26 Haziran 2019 Çarşamba

Kişisel web sitesi örnekleri html kodları

Ayrıca ülke, seyahat tarihi, varış tarihi ve ziyaret edilen şehri seçmek için bir sayfa da var. HTML öğrenmek oldukça kolaydır. Bu konumuzda direk kodları vericem fazla açıklama yapmadan sizlerde kullanabilirsiniz biraz kurcalayarak tabi önceki yazılarımı okumayı unutmayın.


Div kullanılarak yapılmış bir şablondur, tüm görseller ve orta alanda oluşan slayt görüntüsü photoshop programı ile yapılmıştır. Site kodların ve görselleri şablonu indirerek inceleyebilirsiniz.


Ya da aşağıdaki kodları indirmeden inceleyebilirsiniz.

Bu html ve css örnekli site birçok çalışmanıza da öncülük edecek. Herkesin elinde bulundurması gereken bir çalışma olduğunun kanaatindeyim. Hepinize kolay gelsin.


Not: Nette bulunan ve düzenlenmiş bir çalışmadır. EN ÇOK BEĞENİLEN ÜCRETSİZ TASARIMLAR. HTMLile basit bir web sayfası örneği. Elimde bulunan 2adet css ile hazırlanmış free html web sitesini sizinle paylaşmak istedim.


Umarım işinize yarar.

Bana sorarsanız herkesin arşivinde bulunması gerekli. Sitelerin bir kaçından örnek görüntüleri de sizlere sunuyorum. Web Site Örnekleri. Merhaba arkadaşlar bu video serimde html ve css dillerini kullanarak kişisel portfölyo sitesi kodlucam.


Bu dersimizde ise CSS bilgisini biraz daha ilerletmek amacıyla CSS Buton Yapımı nasıl olur ve siteye eklediğimiz fotoğrafların kenarlarını nasıl ovalleştirebileceğimizi göstereceğim. Siz de bu konu hakkındaki soru ve görüşlerinizi yorum bölümümüzden bize iletebilirsiniz. En güzel kişisel web sitesi örnekleri hangileridir?


Ben Hidayet Arasan, bu da benim kişisel web sitem! Kişisel web sayfası nasıl hazırlanır? Freelance web tasarım için bana ulaş! Ancak kendinizi geliştirmek için kursa gitmenizde fayda var.


Bir diğer konu ise daha profesyonel yapıda web siteleri oluşturmak için tasarımcılardan faydalanmak daha avantajlı olacaktır. Siz sadece yönetim paneli kullanarak sitenizi düzenlersiniz ve html ya da javascript bilginiz varsa istediğiniz kodları extra olarak yazabilirsiniz. Html ve CSS kodları.


CSS ile Yatay Açılır Menü Örneği- Kodları. ERKAN DÖŞ KİŞİSEL WEB SİTESİ. Bilmen gereken web sayfası kodlarını öğren.


Yazıma başlamadan önce web tasarım yapmaya neden ihtiyaç duyduğunuzu merak edemeden duramıyorum.

Word kullanırken metni seçip biçimlendirme araç çubuğundaki yazı tiplerinden birini seçtiğinizde metninizin yazı tipi değişir ve istediğiniz gibi olur. Bunu tabii ki de html ile kullanarak yapabilirsiniz.


Günümüz teknolojisine uygun mobil cihazlarla kullanılabilir yüzlerce hazır web sitesi hazirwebsitem. Artık bir siteniz olması için kod bilmenize gerek yok. Kullanılan kodların nerelerde ve nasıl kullanıldığına dikkat etmenizi öneririm.


Hazır Site Kodları Tarihe Karıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder