28 Ağustos 2019 Çarşamba

Idata başvuru takip

Başvuru takibi için idata. Karşınıza gelen ekranda sol taraftan vize randevusu aldığınız ülkeyi seçin.


Idata başvuru takip

Son olarak pasaport numaranızı ve barkod numaranızı yazarak “Sorgula” butonuna basın. Ben robot değilim” kutucuğunu. Kargoda bulunan başvurunuzu buradan takip edebilirsiniz.


Vize başvurum red ile sonuçlandı. Harbiye) ofisimiz Esentepe Mh. En doğru ve güncel bilgiye sahip olmak için vize prosedürlerini yakından takip ediyor, hatasız ve eksiksiz bilgi akışı sağlıyoruz.


DATA Gaziantep Adresi. Maddi kaybım için yasal yolları arayacağım. Ankara-İzmir başta olmak üzere bir kaç ilde daha ofisler açmış ve ofislere yakın olan illerden yapılacak başvuruları alarak vize işlemlerinin yapılmasını sağlar. Bu bölümde yapacağınız vize başvurularınız için gerekli olan belgeler aşağıda belirtilmiştir.


Talimatlarınız doğrultusunda tüm işlemlerde. Bu nedenle kendi bünyesinde gelen kişilerden,ek hizmet sunarak daha fazla para kazanmayı hedefliyor.


VFS Global, İdata, Kosmos, BLS, Visalia Global ve TLS ) vize başvuru dosyası müşteriler adına teslim ve takip edilir. Data online sitesindeki güvenlik açığından faydalanan şirket mesajlar 2TL vesaire danışmanlık hizmetleri.


Kurumun çalışma saatleri hakkında sık sorulan sorulara ise aşağıdan ulaşabilirsiniz. ISISO FİRMASI sahibi. Değerlendirmeler cevaplar Tarih 13. Sabah randevusuna 11.


Saat 21:Tweet 0. Görüşmeyi yaptık herhangi bir problem olmadan konuştuk. Eğer bu numarayı bilmiyorsanız, yalnızca e-posta adresinizi ve pasaport numaranızı giriniz.


Referans numaranız size gönderilen e-posta mesajında kayıtlıdır. Ocak gidiş uçak biletimiz var ve günlük oteller hep alındı.


Idata başvuru takip

Aile birleşim, idata, schengen vizesi, almanya vizesi hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı ve size yardımcı olacak site. Verilen fişin üzerinde ne kadar ödeme yaptığınız,pasaport numaranız, başvuru takip numaranız ve pasaportunuzu teslim alabileceğiniz bir bilgilendirme fişi. Pasaport ve Barkod numaranızı giriniz.


Buradan hareketle vize başvuru süreciniz ile yakından ilgili olunmalı ve doğru bir başvuru yapılması gerekmektedir. Websitemizde her ülke için, her tür vize bilgisi, formu ve başvuru belgesi kullanımıza sunulmuştur. Firmamız bir devlet ya da konsolosluk.


Bu bedel başvuru tarihindeki güncel kura göre Türkiye Cumhuriyeti Lirası cinsinden değişiklik gösterebilir. Avro olup bu ücrette değişiklik yapma hakkı İdata ’ya aittir. Dikkat: Dolandırıcı vize acenteleri ve web.


Almanya vize İdata aracılığıyla yapılan. Sizin yapmanız gereken tek şey sizden istenilen evrakları tarafımıza ulaştırmak. Biz sizin adınıza tüm işlemlerinizi takip ediyor otel, uçak, seyahat sağlık sigortası işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz. Randevu almak, sıra beklemek gibi zamanınızı alan tüm detaylarla biz ilgileniyoruz.


Bunun için dört adımda ola işlemleri takip etmeniz yeterli olacaktır. Randevu sırasında kendisinden istenen bilgileri teslim eden kişiler ile belgeler incelendikten sonra iData yetkilileri tarafından iletişime geçilerek kişiye vize başvurusu için randevu tarihi verilmekte ve bu tarihe kadar kişinin istenilen evrakları teslim. Online talimatı, başvuru takip işlemi sonrası verebilirsiniz.


Kargo hizmetimizin ücretini buradan öğrenebilirsiniz. Kargo ile pasaport teslimatı hizmeti, biyometrik fotoğraf çekimi ücreti ise ücretli hizmetlerdir.


Idata başvuru takip

Fotokopi ve fax hizmetlerinden faydalanmak için de herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder