmesini sayabiliriz. Hatta Lapland’ın Rovaniemi köyünde Noel Baba’nın yaşadığı sembolik ev vardır ve ziyaretçilere açıktır.

Tam olarak evinin nerede olduğu bilinmese de Kuzey Kutbu, İsveç, Grönland ve Finlandiya ülkelerinin geleneklerinde yer alan. Resmi dil Fransızca. Geyikler hakkında ilginç bilgiler. Antarktika hariç tüm kıtalarda geyik bulunur.


Aşk hakkında ilginç olan bilgileri vermeden önce, aşkın ne olduğu hakkında kısa ve açıklayıcı bir bilgi vermemiz daha doğru olacaktır. Aşk, bir başkasına duyulan en değerli sevgidir diyecek kadar basite indirgemek doğru olmayacaktır. Aşk, bir sanattır, bir var oluş ile yok oluş arasındaki ince bir çizgidir. Bu ülkeler hakkında bazı şeyleri biliyoruz, bazılarını da bilmiyoruz.


Hakkında İlginç ve Eğlenceli Bilgiler Ülkeler. Haberler Yazarlar Lütfi Albayrak Sarışınlar hakkında ilginç bilgiler Abone olmak için daha iyi bir zaman olamaz. E-Gazeteye abonelik aylık sadece TL.


Sizler için kediler hakkında ilginizi çekecek bilgi topladık. Biraz neşeli biraz gizemli bu bilgiler internet sayfalarından derlenerek toplanmıştır. Kedi severlerin ilgisini çekeceği gibi bilmediğimiz bir çok ilginç hikayeyi bu makalede bulabilirsiniz.


Maymunlar herkesin sevimli bulduğu komik ve eğlenceli yaratıklardır. Onlar genellikle oyun oynamayı sever ve hayvanat bahçelerinde herkesin dikkatini çekmeyi başaran hayvanlardandır.


Ufak bir ada ülkesi olan Nauru’nun yüzde 95’i fazla kilolu veya obezdir. Kediler hakkında birbirinden ilginç biligiler.

Ortalama bir ev kedisi Usain Bolt’tan daha hızlıdır. Yorum Yap Cancel Reply. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Kraliçesi dünya üzerindeki toprakların 6’da 1’inin yasal sahibidir.


Ingiltere’de 1yaşına gel. Haberler Galeri İnsan bedeni hakkında çok az bilinen ilginç bilgiler ! Güncelleme Tarihi: 23.


Fransa’ya taşınmayı düşünenler ve merak edenler için çok işinize yarayacak, Fransa hakkında ilginç bilgiyi sizler için derledik. Bisiklet belki de hepimizin ilk öğrendiği taşıma aracıdır. Burada farklılık yaratmak adına geçmişten günümüze teknoloji ile birlikte kısa kısa gelişim sürecine hem de akla gelen bisiklet ile alakalı birçok entrasan sayılabilecek bilgileri derledim. Geçmişten Günümüze Bisiklet.


Keyiften ya da acıdan ağladığımıza bakmaksızın, bizi ağlatan durumlar, kendimiz hakkında pek çok şey söyler. Maddeler halinde yunuslar hakkında ilginç bilgiler Yunuslar uyumadan yaşayabilirler. Yunusların en ilginç özelliklerinden biri şüphesiz ki uyumadan yaşayabilmeleridir. Yunuslar suyun altında beyinlerinin yarısını işlev dışı bırakarak uyumadan günlerce üstelik hiçbir işlevlerinde yavaşlama olmaksızın yaşamayı.


Jüstinyen Vebasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder