24 Ocak 2019 Perşembe

Oda faaliyet belgesi alma

Dikkatine: Islak İmzalı Belge talepleri devre dışına alınmıştır. Elektronik İmzalı Belge talebinde bulunabilirsiniz. Faaliyet Belgesi Online Başvuru. Odamız tarafından verilen hizmetlerimizden daha hızlı ve daha kolay faydalanmanızı sağlamak amacıyla, yazışma, belge ve başvuru işlemlerinizin, elektronik ortamda, e-imza yoluyla karşılanmasını sağlayan “e-atso” projemizi hayata geçirmiş bulunuyoruz.


Tehlikeli madde faaliyet belgesi kaybında yine ilgili bakanlığa bildirim yapılır ve asıl belge ücretinin %5’i oranında tutar karşılığında yenisi çıkartılır.

Alma şartları nelerdir? Bir şirketin tüm işletmelerinde, depolarında ve bürolarında ayrı ayrı faaliyet belgesi. ODA FAALİYET BELGESİ.


Firmanın Odamıza kayıtlı olduğunu gösterir belgedir. Oda Sicil tarafından verilir. Ticari İkametgah Belgesi. Devam Edebilmek İçin Seçenekler İle Sorgulama Yapınız : T.

Müteahhitlik Yapı Sicil Belgesi. Durum Belgesi (g bendi) 5TL. Bağ - Kur Sigortalılık Formu Onayı. Oda Üyelik Belgesi Odamıza kayıtlı üyelerimize işyerlerine asılmak üzere verilen karttır.


Detaylı bilgi almak için tıklayınız. Bilişim Teknolojileri Müdürlüğü. Müracaat Yeri Sicil Müdürlüğüdür. Oda faaliyet belgesi için belirli bir miktar ücret ödemek gerekiyor.


Eğitim Programı Süresi Ne Kadar E-fatura Arşivleme Süresi - Sınırı vize iç. TL Bayan Üyeler İçin 30. TL belge ücreti bedelinin yatırılmış.


Talep edilen ihale tarihi belge üzerinde belirtilerek belge verilmektedir. Kapasite Rapor Kopyası (Islak İmzalı Rapor) Kapasite Rapor Kopyası (E-imzalı Rapor) Kapasite Süreç Takibi. Firmalar kredi çekerken oda faaliyet belgesi ve oda sicil tasdiknamesi bankalar tarafından, vize için konsolosluklardan,nefes kredisi veya ihale için diğer resmi kurumlar tarafından sık sık istenmektedir.


Her yıl Resmi Gazetede yayınlanan harçlar tarifesiyle belirlenen bedeller. Farklı sektörlerde faaliyet belgesi işlev olarak aynı amaçta olsa da geçerlilik olarak farklılık gösterir.

Denizli Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nden alınan 21. Kanunun olarak herhangi bir resmi geçerliliği olmasa da. Oda Muamelat Yönetmeliğinin 31. Bir işe esas olmak üzere halen faaliyette olduğuna dair belgenin tarafımıza verilmesini arz ederim.


Sözlü talep edilir. Açıklama Ödenecek Yer 1. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Up next Emekli bayram ikramiyesine zam var mı?


Oda İnternet sitesi üzerinden sicil numaranızı girerek faaliyet belgenizi elektronik imza ile de almak mümkündür. Belgenin çıktısını alarak belgeyi isteyen kuruma gönderebilirsiniz. Odamıza kayıtlı olduklarını ve halen ticari faaliyetlerinin devam ettiğini belgeleyen KAYIT ve FAALİYET Belgesi ’ni birimimizden temin edebilirler. YE LEVHASI) alabilirler.


Kimlik Kartı talep edebilirler. TMFB alma zorunluluğu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder