18 Eylül 2019 Çarşamba

İngilizce mutfak fiilleri

Bu sayfadaki tüm İngilizce kelimeleri sesli olarak işitebilirsiniz — kelimeye tıklayarak dinleyin. Ancak doğru yöntemler kullanılırsa hem öğrenme süresi kısalacak hem de bu yolculukta ders çalışmak bile size eğlenceli gelecektir. Bununla ilgili tavsiyelerimizi İngilizce Makaleler bölümünde bulabilirsiniz. Mutfak Aletlerinin İsimleri 07.


Bugün İngilizcedeki bazı mutfak aletlerinin isimlerini öğreneceğiz. Eğer yemek yapmayı seviyorsanız (ya da herhangi bir nedenle mutfakta çok vakit geçiriyorsanız), mutfak aletlerinin İngilizce isimlerini öğrenmek kötü bir fikir olmayacaktır.

Bugün mutfak gereçlerini İngilizce olarak inceliyoruz. Artık bunları öğrenme zamanı! Neyse ki düzensiz fiilleri öğrenmeyi daha kolay hale getirecek bu ipuçlarını kullanabilirsin. Düzensiz Fiilleri Akılda Tutmak için Püf Noktası 1. Sayfanın aşağısına doğru indikçe ilgili sayfaları görebilirsiniz.


Durum fiilleri ister geniş zaman ister şimdiki zamanda kullanılmış olsun, devam eden bir eylem olmadığından ing takısı almaz. Kuralı bu şekilde daha iyi anlayabileceğinizi düşünüyoruz.


Gündelik hayatta sıkça karşınıza çıkacak olan fiilleri ezberlemeli ve hem sözlü hem de yazılı olarak bolca çalışmalısınız. Kullanım alanlarını ve şekillerini doğru öğrenirseniz ancak düzgün bir İngilizce konuşabilirsiniz.

Bolca video izlemelisiniz, kitap okumalısınız ve diyalog kurmalısınız. Bunun için, öncelikle fiillerin ne anlama geldiklerini öğrenmeli. Fiiller neredeyse her İngilizce cümlenin yapıtaşıdır.


Toaster = Ekmek kızartma makinesi Microwave oven = Mikrodalga fırın Refrigerator (commonly “fridge”) = Buzdolabı Dishwasher = Bulaşık makinesi Pitcher (or jug) = Sürahi Blender = Mikser Tureen (or bowl) = Kase Cookware = Pişirme kabı Frying Pan = Kızartma tavası Teapot. HİTAP ETTİĞİ İNGİLİZCE DÜZEYİ Tüm dünyada en çok kullanılan ilk İngilizce düzensiz fiili EN ÖNEMLİ olarak grupladık.


Derdiniz düzensiz fiilleri öğrenmek veya pekiştirmekse uygulamayı kullanmak için nedeniniz var demektir. Hangi İngilizce Fiilleri Öğreneceğinizi Seçmek. Bazı fiillerin yalnızca bir anlamı vardır ve tek bir şekilde kullanılırlar.


Diğerlerinin pek çok farklı anlamı vardır ve muhtemelen sizin farkında bile olmadığınız şekillerde kullanılabilirler. Uzmanlardan öğrenim ipuçları al! Tüm Videoları Görmek İçin Buraya Tıklayın. Merhaba Arkadaslar,Gunluk bu fiilleri tekrarlayarak hizli bir sekilde Ingilizce fiilleri cumlelerinizde kullanabilirsiniz.


Michael i getiremiyorum. Bu yazımızda ingilizce düzensiz fiillerin cümle içinde kullanımlarını gösteren Irregular verbs ile ilgili örnek cümleler verilmiştir. Aşağıda verilen örnek cümlelerde kullanılan düzensiz fiillerin altı çizilmiştir. Bununla birlikte her örnekte ilk cümlede ilgili düzensiz fiilin 1. NEMLİ: Durum fiilleri “continous tense”lerle kullanılamaz ama hareket fiilleri tüm “tense”ler ile kullanılabilir.


En iyi sonucu elde etmek için İngilizce dil banyosu, yoğun pratik yapmayı unutma!

Hafıza Teknikleri İle İngilizce Deyimsel Fiilleri Ezberleme Seti. Ancak İngilizceyi akıcı konuşmak da ancak bu kelimeleri bilmek ile mümkündür. Bu set ile 3deyimsel fiili sadece saatte ezberleyecek ve ezberlediğiniz kelimeleri bir daha asla.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Ayrıca İngilizce telefon görüşmelerinde kullanılan fiilleri aşağıda bulabilirsiniz. Türkçe online sözlük Tureng.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder