18 Eylül 2019 Çarşamba

Naylon anlamı

Türkçe İngilizce sözlükte anlamı nylon. These nylon socks wash well. Tom was tied with a yellow nylon rope. Tom sarı renkli naylon bir iple bağlandı.


Dayanıklı ve esnek döküm maddesi: "Geç saatlere kadar çöpten toplayacakları demirleri, şişeleri, naylonları nasıl satacaklarını konuştular. A similar, non-sheer garment worn by dancers of either sex, especially by ballet dancers.

A close-fitting, sheer or non-sheer skin-tight garment worn principally by women and girls that covers the body completely from the waist down, usually including the feet. In blasting rock, a piece of unbroken rock within the pay limit of a blast. That road has a lot of hairpin turns.


Person who denies something. AIDS denier (see ). Huysuz ve tatlı kadın.


Plastik, karbon (C) hidrojen (H), oksijen (O),azot (N) ve diğer organik ya da inorganik elementler ile oluşturduğu monomer adı verilen, basit yapıdaki moleküllü gruplardaki bağın koparılarak, polimer adı verilen uzun ve zincirli bir yapıya dönüştürülmesi ile elde edilen malzemelere verilen isimdir. Loop-pile carpet tufted with thick yarn, such as wool, nylon or olefin Often having random specks of color in contrast to a base hue, this floor covering has a full, comfortable feel, while maintaining an informal, casual look Currently, this term has expanded to describe many level or multi-level loop carpet styles In general, larger.

Anlamı Information Strategy. Balı: Büyük kardeş: Balı beni size götür. Sevgi gösterilen kimselere denir: Nerden gelin balı ? Var olan ve varlığı gerçek olan kurumları tercih ederseniz yakalanma riskiniz bir o kadar düşük olacaktır.


Naylon balığı nedir, Naylon balığı ne demek. Grubun yüzü yeni müzik, annelik ve “goth”un gerçek anlamı hakkında konuştu. Evanescence’in “Bring Me to Life” şarkısının sert scream’leri ve içli sopranosundan kaçamazdınız.


A wool bale is a standard sized and weighted pack of classed wool compressed by the mechanical means of a wool press. This is the regulation required method of packaging for wool, to keep it uncontaminated and readily identifiable. Düzme, düzmece, sahte. Bu maddeden yapılan.


NAYLON NASIL YAZILIR? Ultraviyole filtresi ölçek numarası N Buğulanmaz 5-2. Halk arasında naylon fatura olarak bilinen sahte fatura düzenlenmesi ve kullanılması KDV uygulaması ile başlamış olup, ihracat işlemleri ve KDV iadesiyle yaygınlaşmıştır. Bakanlık sahte faturayı önlemek için ayrıntılı düzenlemeler yapıyor ancak, sorunu kökten çözemiyor.


Tuaregler, bu ülkeler arasında kalan alanda yaşarlar ve nüfusları da yaklaşık olarak 1. Aynı zamanda Tuaregler bağımsız bir örgütlenmeye de sahip bir toplumdur. Tuareg kelimesi Arapçadan gelen bir kelimedir ve anlamı da ‘Tanrı’nın terk ettiğidir.

Temel maddesi poliamit reçinesi olan, dayanıklı ve esnek madde. Ancak asıl buluş, haşarı kimyagerlerin, eritilmiş polyester geçirdikleri çubukları ellerine alıp ortalıkta koşuşturmaları sonucu ortaya çıktı.


Online Bulmaca Sözlüğü sitesi. Tureng Multilingual Dictionary offers you an extensive dictionary where you can search terms in different languages. You can search words by their fields of profession, hear different accents in languages, add and correct entries. Naylon, İngilizce nylon sözcüğünden türetilmiş isim.


Mecaz olarak, düzmece, sahte anlamı katmak üzere isim tamlamalarında da kullanılmakla birlikte, bu sözcük aslen kimyasal bir terimdir. Kimyasal adı polihekzametien adipamit’tir.


Du Pont bilim adamlarından Wallace Hume Carothers, polimerin genişleyebilen güçlü bir iplik olduğunu tespit etmişti. Mecaz olarak düzmece, sahte anlamı katmak üzere isim tamlamalarında da kullanılmakla birlikte bu sözcük aslen kimyasal bir terimdir.


Carotherse bağlı bir araştırma grubu tarafından geliştirildi. Soğuk çekme yöntemiyle elde edilen tok, esnek ve dayanıklı ürün ise genellikle ince ya da kalın iplikçikler halinde çorap, Paraşüt ve fırça yapımında kullanılır.


Sözcüklerin cümle, dize veya deyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder