1 Temmuz 2019 Pazartesi

Gübre ve yem bayiliği

Böylelikle yem bayiliği veren firmalar adı altında yapılan çalışmaları ele almak ve aynı zamanda öne çıkan bir firma kimliği elde etmeniz bakımından, bu kategoride yer alan marka sayılarını giderek arttırmaktayız. Sizlere üstün bir hizmeti doğrudan sunabilmeyi amaçlayan web sitemiz, dilediğiniz kıyaslamaları yaparak, Franchise bayilikleri satın almanıza olanaklar tanımaktadır.


Ancak bu işi kolay yapabilmek için bilgili olmak gereklidir. Hal böyle olunca gübre çok lazım olan ve önemi büyük olan bir üründür.


Sizlerin destekçisi olan ve yaptığı çalışmalar ile daha fazla tanınırlığını arttıran web sitemiz, aynı zamanda ise ücretsiz gübre bayiliği veren firmalar kapsamında da bir listeleme yaparak, her yatırımcının bütçesine uygun bir hizmeti sunabilmektedir.

Gübre Bayiliği Almak İstiyorum. Türkiye standartlarında önemli bir yer edinen sitemiz, her yıl yüzlerce farklı girişimciye ufuk kaynağı. Eriş yumurta ve Eriş yem ürün satış bayiliği için iletişime geçiniz.


Silivri’de, toplam 1bin adet kapasiteli sekiz kümesinde yumurta üretiyor. Aynı zamanda yem ve gübre üreten şirket, Trakya’da yaygın bir bayi ağına sahip.


Kuş yemi, Fare zehri yemi, tavuk yemi, büyük ve küçük baş hayvan yemleri tedarikçiliği yapıyoruz. Adres : E-Ankara Yolu Üzeri 2. GÜNEYSAN GÜBRE SANAYİ VE TİCARET A.

Ana Bayiliği Un ve Yem Satışı. Yem sektörü Bin civarında istihdam yaratma kapasitesine sahip hayvan beslenmesi, yem üretim teknolojileri, hayvansal ürün veriminin yükseltilmesi sektörün ivme kazanmaya çalıştığı alanlar. Karma yem sektöründe hammadde ihtiyacı bulunması ve bu gereksinimin beklenen seviyeye yükseltilmesi çalışmalarına önem veriliyor.


Torku markasının bayiliği ve franchise sistemi ise çok kazançlı bir kapının yollarını sizlere açabilir. Ancak Torku bayilik ve franchise sistemi konusunda çok zorlu şartlar talep etmektedir. Fabrikanın bütün üniteleri, ileri teknoloji ve ekipmanlarla donatılmış olup üretim bilgisayar ve mühendisler tarafından kontrol edilmektedir.


Türkiye’nin önde gelen firmalarından ‘’TOROS GÜBRE’’ nin Ana bayiliğini yapıyoruz. Fiğ türleri tek yıllık baklagil yem bit.


KİMYEVİ MADDE Meslek grubunda, ŞANLIURFA ili Bölgesinde Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) konularında hizmet vermektedir. Eğitim ve Danışmanlık Akaryakıt Bayiliği Yem Katkı. Hayvan var, verim yok. Firma İsmi : MİNERALLER YEM SAN VE TİC A. Firmamızın üretim tesisi Konya da bulunmaktadır.


Denizli’nin Kale ilçesinde Dönmez ticaret olarak faaliyete başlanmıştır. Ana faaliyet konusu olan yem ve gübre. Yem bayiliği işinde güzel kar var ama şimdilerde işin şekli değişti.

Yani sonuç olarak yem bayiliği yapılmak isteniyorsa büyük süt firmalarına aynı anda hem çiğ süt toplanmalı hemde yemi pazarlanmalı. Resmi Gazete) Bunun için işyerinin bulunduğu il müdürlüğüne, Bayilik Sözleşmelerinin ve vergi levhasının fotokopisi ile birlikte aşağıdaki bilgileri içeren bir dilekçe ile müracaat ederler.


EKOVERSOL, merkez ofisi ve üretim tesisi Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunmaktadır. Ayarlanan gübre normunu aynı hız ve kuyruk mili devrinde yeterli derecede muhafaza eder. Un ve Yem Bayiliği sektöründe hizmet verdiklerini belirten Cevizoğlu Ticaret sahibi Sefa Ceviz,Adana’da üretilen ve Ülkemizin Lider kuruluşlarından birisi olan TOROS Yem Bayiliğini İlçemize kazandırdık.


Arabistan için tarım kimyasalları ve gübre bayiliği talebi Suudi Arabistanlı tarım ürünleri müteşebbisi firma tarım kimyasalları ve gübre çeşitleri konusunda distribütörlük alabileceği Türk firmalar aramaktadır. Artık Eskişehir halkının hizmetindeyiz. No:(Karayolları Karşısı ) Ödemiş, İzmir. Kazanan talihliye hayırlı olsun.


Katma Değer Vergisi Kanunu”nun 1. Fakat gübre kullanmadan. Tarım Kredi Kooperatifi gübre ve tohum fiyat listesi ve diğer firmalar için fiyat listelerini sizleri bilgilendirmek için araştırdık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder