20 Mart 2019 Çarşamba

Gürcistan konsolosluğu ankara

Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır. Bursa Konsolosluğu ise geriye kalan tüm şehirlere konsolosluk hizmeti vermektedir.


Bulgaristan Büyükelçiliği Görevleri. Görev Bölgesi: Balıkesir, Bilecik, Bursa. TRABLUS TERCÜME TURİZM VE DANI�.

Ancak Ankara içerisinde yer alan yetkili makamlar, sadece Ankara ve çevre illerden gelen vize başvurularını kabul etmektedir. Bu nedenle vize başvurusunda bulunacak olan kişilerin, yer aldıkları ile göre hareket etmesi gerekir. Her bölgenin kendine özgü işlemleri nedeniyle değerlendirme ve sonuç alma süreleri de farklılık gösterebilir. Bilgisayar Bilim Bitkiler Biyoloji Cografya Devlet Donanim Edebiyat Egitim.


Kanada Büyükelçiligi, Ankara. Information about Turkey, news from the country, as well as documentation on the foreign policy of Turkey.


Gürcistan Büyükelçiliği ve Konsolosluğu İletişim Bilgileri. Konsolosluğu vize işlemleri ise evrakların eksiksiz olarak teslim edilip işlem süresince özel bir durum olmaması halinde ortalama olarak 3-iş günü sürmektedir.

Yeni Zelanda Fahri Konsolosluğu ’nun yetki alanı sınırlıdır. Konsolosluğu tarafından belirlenen Özbekistan vize ücreti vize türüne ve vizenin uzunluğuna göre farklılık.


Konsolosluk, bir ülkenin diğer yabancı ülkelerde diplomatik ve ticari faaliyetlerini gerçekleştiren resmi dairelerdir. Beşiktaş Levent Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Başkonsolosluğu adres ve telefon bi. Avustralya Konsolosluğu Ankara vize ofisi, başvurusu sonrasında gerekli görmesi halinde ek evrak talebinde bulunabilmektedir.


Kançilarya) sconsular. Kırım Tatarlarının sınır dışı edilmesinin 76. Azerbaycan Konsolosluğu vize müracaatlarını 5-iş günü içinde sonuçlandırmaktadır.


Konsolosluk işlemleriniz (evrak tasdik, doğum belgeleri, imza tasdikler vb.) için Belçika Büyükelçiliği Konsolosluk Bölümü’ne telefonla veya mail aracılığıyla randevu alarak tamamlayabilirsiniz. Konsolosluğu için güncel Adres ve Telefon BilgileriBu sayfada Ürdün konsolosluğu ve Ürdün büyükelçiliği adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Mısır Konsolosluğu. Alınan hizmetler doğrultusunda direkt olarak konsolosluk tarafından görevlendirilen kurumlara vize. Afganistan Büyükelçiliği.


Not: Konsolosluk randevu sistemi ile çalışmaktadır. Söz konusu ülke vatandaşlarının vize harçları başvuru yapıldıktan sonra Almanya Konsolosluğu vize bölümü tarafından belirlenmektedir.


Ankara Büyükelçiliği, Ankara ilinin Çankaya ilçesinde Sancak Mahallesinde yer alır.

Ana Sayfa ¦ Hizmet Sektörü ¦ Uluslararası Mümessillik ve Temsilcilikler ¦ ANKARA ¦ ÇANKAYA BU FORM SADECE HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ İÇİNDİR. KAYET VEYA MESAJ FORMU DEĞİLDİR!


Mozambik Ankara Fahri Konsolosluğu ’nun görevleri bazı antlaşmalar ve nizamnamelerle hazırlanmıştır. Estonya Büyükelçiliği, Estonya Konsolosluğu ve Estonya Fahri Konsoloslukları Estonya devletine seyahat etmek isteyen kişilerin vize işlemleri ve Türkiye’de ikamet eden Estonya vatandaşlarının konsolosluk işlemleri konusunda destek sunmaktadır.


Konsolosluğu ’nun öngördüğü ve uyguladığı yönetmeliğe bakıldığında, vize almak isteyen kişiler, yurt dışında hizmet veren ya da yaşamlarını sürdürdükleri yerde sorumlu olarak kabul edilen İtalya Konsolosluğu ’na bağlı kurumlara başvuruda bulunmalıdır. Ankara ilinin Çankaya ilçesinde bulunan Cinnah Cad.


Konsolosluğu başvuruda bulunan kişilerin vize başvurusundan itibaren son aylık düzenli. Ankara Gölbaşı mevkinden geçen 1numaralı GÖLBAŞI-TOKİ-KIZILAY-ULUS otobüsü ile ulaşım sağlanabilir. Güneşevler mevkinden hareket eden EGO 4numaralı Güneşevler-Hasköy-Atakule-Çankaya.


Türkiye ile bu yolla ülke diplomatik ilişki yürütmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder