13 Aralık 2018 Perşembe

Çks yönetmelİğİ mevzuat

Çks yönetmelİğİ mevzuat

Tüm Hakları Saklıdır. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. KS ’ye başvuruda bulunan çiftçilerden çiftçi kayıt formu istenir.


RESMİ MÜHÜR YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi: 8. Yönetmeliği bölümüne eklenmitir. KS ve bağlı destekleme uygulamalarına ilişkin başvuru evrakının ilgili mevzuat hükümlerine uygunluğunun şeklen kontrolünü yapmak ve evrakı eksiksiz kabul etmek, b) Teslim aldığı müracaat dosyasının ilgili bölümünü ismiyle imzalamak.


Çks yönetmelİğİ mevzuat

KS başvurusunda gerekli formlar için tıklayınız. Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi : 27. FTÇİ KAYIT SİSTEMİ YÖNETMELİĞİ. Orman Sayılan Alanlarda Verilecek İzinler Hakkında Değişik.


Çks yönetmelİğİ mevzuat

Güncel Tüzük için mevzuat. Uluslarası Sözleşmeler. Mevzuat Bilgi Sistemi için mevzuat. Bildiğiniz gibi, özellikle içinde bulunduğumuz salgın sebebiyle, siz değerli üreticilerimizi.


Askıya çıkarılan icmaller, bu Tebliğde belirtilen hükümlerin yerine getirilmesi halinde. Tarım ve Orman Bakanlığı (“Bakanlık”) tarafından oluşturulan ve çiftçilerin kayıt altına alındığı tarımsal veri tabanı olarak tanımlanmıştır.


KS, aktif olarak tarımsal faaliyette bulunan çiftçilerin özlük bilgileri, faaliyetleri sırasında kullandıkları arazi gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder