25 Şubat 2019 Pazartesi

Edevlet soy ağacı nasıl bakılır

E-devlet soy ağacı nasıl bakılır ? Bu hizmeti kullanarak, alt-üst soy bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız.


Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Geçmiş köklerini merak eden birçok kişi soy ağacı sorgulama nasıl yapılır sorunun yanıtını arıyor.

Yaklaşık bir hafta önce hizmete aç. E- devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır sorusunun cevabı yukarıda verilmiştir.


Fakat burada önemli olan husus e-devlete giriş yapılabilmesidir. Bu yazımızda e – devlet soy ağacı sorgulama işleminin nasıl yapılabileceğini anlatacağız. Günümüzde vatandaşlar birçok işlerini e – devlet üzerinden hallediyor.


PTT şubelerinden alınacak bir şifre ile kullanılabilen bu sistem üzerinden geçmişe dönük de birçok bilgi almak mümkün. Merak edilen ise e devlet soy ağacına nasıl bakılır sorusuydu.

Kişiler, soy ağaçlarını öğrenmek isteseler de bunu araştırmasını yapmak oldukça zahmetli ve masraflı bir işlemdi. Soy ağacına nasıl bakılır ? Ancak bu bilgilerin çoğu Osmanlıca hazırlanan “Atik Nüfus Defterleri”nde mevcut.


Soy Ağacı Araştırma Nasıl Yapılır? Sorusunun işte yanıtı… Öncelikle e-devlet üzerinden sorgulama işlemi yapmak için en yakın PTT şubesine gidilerek TL karşılığında e-devlet şifresi almanız gerekiyor.


SOY AĞACINA NASIL BAKILIR? Geçmişten günümüze kadar gelen köken ve soyumuzu öğrenmek, günümüzde artık mümkün.


Söz mevzusu sorgulama hizmete açıldığı andan itibaren oldukça büyük bir ilgi görmeye başlamış ve her dakika söz mevzusu ilgi artmıştır. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile yapılan iş birliği sayesinde T. Daha önceden daha karmaşık işlemlerle öğrenilen soy ağacı bugünden itibaren anlık olarak öğrenenilebiliyor.


Milyonlarca kişinin kulladığı e devlet uygulamasına yeni entegre edilen Alt Üst soy bilgisi hizmeti aşırı yoğunluk nedeniyle sistemin kilitlenmesine neden oldu. Devlet tek tıkla soy ağacı sorgula!


TC kimlik numarası ve şifreniz ile giriş yapınız. PTT’den e-devlet şifresi alabilirsiniz veya telefonunuz sistemde kayıtlı ise şifre isteyebilirsiniz.


E devlet uygulamasının tıkanmasına sebep oldu.

Peki soy ağacı nedir, nasıl sorgulanır? Vatandaşlar adeta e devletin internet sitesine hücum edince sistem kilitlendi. Peki e-devlet üzerinden soy ağacı sorgulama nasıl yapılıyor? Yoğun giriş nedeniyle sistem kilitlendi.


Ancak yoğun talep nedeniyle sistem kilitlendi. E- devlet alt-üst soy bilgisi sorgulamanın açılmasının ardından yoğunluk nedeniyle söz konusu hizmette aksama meydana gelmişti. Not: Kullanıcıların sorularına bedavabeyin.


Tamamen cevabı verenin sorumluluğundadır. Buna göre tüm vatandaşlar aile soy ağacı sorgulaması gerçekleştirebilecek. Peki, daha eski tarihlere nasıl gidilir. Alt ve üst soy bilgisi öğrenme nasıl yapılır?


Sistemde bu Alt-üst soy bilgisi sorgulama şeklinde. Bu durumdan dolayı bu sistem e devlet sistemi olan turkiye.


Aile bağı soy ağacı sorgulama işlemleri için e devlet şifrelerinizin olması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder