27 Şubat 2019 Çarşamba

Vfs global çek cumhuriyeti gerekli evraklar

Vfs global çek cumhuriyeti gerekli evraklar

Başkonsolosluk bu başvuru sahibinin ücret ödememesi için bizzat kendisinden telefon yada mail yoluyla randevu talep ederek başvuru yapmasını istemektedir. Find information and begin your application. Book an appointment.


Schedule your appointment with us. Bu sitede yer alan bilgiler ve talimatlar, belgelerinizi olabildiğince doğru ve tam bir şekilde hazırlamanızda yardımcı olacaktır. Gerekli tutarı kasamıza ödediğinizde faturanızı alacaksınız. Giriş her durumda Sınır Güvenliğine bağlıdır.


Vfs global çek cumhuriyeti gerekli evraklar

Deneyimlerimiz bu kişilerin genellikle yanlış bilgi ve belge sunduğunu göstermiştir. Bu sürecin de tamamlanmasından sonra kişi konsolosluk yetkililerince bir mülakata tabi tutulmaktadır. Bilgi edinin ve başvurunuzu yapın. Gerektiğinde farklı bir dille evrakların hazırlanmasına destek olmaktadır.


Randevu için Bir Tarih Belirleyin. Evrakların nereden alınması gerektiği, nasıl olması gerektiği gibi konularda tam destek olan bir vize merkezi dir. Bu evraklar konusunda başvuru merkezleri ve. Vfs Global ile yap?


Vfs global çek cumhuriyeti gerekli evraklar

Seyahat tarihinizden gün önce vize ba? Evlilik sonrası soy isim değişikliği olan kişilerin evlilik tarihinden itibaren ay içerisinde yeni soy isimleri ile. Başvuru sahiplerinin başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında en fazla gün öncesinden başvurusunu gerçekleştirmeleri. Fiş numaranız ekranda yandıktan sonra ilgili gişeye gidip dosyanızı teslim etmelisiniz.


Ukrayna Büyükelçiliği gerekli gördüğü takdirde ek evrak isteme hakkına sahiptir,başvuru sahibini görüşme için çağırabilir, Ukrayna Büyükelçiliği reddetme hakkına sahiptir. Hiçbir durumda vize ücreti ve servis ücreti geri ödenmez. VFS global kurumu Yunanistan, Fransa, Kanada, Avusturya.


Fransa vizesi veya başka bir ülke için öncelikle standart belgeler hazırlanarak, konsolosluklara eksiksiz ve doğru bir şekilde teslim edilmelidir. Meslek veya size özel bir belge isteniyorsa, önceden hazırlayarak standart evraklarınızı ekleyebilirsiniz. Vize tercihinizi yanlış. Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız.


Biometrik Fotoğraf Adet (mm mm Ebatında Aydan Eski olmayan ) 3. Schengen Başvuru Formu ( Firmamızca sağlanacak ) 4. Gösterilecek bir içerik yok. Bangladeş Gerekli Belgeler ve Evraklar Liste. Bu işlemlerinizin eksiksiz ve.


Bunun için internet üzerinden, Kanada’nın resmi konsolosluk sitesinde yazan yetkili firmalara başvuru yapmak doğru olacaktır. Hem uygun hem de güvenilir vize almanın yollarından birisi de budur.


Bunlardan ilki İsveç. Turistik Çek vizesi, ticari bir faaliyet, konferans ve seminer gibi. VFS Global adlı firmanın sitelerine geçerek, online randevu alınmalıdır. Cumhuriyeti kısa süreli günü aşmayan C tipi vize için talep de bulunacaksanız VFS GLOBAL başvuru merkezine, günü aşan D tipi (oturum) vize talebinde bulunacaksanız bağlı bulunduğunuz Çek Cumhuriyeti konsolosluğuna Türsab (Turizm Bakanlığı) A sınıfı işletme belgesine sahip firmamız aracılığı ile talepte bulunabilirsiniz.


Bu süreç içerisinde işlemlerin hazırlanmasında hizmet vermekte olan vize danışmanlığından alınan randevu dahilinde işlemlerin hazırlanarak süreç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder