4 Temmuz 2019 Perşembe

Iphone operatör ismi değİştİrme 2019 vodafone

LÜTFEN DİSLİKE I HEMEN ATMAYINIZ. Ahmethan BAKIR 26views. Telefonumuzun ana ekranında yer almakta olan operatör isminin yerine farklı bir isim yazmak isterseniz böyle bir işlem mümkündür. Birlikte gerçekleştireceğimiz ayar sonrasında artık operatör ismi yerini sizin belirlediğiniz isme bırakacaktır.


Iphone operatör ismi değİştİrme 2019 vodafone

Bugün, telefonda operatör ismini değiştirme işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağız. Operatör ismini değiştirme.


Iphone operatör ismi değİştİrme 2019 vodafone

Türk telekom hat sahipleri, operatör adını değiştirmek için Selfy üyesi olması gerekiyor. Oguzhan B 27views. Jailbreaksiz) - Duration: 4:28. Apple Bilgini 166views.


Bu konu hakkında hala kafanıza takılan soru veya sorun varsa bizlere aşağıda bulunan yorum kısmından bildirirseniz çözümleyebilirsiniz. Bu arada biz bu operatör ismi bölümüne bedava internet al yazdık, bilin istedik. Eski operatöre yeniden geri dönmek için geçiş s�.


Turkcell operatör ismi değiştirme nasıl yapılır gibi sorular oldukça sık bir şekilde gündeme gelmeye başladı, bizler de sizler için bu konuyu ele alarak telefonunuzun ekranındaki Turkcell yazısını değiştirme işleminin nasıl yapıldığını bu yazımızda anlatacağız. Cep telefonunuzdaki Turkcell yazısını değiştirme ile birlikte kullanıcılar bu bölgeye operatör.


Sadece sistem tarafından belirlenmiş numaralar tercih edilebilir. Numara değişikliğinde son dört hane değiştirilir. Koronavirüs salgını dünyanın neredeyse tek gündem maddesi haline geldi. Haliyle Türkiye’de de bu gündem.


Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcıları için operatör adı değiştirme nasıl yapılır detaylı olarak anlatacağız. Bu çağrıdan sonra da Vodafone ’dan operatör ismi değiştirme hamlesi geldi.


Vodafone ’un ardından ise Turkcell aynı işlemi gerçekleştirerek şebeke ismini değiştirdi. Böylece telefon ekranının sol üst kısmında görünen operatör adı yerine istediğiniz şeyi yazıp gösteriyorsunuz.


OS ‘un kısıtlı özelleştirme seçeneklerinden sıkıldı iseniz bu haberimiz tam sizlik. Telefonunuz jailbreakli ise tek yapmanız gereken Cydia dan Zeppelin tweakini kurmak.


Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone abonelerine “Sosyal mesafeyi korumak için işlemlerinizi evden yapın. Reactions: 3rky3zc, Elmar12 yusuf. Hemen onun altından Carrier kısmından operatörümüzü Turkcell, Avea veya Vodafone olmak üzere seçiyoruz. Bu seçimleri yaptıktan sonra yine aşağıda iki adet Browse butonunu göreceksiniz.


Oradan, cihazınızın operatör adı yerinde gözükmesini istediğiniz görseli. Adım Uygulama size mevcut operatör versiyonunu soracaktır. Current Carrier Version kısmına 13. Size en uygun seçeneklerden yararlanın.


Vodafone, akıllı telefonlarımızın operatör ismi kısmında yer alan Vodafone TR ibaresini koronavirüs için değiştirdi. Vodafone numara değiştirme işlemi yaparak yeni bir hat satın almadan ve mevcut kullanım haklarından vazgeçmeden numara değiştirme işlemi gerçekleştirmek mümkün.


Iphone operatör ismi değİştİrme 2019 vodafone

Vodafone operatör ismi değiştirme özelliği sunduğu zaman yazımıza ekleyeceğiz. Ben şu an Vodafone kullanıcısıyım. Birde operatör yani Vodafone, Türk Telekom veya Turkcell müşteri hizmetlerini arayınız.


Vodafone hat sahibi değiştirme işlemi için işleyen prosedür şu şekildedir: Ülkemizde yer alan telefon operatörlerinden bir tanesi olan Vodafone, hat isim değişikliği konusunda birtakım uygulamaları mevcuttur. Vodafone hat isim değişikliği kapsamında bu değişikliği yapmak isteyen kişi ya da kişilerin Vodafone iletişim noktalarında yer alan cep merkezlerine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder