24 Haziran 2019 Pazartesi

Green card başvuru şartları

Posta ile yapılan başvurular değerlendirilmemektedir. Evli kişilerin eşleri adına da başvuru yapması şanslarını ikiye katlar.


Evli Çiftlerden herhangi biri kazandığında diğer eş ve çocuklar da kazanmış olur. Green Card başvuru koşulları ve şartları. Dilekçede, doğum belgesi, aile ilişkisinin kanıtı, vb.

GREEN CARD BAŞVURU FORMU. Eğer green card başvurusu nasıl yapılır bilmiyorsanız, hiç üzülmeyin. Başvurmaya uygun musunuz? Hayatınız değişebilir.


Siz de green card sorularınızı sorarak doğru bilgiye ulaşabilirsiniz. Müşteri Girişi Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Bildirimi İade Şartları.


En az Lise veya lise dengi okul mezunu olmak başlıca şarttır.

Bütün başvurular eşit şansa sahiptir. Amerikan vatandaşı olmanın yolu makalemizde. O da green card çekilişine katılmak isteyenlerin başvuru yapabilecekleri tarihler.


Green card amerika tarafından sunulan bir göçmenlik imkanıdır. Her sene Ekim ayının ilk haftası başlayan green card başvuruları Kasım ayının ilk haftasına kadar devam etmektedir.


Doğru özelliklerde fotoğraf, bilgilerin başvuru formuna hatasız girilmesi ve konfirmasyon numarasının kaydedilmesi. Eğer tasarı değişirse, başvuru koşulları ve süreci de eskisinden farklı olacak. ABD Başkanı Donald Trump sabah saatlerinde göçmenlik yasasında değişiklik yapılmasını öngören yasa tasarısını görüşmek üzere Arkansas Senatörü Cumhuriyetçi Tom Cotton ve Georgia Senatörü Cumhuriyetçi David Perdue ile bir araya geldi.


Posta yolu ya da başka yollar ile yapılmakta olan başvurular geçersiz sayılır. Ancak bu başvuruların yalnızca bin kadarı işleme alınıyor.


ABD Hükümeti veya herhangi resmi bir kurumla ilişkimiz bulunmamaktadır. Bu değişiklikler sizin için olumlu mu olumsuz mu? Bu durumun iki istisnası vardır. Türkiye bu ülkelerden biridir).


Bu bildirimde tamamlanması gereken sabıka kaydı, fotoğraf gibi belgeler belirtilir. Güncel Bilgi: Tabi madalyonun öteki yüzünde yeni başkan Trump bu sistemi değiştirme peşinde.

ABD Yeşil kart a hemen online başvurun. Belirlenen kontenjanlarda verilen çekiliş hakkında başvuru şartları ve gereken belgeler araştırılıyor. Milyonlarca kişinin arasından şansınızı nasıl artırabileceğiniz yönündeki noktaları da anlattığımız haberde tüm detayları bulabilirsiniz.


Son dakika green card başvuru şartları haberleri de dahil olmak üzere toplam haber bulunmuştur. Kazanma şansınızı bile kullanamadan daha en başından elenmeyin! Danışmanlık hizmetimiz kazanmanızı garanti etmez, sadece hatalı başvurudan dolayı ilk etapta elenmenizi önlemeye yöneliktir. Tek tek ve en pratik şekilde anlatmaya başlayalım.


Maaşı Nasıl Alınır ve Şartları Nelerdir? Yeni Başlayacaklar için Maddede Borsa Rehberi. Bu yüzden İngilizce dil zayıf olanlar başvuruda zorlanmaktadırlar.


Bizde sizler için hepsinin çevirisini yaparak ve nasıl yapacağınızı anlatacağız. Sizde hemen başvuruda bulunabilirsiniz.


Bu nedenle ihtimal zaten düşük olduğu için başvuru sürecinde hata yapmamaya özen göstermelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder