26 Şubat 2019 Salı

Edevlet src belgesi sorgulama

SRC belgesini almak isteyen herkesin e-Devlet sistemini kullanması gerekiyor. SRC Belgesi e-Devlet ’ten Nasıl Alınır?


E-Devlet şifrenizle birlikte giriş yaparak kurumlar linkine tıklıyorsunuz. Bu konuda bu işlemi ve düzenleme işlemini öğreneceğiz. E devlet şifreniz yoksa herhangi bir PTT şubesine giderek TL ücret karşılığında e devlet şifresi alabilirsiniz.


Edevlet src belgesi sorgulama

PTT’den daha önce e devlet şifre zarfı aldınız ancak hiç kullanmamışsanız şifreniz zaman aşımına uğramış demektir. Bu durumda yeniden PTT.


Aşağı kısımdaki başlıkta E-Devlet src sorgulamanın nasıl yapıldığını gerekli olan bilgilerin neler olduğunu ayrıntılı olarak vereceğiz. SRC Sorgulama Nasıl Yapılır? Sonra Ulaştırma Bakanlığının hizmetlerine geliyorsunuz.


SRC belgesi sorgulama işleminizi internet üstünden yapıyor olmanız mümkündür. Buradan Mesleki Yeterlilik Belgesi Sorgula linkini tıklayıp size ait bilgileri girip src belgenizin hangi aşamada olduğunu öğrenebilirisiniz. Ancak önce SRC ne demek ondan bahsedelim.


Edevlet src belgesi sorgulama

SRC bir belge olup, otobüs, minibüs, panelvan, kamyon, kamyonet ve çekici gibi ticari nitelikteki araçlarda bulunması gerekmektedir. Bu belge sadece aracı kullanan şoför tarafından alınmaktadır. E-devlet sitesi turkiye. Bu işlem vesilesiyle işlem yapmaya yetkili olduğunuz bir firmaya ait yeni yetki belgesi başvuru bilgilerini sorgulayabilmektesiniz.


E-Devlet taşıt yetki belgesi sorgulama işlemi ile ilgili yapıyor olmanız gerekenleri makalemizde bulabileceksiniz. E-Devlet sunduğu hizmetler sayesinde birçok işlemin yapılışını basit hale getirdi. E-Devlet SRC sorgulama işlemi de kolayca yapılabilen işlemlerdendir.


E-Devlet üzerinden bir tek SRC sorgulamanızı değil, bunun yanında emeklilik hesaplama, araç sorgulama, borç sorgulama gibi birçok işlemi de yapabilirsiniz. Devlet Kapısı kayıtlı kullanıcısıysanız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra "Profilim" alanında bulunan iletişim bilgileri kısmına cep telefonunuzu kaydettiyseniz ya da cep telefonunuzu veya hem cep telefonunuzu hem de e-posta adresinizi e-Devlet Kapısında doğruladıysanız şifre yenileme hizmetinden yararlanarak yeniden şifre temin edebilirsiniz.


Edevlet src belgesi sorgulama

Bununla birlikte, mobil. Bu sayede verilen SRC ’siz araç kullanma cezası ile ilgili tarih, miktar ve ceza sebebi gibi bilgileri öğrenebilmek mümkündür. Karayolu’ndaki ticari sürücülerin sahip olması gereken bir çeşit mesleki yeterlilik belgesidir. Bu hizmet e-devlet sistemi üzerinden alınabilir.


Bu belgeyi alabilmek için hem eğitimlere katılmanız hem de Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açılan sınavlara girmeniz gerekir. Sınavda ve eğitimlerde başarılı olduktan sonra kart ücretinizi yatırabilir ve belgenizi almak için ay beklemek zorunda kalmadan, e-devlet üzerinden. Silah ruhsatı sorgulama hizmeti İç İşleri Bakanlığının hizmetleri arasına eklendi.


E-Devlet üstünden bir tek SRC sorgulamanızı değil, bunun yanında emeklilik hesaplama, vasıta sorgulama, borç sorgulama benzer biçimde birçok işlemi de yapabilirsiniz. Aşağıdaki başlıkta E-Devlet src sorgulamanın iyi mi yapıldığını ihtiyaç duyulan bilgilerin neler bulunduğunu detaylı olarak vereceğiz. Anadolu SRC Kursu - PSİKOTEKNİK Merkezi.


Src belgesi sorgulama işlemlerinizi de artık e-devlet üzerinden yapabilirsiniz. Bu son aşamadan sonra src belgesi sorgulama işlemi sırasında sizden kimlik bilgilerinizin yazılması istenir.


Bilgilerinizi yazdıktan sonra src belgenizin son durumu hakkında. Yine e-devlet üzerinden src belgesi sorgulama işlemi ile kontrol edebilirsiniz. E SINIFI EHLİYETİM VAR SRCSRCBELGERİMİ ANKRADAN İSTEDİM ALDIM SRCİÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR BİLGİ VERİRMİ. Srcbelgesini alan kişi ise srcbelgesini de almış kabul edilmektedir.


Src belgenizi sorgulama yapmak için öncelikle e-devlet şifresine sahip olanız gerekmektedir. Kimlik numaranız ve şifrenizi giriyorsunuz. Sonra, hizmetler bölümünden Ulaştırma Bakanlığını seçip mesleki yeterlilik belgesi sorgula diyerek belgenizin akıbetini öğrenebilirsiniz.


E-Devlet tarafından Adalet Bakanlığı bünyesinde sunulan bu hizmet yine gündeme bomba gibi düştü. Artık, vatandaşlar kendilerine miras kalıp kalmadığını E-Devlet mirasçılık belgesi sorgulaması ile kolayca.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder