19 Aralık 2018 Çarşamba

Konfeksiyon kelimesinin türkçesi

Başında k sonunda n olan kelimenin birinci harfi k, ikinci harfi o, üçüncü harfi n, dördüncü harfi f, beşinci harfi e, altıncı harfi k, yedinci harfi s, sekizinci harfi i, dokuzuncu harfi y, onuncu harfi o, onbirinci harfi n. Süphan kelimesinin anlamı, kökeni ve tarihçesi. Eskilerin Adetidir Vezne Göre Cevap Vermek - Serdar Tuncer, Hayati İnanç, Mehmet Çelik - Duration: 10:06. Kelime Anlamları ve Köken İncelemeleri.


Ev tekstili Ev içinde kullanılan tekstil ürünlerinin üretimiyle ilgilenen bölümüdür. Bu ürünler perde, çarşaf, nevresim, her çeşit ört�. PONS çevrimiçi sözlüğünde konfeksiyon Türkçe-Almanca çevirisine bakın. Başında k sonunda u olan kelimenin birinci harfi k, ikinci harfi o, üçüncü harfi n, dördüncü harfi f, beşinci harfi e, altıncı harf.


Cümle içinde kullanımı:’Popüler bir semtte konfeksiyon mağazası açıp satış yapacak. Hazır giyim eşyası, hazır giyim. Fransızca kelimeler �. Uygur Türkçesi Sözlüğü, Eski Uygur Türkçesi Sözlüğü pdf, Eski Uygurca Sözlük pdf, Uygurca kelimeler ve anlamları Akademik 14.


Dünya kelimesinin Türkçesi nedir? En İyi Kız Görüşleri.


O zaman merhaba nın da türkçesini söyle kitap ın türkçesini söyle her kelimenin türkçesi olduğunu mu sanıyorsun türkçeye ge. Tıraş kelimesinin doğru yazılışı, tıraş şeklindedir.


Konfeksiyon kelimesinin türkçesi

Türk Dil Kurumu verilerine göre “t” harfi ile “r” harfi arasında “ı” harfini kullandığımızda tıraş kelimesinin yazımı nı doğru olarak görmekteyiz. Very kelimesinin Türkçe anlamı nedir? Sizlere very kelimesi Türkçesi ve anlamını detaylıca açıkladık.


Microsoft News teknolojisi ile. Flört kelimesinin türkçesi - Join the leader in rapport services and find a date today. How to get a good woman. It is not easy for women to find a good man, and to be honest it is not easy for a man to find a good woman.


Find a woman in my area! Free to join to find a man and meet a man online who is single and looking for you. Azerice veya Türkçe ne anlam ifade ediyor bilmek istermisiniz? Tensip kelimesinin.


Pişi kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. Bu kısımda Garment kelimesinin türkçesi nedir? Garment anlamı, açılımı ya da türkçe kelime anlamı hakkında bilgiler verebilir veya dilerseniz Garment ile ilgili cümleler sözler yazılar ile ingilizce türkçe çeviri sözlük anlamları.


Amorti Kazım Onedio Editör ü. Favorilerinizden kaldırın. Türkçede conf ne demek, conf sözcüğünün Türçe sözlük karşılığı nedir conf Türkçe İngilizce cümle çevirisi.


Konfeksiyon kelimesinin türkçesi

Dereon kelimesinin Türkçe anlamı. Paylaşmak kelimesinin öz Türkçesi ne olabilir? Yéñi sözcük türetim çalışmaları ile önerileri içerir.


Konfeksiyon kelimesinin türkçesi

Allah tarafından konulan ve vazifelendirdiği peygamberler vasıtasıyla akıl sahibi insanlara tebliğ edilen, onlara dünya ve ahiretde saadet yollarını gösteren sistem,İslam, Müslümanlık. Male kelimesinin Türkçesi nedir? Giyim mağazalarında, bilgisayar oyunlarında ve mobil uygulamalarda dahi rastlanan male.


Link Link İngilizce anlamı ve tanımı Link anlamları (v. i.) To be connected. Any one of the several elementary pieces of a mechanism, as the fixed frame, or a ro wheel, mass of confined liqui etc. Register and search over million singles: chat. Want to meet eligible single woman who share your zest for life?


Osmanlı Türkçesi Terimleri Sözlüğü Cülüs ne demek. Ne Anlama gelmektedir? Cülüs Padişahın tahta… Sosyal Bilgiler Terimleri Sözlüğü Ayrımcılık ne demek.


Birçok kategori ve türde ingilizce türkçe ve türkçe ingilizce kelime karşılıklarını bulabileceğiniz sözlüğümüz yayında aynasozluk. Hanedan Soylu ve… İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Terimleri Sözlüğü Ahval ne demek. Tasavvufi-Tasavvuf Terimi Olarak Ahval Nedir?


Aword bütün cevapları için hemen tıkla! Kabile Terimi Hakkında Bilgiler. Bir reisin idaresi altında bulunan ve ekserisi aynı soydan gelen insanlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder