31 Aralık 2018 Pazartesi

İsrail ankara vize formu

Daha fazla okumak için. Büyükelçiyi tanıyın. ContactInformation.


Ankara Konsolosluğu görev bölgesinde ikamet eden başvuru sahiplerinin Ankara başvuru formunu, İstanbul çevresinde ikamet eden başvuru sahiplerinin de İstanbul başvuru formunu doldurması gerekir. Ancak İsrail diplomatik temsilcilikleri Türkiye ve İsrail Devletlerinin resmi bayramlarında kapalı olmaktadır.


Bugünler dikkate alınarak başvurunun.

Türk vatandaşlarının vize başvurlarında herhangi bir ücret talep etmemektedir. Evraklarınızı Yurtiçi Kargo ile gönderirseniz bize daha hızlı ulaşır. Abone numaralarımız. VİZEOFİS – FMA GROUP.


Tarafımızdan doldurulmaktadır. Seyahatlerinde ) 5. Konsolosluğu’nun hazırlamış olduğu başvuru formunun doldurulması zorunludur ve İsrail vize başvuru işlemlerinin ilk adımını İsrail vize başvuru formu oluşturacaktır.


Konsolosluğu vize Birimine veya aracı vize acentelerine İsrail vizesi başvurusunda bulunmalıdırlar. Diplomatik vize, hizmet vizesi ve hususi pasaport sahipleri 1gün içinde günü aşmamak kaydı ile İsrail ’de kalabilir, İsrail ’e vizesiz giriş yapabilirler.

Başvuru saatleri hafta içi her gün saat 10. Adres: Mahatma Gandhi Cad. Ancak İnternet üzerinden çıktısı da alınabilir. Acentamız sizin adınıza İsrail vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.


Gerekli belgeler acentamıza ulaştıktan sonra vize başvuru işlemleriniz başlatılacaktır. Başkonsolosluğu Görev Bölgeleri Tüm Türkiye. Bize sorabilirsiniz. Vize bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Alanlarında uzman danışmanlarımız sorular. Firma sahipleri İsrail Vizesi almak için aşağıdaki belgeleri temin etmelidir. En az yıl geçerli olmalıdır. Türkçe ve eksiksiz olarak doldurmalı, İsrail vize başvuru evrakları arasında mutlaka bulundurulmalıdır.


Konsoloslukları, İsrail Konsolosluğu web siteleri ve İsrail vize işlemlerine yönelik çalışmaları bulunan firmalardan bu belgeyi edinebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki, vize başvuru formunu nasıl doldurduğunuz ciddi önem taşımaktadır. Ankara İsrail vize başvurularında konsolosluğa şahsen gelme zorunluluğu bulunmadığı için işlemler aracı danışman firmalar aracılığı ile de yürütülebilmektedir. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.


Formu indirmek için: 1. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3. SS vize müşterilerine en uygun vize işlemlerini ve gerekli teknik destekleri güvenilir şekilde sağlamaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bulunan İsrail İstanbul Konsolosluğu ve ya İsrail Ankara Konsolosluğundan yapılması gerekmektedir. Ayrıca İsrail Konsolosluğu üzerinden pasaport, evrak tastık ve çalışma izni başvuruları yapılabilmektedir. Detaylı bilgi için hemen arayın. Türkiye’ye ve bir çok ülkeye vizesiz girişe kesinlikle izin vermiyor.


Ankara yada İstanbul hangi konsolosluk yakınsa baş konsolosluğa gidiyorsunuz. Ardından gerekli evraklarınızı hazırlayıp vize için başvuru yapıyorsunuz.


Elinize bir vize başvuru formu veriyorlar ve doldurmanız isteniyor. Vizesi ortalama 7-iş günü içinde hazır hale gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder